arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δηλαδή σοβαρά τώρα θέλεις να είσαι ίσος με μένα ????
δεν το θέλω είμαι ίσος με σένα σε ένα δημοκρατικό κράτος
δηλαδή σοβαρά τώρα θέλεις να είσαι ίσος με μένα ????
βρε μαλάκα αν εξαθλιώσουν τους εργαζόμενους τότε ποιός θα έχει λεφτά να αγοράσει τα προιόντα τους ????
και αν δεν έχουν λεφτά να αγοράζουν τα προιόντα τους πως διάολο θα πλουτίσουν οι κεφαλαιοκράτες ??
τι έγινε ρε ο μάστερ...?? προσπαθεί να καταλάβει που είναι το λάθος ???
Και μερικές φορές συλλογιζόταν πως ο Θεός έστελνε τον πληθωρισμό για να εξολοθρεύσει τα εργοστάσια και το εμπόριο, να τα εξαλείψει από προσώπου γης, ώστε να ανταποκριθεί στη βούληση του Δημιουργού ένας απελευθερωμένος από το χρήμα κόσμος από τεχνίτες και ολιγαρκείς αγρότες, από του νυν έως του αιώνος. Ασφαλώς δεν πίστευε κάτι τέτοιο, όμως του άρεσε να το φαντάζεται έτσι".συμμετέχοντας σε απεργίες πορείες διαδηλώσεις προσπαθώντας να μετασχηματίσουμε την γνώμη του λαού για την ΕΕ και το ευρώ γενικότερα
σήμερα 15.00 όλοι πλατεία κλαθμώνος
αν και η σημερινή διαδήλωση θα πάει άπατη και μεγάλη ευθύνη φέρει η ΓΣΕΕ μιας και δεν συμφώνησε σε σημερινή 24ωρη απεργία και έβαλε τη συγκέντρωση στις 15.00 το μεσημέρι μιας και ο κόσμος δεν έχει σχολάσει ακόμα
πως νομίζεις ότι στην ελλάδα κλείνουν σωρηδόν οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά. Μα γιατί πλέον όλο και λιγότεροι αγοράζουν προιόντα
Αφου εισαι ισος, γιατι αγωνιζεσαι για ισοτητα?δεν το θέλω είμαι ίσος με σένα σε ένα δημοκρατικό κράτος
[size=20pt]εεεε και τότε πως διάολο πλουτίζουν οι καπιταλιστές ?? αφού κλείνουν τις επιχειρήσεις τους ??[/size]
Αφου εισαι ισος, γιατι αγωνιζεσαι για ισοτητα?
Κανονισε τωρα να παρει φωτια το κρανιο του απο τις στροφες που εβαλες να παρει η φτερωτη εκει μεσα.
Για αυτό και ο Αριστοτέλης αποκαλουσε την Δημοκρατια , Δικτατορια του Βλακα.Σε ειχε υπ'οψιν τουδεν το θέλω είμαι ίσος με σένα σε ένα δημοκρατικό κράτος
Για αυτό και ο Αριστοτέλης αποκαλουσε την Δημοκρατια , Δικτατορια του Βλακα.Σε ειχε υπ'οψιν του
Για αυτό και ο Αριστοτέλης αποκαλουσε την Δημοκρατια , Δικτατορια του Βλακα.Σε ειχε υπ'οψιν του
Σε τι να σου απαντησω βρε ζωον;Ο μαστερακος ακομα να μας απαντησει για την ανεργια στην Αγγλετερα.
Σε τι να σου απαντησω βρε ζωον;
Το ξεβρακωμα μπορεις να πεις ποιο ειναι φιλε σε αυτο που λεω;Ρε μαστερ, δεν εχεις βαρεθει το ξεβρακωμα???
Η πλειονότητα των Φινλανδών, ωστόσο, συνεχίζει να υποστηρίζει το ευρώ. Η έρευνα του Ευρωβαρόμετρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έδειξε την περασμένη εβδομάδα ότι το 64% των Φινλανδών στηρίζει το ενιαίο νόμισμα, αν και ένα χρόνο νωρίτερα το ποσοστό αυτό ήταν 69%.
Και μερικές φορές συλλογιζόταν πως ο Θεός έστελνε τον πληθωρισμό για να εξολοθρεύσει τα εργοστάσια και το εμπόριο, να τα εξαλείψει από προσώπου γης, ώστε να ανταποκριθεί στη βούληση του Δημιουργού ένας απελευθερωμένος από το χρήμα κόσμος από τεχνίτες και ολιγαρκείς αγρότες, από του νυν έως του αιώνος. Ασφαλώς δεν πίστευε κάτι τέτοιο, όμως του άρεσε να το φαντάζεται έτσι".
χερμαν μπροχ
Σε τι να σου απαντησω βρε ζωον;
Σου πα να διαβαζεις να ενημερωνεσαι για να μην πετας συνεχως μπαρουφες,τιποτα εσυ.
Περα απο αυτα δικαιωνομαι με αυτα που συμβαινουν σε αλλες χωρες,οτι η ΕΕ ειναι μια
τεραστια αποτυχια που οικονομικα βοηθησε μονο την Γερμανια.