balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν ειμαι εναντιον των ξενων κανεις λαθοςΚαλα, κατσε και προβληματισου τι διαφερεις απο εναν καθαροαιμο ακροδεξιο.
Και οταν μιλαμε για ακροδεξιους δεν μιλαμε για χρυσαυγιτες, αυτοι ειναι νεοναζι.
Μιλαω για κανονικη εθνικιστική ακροδεξια, "πατριωτικη", εναντιον των ξενων.
Σε τι διαφερεις? Κατά του φιλελευθερισμού ειναι και η ακροδεξια.
Φυσικα και ΔΕΝ κρινεται καποιος αν ειναι ακροδεξιος, απο το αν μιλαει για "σκουληκια".
Με πολιτικους ορους μιλαμε.
κι εγω εδω ξενος ειμαι
αλλα
δεν δεχομαι αλλοιωση πλυθησμων με δηθεν ανθρωπιστικους μανδυες.ετσι κι αλλιως αν ερθουν 50εκ ασιατες στην ελβετια θα γινει κι η ελβετια μπαγκλαντες,οποτε ποιος ο λογος?
η ευρωπη εχει καταρευσει μονο 2-3 χωρες εχουν μεινει νορβηγια αυστρια ελβετια...αν πεσουν κι αυτες θα γινουν αγγλια η γαλλια,δηλ χαλια μαυρα πεινα ανεγια κ να φοβασαι να βγεις το βραδυ απο την πορτα σου....
αυτο δεν ειναι ακροδεξια ειναι λογικη απλη
ειδικα οταν μιλαμε για ανομοιους εντελως πλυθησμους...η πολυπολιτισμηκοτητα απετυχε στην ευρωπη εξαιτιας των μεταναστων κι οχι των γηγενων στην ευρωπη...
στην αμερικη οσο μεταναστευαν συγγενικοι μεταξυ τοθς πληθυσμοι ελληνες ιταλοι ιρλανδοι γερμανοι αγγλοι γαλλοι κ παει λεγοντας η χωρα πεταγε,ετη φωτος μπροστα απ ολους
μολις αρχισαν οι πορτορικανοι μεξικανοι κι η ισλαμοποιηση των εγχρωμων ,εγινε αυτο το μπουρδελο το διαλυμενο που ειναι σημερα...ο καναδας φορτωσε τελευταια καργα σουριναμ κ τζακαρτα,πηγαν κ γαλοφωνοι αραπαδες κλπ κ ηδη οι μισθοι πηραν κατηφορο κι η ζωη επισης....
αυτα λεει η απλη παρατηρηση κ λογικη
δεν μπαινουν ταμπελες