noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Λιγοτερα εκατομμυρια εννοωφτωχομπινέ
Με καμια δεκαρια ημουν ενταξει
Λιγοτερα εκατομμυρια εννοωφτωχομπινέ
http://[URL unfurl="true"]www.toratora.gr/wp-content/uploads/2014/09/za2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]παντρευτηκε ο τραμαντουνας?? ;D ;D ;D ;D
ετσι πρεπει να καθαρισει ο τοπος απο τους δεξιους παντου
καλα κανει η κυβερνηση να βαζει δικα της παιδια
οι αλλοι σαμποταρουνε την κυβερνηση
γι αυτο και μολις φυγει κι ο συριζα κι οποιος αλλος προδοτης ακολουθησει θα ζειτε σε φαβελες... ;)Έχεις δίκιο φιλε, για αυτό και όταν φύγει ο Σύριζα θα πάρουν πούλο όλοι αυτοί να μπούν οι δικοί μας
γι αυτο και μολις φυγει κι ο συριζα κι οποιος αλλος προδοτης ακολουθησει θα ζειτε σε φαβελες... ;)
Έχεις δίκιο φιλε, για αυτό και όταν φύγει ο Σύριζα θα πάρουν πούλο όλοι αυτοί να μπούν οι δικοί μας
μετα τον τσιπρα που σας ξεπουλησε θα ερθει ο κυριακος υπολογιζω κ μετα 101% θα μενετε σε φαβελες το 50-60% η σε κοινοβια εγκαταλελημενα σπιτια...κατι τετοιοΓια άλλη μια γιατί με το πρώτο δεν έβγαλε νόημα
Για άλλη μια γιατί με το πρώτο δεν έβγαλε νόημα
εχω αφησει μαλλι μεχρι την μεση,σαν ινδιανος φυλαρχος ειμαιπάλιωσε το περουκίνι του και κρύωσε η φαλάκρα και δεν αποδίδει πλέον
εχω αφησει μαλλι μεχρι την μεση,σαν ινδιανος φυλαρχος ειμαι
οχι ,κουρεψα απο τις μασχαλες,,,,έκανες μεταμόσχευση τις κωλότριχες σου ?
μετα τον τσιπρα που σας ξεπουλησε θα ερθει ο κυριακος υπολογιζω κ μετα 101% θα μενετε σε φαβελες το 50-60% η σε κοινοβια εγκαταλελημενα σπιτια...κατι τετοιο
οχι ,κουρεψα απο τις μασχαλες,,,,
Για άλλη μια γιατί με το πρώτο δεν έβγαλε νόημα
μηην ζηλευεις .. παρηγορησου οτι ισως κι εγω στα 70 ναχω τα χαλια σου!!!ααα ναι τις κωλότριχες τις είχες κουρέψει την προηγούμενη φορά ...
μηην ζηλευεις .. παρηγορησου οτι ισως κι εγω στα 70 ναχω τα χαλια σου!!!
εχω αφησει μαλλι μεχρι την μεση,σαν ινδιανος φυλαρχος ειμαι
οτι δεν συμφερει δεν το καταλαβαινουμε..ετσι κι οταν σε κλανει μια γκομενα..στην αρχη κατι δεν καταλαβαινεις...Καλά που το ανέφερες εσύ διότι προς στιγμήν αμφέβαλα για την αντιληπτική μου ικανότητα.
μαλλον..κουλη ψηφιζεις κυριακη??Αυτό θα φταίει τύπε. Οι τρίχες απομυζούν την φαιά ουσία του εγκεφάλου.