tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Όποιος απαντήσει σε αυτόν τον ηλίθιο θα τα ακούσει.
ηλίθιος ο λέφτης ?? παπαπα θα σε μαλώσω ...
Όποιος απαντήσει σε αυτόν τον ηλίθιο θα τα ακούσει.
εγώ έχω 37 χρόνια ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ... τα χαρίζω όλα αρκεί να μην μου ξαναζαλίσουν τ'αρχίδια...
Εγώ έχω 39 που τα πλήρωνα από την τσέπη ΜΟΥ και δεν τα χαρίζω σε κανέναν!
Θα μου δώσουν σύνταξη, όση βγει...
380 την εθνική ντοκ... και βολέψου...
ΟΧΙ! Αυτός που δεν δούλεψε ποτέ και δεν πλήρωσε ούτε δραχμή-ευρώ ΔΕΝ δικαιούται την ίδια σύνταξη μ' εμένα που πλήρωνα από την τσέπη μου 39 χρόνια φόρους και εισφορές κι όποιος πολιτικός πει τέτοια μαλακία θα τον μαυρίσω άσχημα!
εγω χαριζω τα δικα μου αρκει να μην ξαναποσταρεις αλλα μανεκενεεγώ έχω 37 χρόνια ΙΚΑ και ΤΣΜΕΔΕ... τα χαρίζω όλα αρκεί να μην μου ξαναζαλίσουν τ'αρχίδια...
τα ταμεία φηληρήσανε εξαιτίας αποτυχημένων πολιτικών επιλογών που ξεκίνησαν μάλιστα επί ανδρέα παπανδρέου
εγω χαριζω τα δικα μου αρκει να μην ξαναποσταρεις αλλα μανεκενε
Άλλοι από τα 50 τους έχουν βγάλει χρήματα και χαίρονται τη ζωή τους
Εγώ πάντως αυτό έκανα που λες!
Στα 55 για την ακρίβεια "φρενάρισα" τη δουλειά έχοντας κάνει τα κουμάντα μου. ;)
Τώρα πάω στο γραφείο για να περνάει η ώρα μου απλά και να βγάζω κάποιο χαρτζιλίκι. Αν περίμενα να ζήσω από όσα βγάζω τώρα θα είχα πεινάσει.
Τραλαλακη εχεις παει ποτε στο Σεφιλντ???
ρώτησε τον έχει φτάσει μέχρι τις Κουκουβάουνες ποτέ ???
και για να μην ξεχνιόμαστε σήμερα έπεσε το χρήμα για τον Φεβρουάριο 2016 συν κάτι εξτραδάκια του τελευταίου διμήνου... ;)
http://[URL unfurl="true"]www.ioannispatilis.com/main/wp-content/uploads/2013/03/solitaireRing1.jpg[/img[/URL]] μου πεφτεις λιγο μεγαλουτσικος αλλα θα το παραβλεψω :effemine:
[/quote]
με παντρεύεσαι μουρό μ' ?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με ενα πονο που λενε γιατι αμα συνεχισει ο τσιπρας βλεπω να πουλαω χωμα και τιμιο ξυλο στον ηλεκτρικο απ το μνημα του παντελιδημε παντρεύεσαι μουρό μ' ??????
με ενα πονο που λενε γιατι αμα συνεχισει ο τσιπρας βλεπω να πουλαω χωμα και τιμιο ξυλο στον ηλεκτρικο απ το μνημα του παντελιδη
και για να μην ξεχνιόμαστε σήμερα έπεσε το χρήμα για τον Φεβρουάριο 2016 συν κάτι εξτραδάκια του τελευταίου διμήνου... ;)