arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ρε μαλάκα Λέφτη εσύ τα γράφεις αυτά τα άρθρα ή είναι κι άλλοι αγράμματοι σαν εσένα;
όχι δεν το έγραψα εγώ το άρθρο δεν είμαι δημοσιογράφος
Ρε μαλάκα Λέφτη εσύ τα γράφεις αυτά τα άρθρα ή είναι κι άλλοι αγράμματοι σαν εσένα;
όχι δεν το έγραψα εγώ το άρθρο δεν είμαι δημοσιογράφος
....μηπως στον ξυριζα ξαφνικα υποπτευονται οτι χεζουν και οι αρκουδες στο δασος?????[size=20pt]Σκουρλέτης: Να καταλάβει η Eldorado ότι δεν είμαστε «μπανανία»
«Θέλουμε την επένδυση στη Χαλκιδική, αλλά με προϋποθέσεις»[/size]
[size=20pt]Τόνισε μάλιστα πως από το 2007 η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ σε φόρους στο ελληνικό Δημόσιο – καθότι εμφανίζεται ζημιογόνα παρά το γεγονός ότι εξάγει μεταλλεύματα στην Κίνα – και ανέφερε ότι υπάρχει υποψία για τριγωνικές συναλλαγές.[/size]
όχι δεν το έγραψα εγώ το άρθρο δεν είμαι δημοσιογράφος , ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ-ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΜΑΙ.
Παλι λουφαρεις τεμπελαρε????
εγώ εργάζομαι τώρα
Κλεισε το ταμπλετ και τη πασιεντζα στον υπολογιστη της υπηρεσιας και τα ξαναλεμε.
Κλεισε το ταμπλετ και τη πασιεντζα στον υπολογιστη της υπηρεσιας και τα ξαναλεμε.
έχεις γίνει και προιστάμενος της δεη τώρα????
Αν σ΄αρεσει, αλλιως..... απο το πεζοδρομιο.
λεφτη απορω πως μερικα σκουληκια εχουν το θρασος να σχολιαζουν ενα προισταμενο της δεη σαν και σεναρε πας καλά τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ ώστε να καθορίζεις τη λειτουργία του οργανισμού και την απασχόληση του προσωπικού της
ρε πας καλά τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ ώστε να καθορίζεις τη λειτουργία του οργανισμού και την απασχόληση του προσωπικού της
εγω πιστευω οτι ασχολειται με πιο επιστημονικα θεματα σχετικα με το χρηματοπιστωτικο συστημα
http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/article/912tk7sf7sl._sl1500_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτο ειναι επιπεδου Τραλαλακη, ο λεφτης ειναι κατα του καπιταλιστικου συστηματος και της εννοιας χρημα!!! ;D
λεφτη απορω πως μερικα σκουληκια εχουν το θρασος να σχολιαζουν ενα προισταμενο της δεη σαν και σενα
Α) Ειμαι εν δυναμει μετοχος σαν Ελληνας φορολογουμενος πολιτης.
Β) Προισταμενος σου ως φορολογουμενος που απο τους φορους ΜΟΥ πληρωνεσαι.
Γ) Πελατης και ως πελατης (υποχρεωμενος μαλιστα) εχω παντα δικιο.
Αν δε σ' αρεσει.....απο το πεζοδρομιο. Και συντομα. Και καλη ανεργια σου ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ.