alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο εχεις κανει εσυ λαμογιο????και γιατί δεν το κρατούσες με ξένες πινακίδες ???
Αυτο εχεις κανει εσυ λαμογιο????και γιατί δεν το κρατούσες με ξένες πινακίδες ???
Αυτο εχεις κανει εσυ λαμογιο????
......κλαιω......Ετσι ακριβώς αλλα πλεον ενώ όλος ο σύγχρονος και μη κοσμος εχει στραφεί σε αγώνα κατα της ρύπανσης του πλανήτη. Μια τσεκούρια δε μπορει να ρίξει στα παράσιτα του πλανήτη;;;
Μου θυμίζει την περίπτωση με τα αυτοκίνητα που περιμένουμε ακομα να σταματήσει αυτο το αστείο με τα τελωνεία. Πήγα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο "Ευρωπαίος" πολίτης στη Γερμανία αγόρασα ενα αυτοκινητο και για να το φέρω στην Ουγκαντα πλήρωσα έξτρα το 50% της αξίας του. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
και γιατί δεν το κρατούσες με ξένες πινακίδες ???
......κλαιω......
Ετσι ακριβώς αλλα πλεον ενώ όλος ο σύγχρονος και μη κοσμος εχει στραφεί σε αγώνα κατα της ρύπανσης του πλανήτη. Μια τσεκούρια δε μπορει να ρίξει στα παράσιτα του πλανήτη;;;
Μου θυμίζει την περίπτωση με τα αυτοκίνητα που περιμένουμε ακομα να σταματήσει αυτο το αστείο με τα τελωνεία. Πήγα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο "Ευρωπαίος" πολίτης στη Γερμανία αγόρασα ενα αυτοκινητο και για να το φέρω στην Ουγκαντα πλήρωσα έξτρα το 50% της αξίας του. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
OXI τυπε..γελαω με την κατασταση που βρισκομαστε ΓΕΝΙΚΑ.....Εχει χαθει η μπαλα.Τωρα έμαθες οτι αποκλείστηκε το παοκακι απο καποιον Φάρο και γελάς;;;
Χωρις να ξερω πολλα για το θεμα...εχω εναν γνωστο που εχει εταιρεια στην Βουλγαρια και κυκλοφοροι με βουλγαρικες πινακιδες το Χ6 του παντως..!Kαι πως θα πληρωθούνε οι αργόμισθοι ρε φίλε?
Πάντως ακόμα μπερδεμένα είναι, υπάρχουν κάπως πιο περίπλοκοι τρόποι να κυκλοφορείς αμάξι με ξένες πινακισες.. ;)
Χωρις να ξερω πολλα για το θεμα...εχω εναν γνωστο που εχει εταιρεια στην Βουλγαρια και κυκλοφοροι με βουλγαρικες πινακιδες το Χ6 του παντως..!
OXI τυπε..γελαω με την κατασταση που βρισκομαστε ΓΕΝΙΚΑ.....Εχει χαθει η μπαλα.
Oχι ρε δικο του ειναι..! Ο ιδιος μου ειπε για την εταιρια που εχει...!Λεπτομεριες δεν ξερω πωςκαι γιατι και εαν κινδυνευει να τον τσιμπισει κανενα σδοε.Μπορεί να το νοικιάζει
Oχι ρε δικο του ειναι..! Ο ιδιος μου ειπε για την εταιρια που εχει...!Λεπτομεριες δεν ξερω πωςκαι γιατι και εαν κινδυνευει να τον τσιμπισει κανενα σδοε.
Τελικα και αυτοι και κλεφτες αποδειχτηκαν,και ανικανοι.Και πες μου τωρα,ο Ελληνας δεν ειναι μαλακας,που θα ξαναβγαλει ειτε αυτους,ειτε την ΝΔ παλι στις επομενες εκλογες;Γαμα τα, ειναι αυτο που λέω παντα οτι οσο σκατα και να εισαι να θυμάσαι οτι ΠΑΝΤΑ υπαρχει και χειροτερα. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Ελληνας ψήφισε αυτους επειδη πίστευε οτι "αυτοι τουλαχιστον δε θα ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ" και επειδη " δε μπορει να ειναι χειρότεροι απο τους προηγούμενους".
Δικό του είναι αλλά μπορεί είτε να φαίνεται νοικιασμένο, είτε να ανήκει στην εταιρία του..
To παραλογο που λες τυπε ισχυει ΧΡΟΝΙΑ και τρωμε ΠΡΟΣΤΙΜΑ για αυτο.....! Καποιος ειχε πει οτι τα εσοδα απο τελωνιο ειναι περισσοτερα απο οτι τα προστιμα...!Ειτε δικο του, ειτε νοικιασμενο καλα κανει αφου μπορει. Οποιος μπορει να βρει νόμιμο τροπο να γλιτώσει χρήματα απο αυτο το παράλογο κρατος/κλέφτη, πολυ καλα κανει.
Τελικα και αυτοι και κλεφτες αποδειχτηκαν,και ανικανοι.Και πες μου τωρα,ο Ελληνας δεν ειναι μαλακας,που θα ξαναβγαλει ειτε αυτους,ειτε την ΝΔ παλι στις επομενες εκλογες;
Χωρις να ειμαι νεοδημοκρατης, η επόμενη επιλογη ειναι αυτη και μονο. Ουτε εμμονικοι ιδεοληπτικοι, ουτε τραμπουκοι. Αυτοι που έδωσαν μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ ώθηση προς τα εμπρός. Με νεο πρόεδρο ο οποιος ΔΕΙΧΝΕΙ να εκφράζει το σωστο τροπο σκέψης για να γίνουμε κρατος της προκοπής απο κρατος κοπριτων.
To παραλογο που λες τυπε ισχυει ΧΡΟΝΙΑ και τρωμε ΠΡΟΣΤΙΜΑ για αυτο.....! Καποιος ειχε πει οτι τα εσοδα απο τελωνιο ειναι περισσοτερα απο οτι τα προστιμα...!
σωστός... επίσης προέχει να ξεκουμπιστεί το συντομώτερο δυνατόν και με ταπεινωτικό τρόπο το τσίρκο που υποτίθεται ότι κυβερνά... με ταπεινωτικό τρόπο όμως έτσι ώστε να μην ξανασηκώσει κεφάλι για τα επόμενα πενήντα χρόνια...