tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Εσυ τους ψηφιζες.Πλερωνε και μην μιλας.
μαστεράκο δεν πας καλά ... να κόψεις τα ληγμένα... εσύ μαλάκα ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ και μας τους φόρτωσες νούμερο
Εσυ τους ψηφιζες.Πλερωνε και μην μιλας.
βγηκα ρε γελοιοι δε θα καθομαι ολο το βραδυ μεσα στα πολιτικα να δω τι θα γραψει ο καθενας
πηγα για ποτο
μαστεράκο δεν πας καλά ... να κόψεις τα ληγμένα... εσύ μαλάκα ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ και μας τους φόρτωσες νούμερο
Ο μαστερ ανηκει στην κατηγορια "ουτε εγω ψηφισα συριζα".
τσουζει πολλους το παραλληλο προγραμμα γιατι απευθυνεται σε ψηφοφορους μας
κλαψτε τωρα
Νομίζεις μουνιβαγκον....
Το 90% του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην ΠΑΣΟΚ με ψίχουλα δεν τους κάνετε καλά, έχουν μαθει σε ρουσφέτια, παροχές, δανεικά και αγύριστα.
Τον Αλέξη τον βλέπυν σαν τον Ανδρέα, για πόσο ακόμα όμως?
Τα ψωμιά σας είναι μετρημένα...
οι έχοντες θα πληρώνουν για τους μη έχοντες
βλέπεις ο Αντρέας είχε τα άφθονα δανεικά, τα ΜΟΠ και τον Χολαργό να μοιράζει χρήμα στους χαχόλους... ο Αλέξης έχει άδειες τσέπες...
Ειχα ψηφισει πασοκ μια φορα ο μαλακας,το εχω παραδεχτει.Ποσο θα πληρωνω ακομη για αυτο το γαμημενο λαθος;
Νομίζεις μουνιβαγκον....
Το 90% του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην ΠΑΣΟΚ με ψίχουλα δεν τους κάνετε καλά, έχουν μαθει σε ρουσφέτια, παροχές, δανεικά και αγύριστα.
Τον Αλέξη τον βλέπυν σαν τον Ανδρέα, για πόσο ακόμα όμως?
Τα ψωμιά σας είναι μετρημένα...
βλέπεις ο Αντρέας είχε τα άφθονα δανεικά, τα ΜΟΠ και τον Χολαργό να μοιράζει χρήμα στους χαχόλους... ο Αλέξης έχει άδειες τσέπες...
ναι ο ανδρεας εβγαζε φορτηγα στους δρομους και μοιραζε χρηματα
ειπαμε να λετε παραμυθια αλλα το παρακανατε
αυτό έκανε, μοιραζε χρηματα με δανεικά και επιδοτήσεις της ΕΕ.
Φυσικά εκανε ρουσφέτια και λαμογιές, το περιφημο "σύστημα πασοκ" με γνήσιο εκπρόσωπο τον Τσοχατζόπουλο που τώρα είναι φύλακη.
δηλαδη τις επιδοτησεις τι επρεπε να τις κανει ;
μασουρια στις τραπεες;
οσο για τα δανεια επαιρνε για να πληρωνει τα δανεια των προηγουμενων
η τα δανεια ειναι φαινομενο του 80
πριν το 80 τι επαιρναν ;πασατεμπο;
Τα δανεια πήγαν στο τεράστιο πασοκικο κρατος που εφτιαξε ο Ανδρέας.
θα περιμενουν... ανασφάλιστοι είναι θα περιμένουν πρώτα να εξεταστούν και να θεραπευθούν οι ασφαλισμένοι (δηλαδή αυτοί που πλερώνουν) και άμα και όταν υπάρχει κενό θα πάνε και αυτοί στο τζάμπα... τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ?
να μην τους κάνουν αποκομιδή σκουπιδιών και να τα παίρνουν μόνοι τους να τα πηγαίνουν στην χωματερή...
ναι αλλά στην ΔΕΗ πληρώνω το ρεύμα χρυσάφι για να συντηρεί και να πληρώνει κάτι αργόμισθους σαν και σένα... διπλάσια τιμή το πληρώνω από ότι το πληρώνω εδώ που είμαι
Για τα βασικά αγαθά λέφτι.
Ποτέ δεν θα έχει τις ίδες παροχές ένας που εργάζεται σκληρά με καλό εισόδημα, ιδιωτική ασφάλεια, καλό αποθεματικό με έναν κακομοίρη και τεμπέλη σαν και εσένα.
Πληρώνω το ταμείο μου, αλλά από τις εισφορές μου και τους φόρους μου εσύ μόνο τα πολύ βασικά θα εχεις στο νοσοκομείο.
Και αυτό είναι το δίκαιο, ο τεμπελης και αχρηστος μόνο τα βασικα και ευχαριστημένος να είναι.