arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και γιατι να πληρωνουν??
για να στηρίζουν αυτούς που έχουν χαμηλά εισοδήματα
Και γιατι να πληρωνουν??
κάνεις λάθος όταν έκανα αίτηση έλεγξαν το εκκαθαριστικό μου είδαν ότι δεν έχω εισοδήματα οπότε μια χαρά δικαιούμαι τη σίτιση και τις δωρεάν κιλοβατόρες επίσης από αύριο που θα είμαι άνεργος θα δικαιούμαι και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη αύριο θα πάω να καταθέσω αίτηση μετά την αίτηση για το ταμείο ανεργίας
επίσης όπως δείχνουν και φέτος έχω χαμηλά εισοδήματα 6.600 έβγαλα το 2015 και το 2016 μέχρι σήμερα έχω 1320
Πως θα δικαιουσαι ρε μπαγλαμα? 8 μηνες δε δουλεψες μεσα στο 2015-2016??
κάνεις λάθος όταν έκανα αίτηση έλεγξαν το εκκαθαριστικό μου είδαν ότι δεν έχω εισοδήματα οπότε μια χαρά δικαιούμαι τη σίτιση και τις δωρεάν κιλοβατόρες επίσης από αύριο που θα είμαι άνεργος θα δικαιούμαι και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη αύριο θα πάω να καταθέσω αίτηση μετά την αίτηση για το ταμείο ανεργίας
επίσης όπως δείχνουν και φέτος έχω χαμηλά εισοδήματα 6.600 έβγαλα το 2015 και το 2016 μέχρι σήμερα έχω 1320
όσο αφορά το επίδομα σίτισης και τις δωρεάν κιλοβατόρες δικαιούμαι μέχρι το καλοκαίρι βάση εγκυκλίου μας έλεγξαν τα εισοδήματα που είχαμε το 2013 καθώς δεν είχανε ολοκληρωθεί οι αιτήσεις για τα εισοδήματα του 2014 όταν ξανακάνουμε αίτηση θα σε ενημερώσω
Νικολακη αδερφη εχεις?
Νικολακη αδερφη εχεις?
Και επίσημα σύμβουλος του νέου αρχηγού του εργατικού κόμματος της Βρετανίας ανέλαβε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα συμβουλεύει τον Τζέρεμι Κόρμπιν και το Εργατικό Κόμμα «ως έναν βαθμό»,
Ο Νικολάκης ρε θα κάτσει να τον φάει προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ταξικών του αδελφών
ο επισημα και με δικη του ομολογια αποτυχημενος υπουργος οικονομικων θα συμβουλευει τον εν δυναμει πρωθυπουργο της αγγλιας
δεν πανε καλα