gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
μαλλον..κουλη ψηφιζεις κυριακη??
Σωστά, έχω μισό πόντο μαλλί.
μαλλον..κουλη ψηφιζεις κυριακη??
εαν αυτη η κυβερνηση ειναι αριστερη εγω ειμαι ο μπουμπουκος...Η αριστερη κυβερνηση ξυλοκοπησε συνταξιούχους σήμερα Ντροπή!!!
Καλά κανανε.Η αριστερη κυβερνηση ξυλοκοπησε συνταξιούχους σήμερα Ντροπή!!!
καλα ξηγιεσαι ,δεν ειναι καμμια μαριονετα ο κουλης,ειναι αυτοδημιουργητος οπως λεει με δικο του πολιτικο λογο..κουλη γερα παρτους κ τις μασελες..Σωστά, έχω μισό πόντο μαλλί.
Στην πλατη?Σωστά, έχω μισό πόντο μαλλί.
πεστα ...ξυλο κ 300 συνταξη καθε 2 μηνες,να στρωσουνε ετσω μετα θανατο...Καλά κανανε.
Δεν τρεχανε οι συνταξιουχοι να ψηφισουνε το καλο το παιδι τον Τσιπρα?
Σκασμος και ξυλο.
Επισης ξεροχυνω με διπλασιασμο εισφορων στους ελευθερους επαγγελματιες.πεστα ...ξυλο κ 300 συνταξη καθε 2 μηνες,να στρωσουνε ετσω μετα θανατο...
Η αριστερη κυβερνηση ξυλοκοπησε συνταξιούχους σήμερα Ντροπή!!!
Ο Λεφτης δεν ελεγε μεσα στις ανοησια, την αφελεια και την ειλικρινεια του "γιατι γινονται τωρα πορειες? αφου εχουμε αριστερη κυβερνηση!" ?Αφού έχουμε αριστερή κυβέρνηση τί τις ήθελαν τις διαδηλώσεις; Ε;!
Εγκάθετοι της αντίδρασης θα ήταν οπότε καλά να πάθουν!
Στη Σοβιετία δηλαδή που απαγορευόταν κάθε διαδήλωση και κάθε αντιπολίτευση γενικότερα μαλάκες ήτανε και δεν ξέραν τί κάνανε; ;)
Ο Λεφτης δεν ελεγε μεσα στις ανοησια, την αφελεια και την ειλικρινεια του "γιατι γινονται τωρα πορειες? αφου εχουμε αριστερη κυβερνηση!" ?
Στην πλατη?
αν ηταν αριστερη η κυβερνηση σιγουρα δεν θα ειχαμε πορειες ....αλλα ακριβως επειδη δεν ειναι κι ειναι αλλη μια μπαρουφα νεοοφιλελεδικης κοπης,μονο πορειες θαχει απο τωρα κ στο διηνεκες.. ;)Ο Λεφτης δεν ελεγε μεσα στις ανοησια, την αφελεια και την ειλικρινεια του "γιατι γινονται τωρα πορειες? αφου εχουμε αριστερη κυβερνηση!" ?
αν ηταν αριστερη η κυβερνηση σιγουρα δεν θα ειχαμε πορειες ....αλλα ακριβως επειδη δεν ειναι κι ειναι αλλη μια μπαρουφα νεοοφιλελεδικης κοπης,μονο πορειες θαχει απο τωρα κ στο διηνεκες.. ;)
Α δεν γνωριζω τύπε, εγω ειμαι πιστος στη Ροζυ, δεν κανω τετοια...Τύπε τί έμαθα, χάνουμε την Αγγελική λέει! Πως θα το αντέξεις αυτό;
Αν και τελευταία δεν έλεγε και πολλά, είχε αδυνατίσει μωρέ.
Α δεν γνωριζω τύπε, εγω ειμαι πιστος στη Ροζυ, δεν κανω τετοια...
Α, πες το λοιπόν και έλεγα κι εγώ γιατί εδώ έχουμε πορείες ενώ στην Σοβιετία δεν είχαν;
Αυτό θα φταίει, το ότι δεν είναι επαρκώς αριστερή!
αν η τσιπροκυβερνηση της πουτσας ειχεΑ, πες το λοιπόν και έλεγα κι εγώ γιατί εδώ έχουμε πορείες ενώ στην Σοβιετία δεν είχαν;
Αυτό θα φταίει, το ότι δεν είναι επαρκώς αριστερή!
Έτσι σε θέλω τύπε! Ακλόνητο βράχο ηθικής και πίστης στον μοναδικό σου έρωτα! (του μηνός Δεκεμβρίου του σωτηρίου έτους 2015)
Έτσι σε θέλω τύπε! Ακλόνητο βράχο ηθικής και πίστης στον μοναδικό σου έρωτα!