noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
ρε πας καλά ακόμα και στο επίδομα τα κριτήρια για κατώτερο εισόδημα είναι 2.500€ για να ενταχθείς στο πρόγραμμα
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σε πληρώνω?
ρε πας καλά ακόμα και στο επίδομα τα κριτήρια για κατώτερο εισόδημα είναι 2.500€ για να ενταχθείς στο πρόγραμμα
[size=20pt]Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης – δανειστών[/size]
Μπορεί η τρόικα να είχε απορρίψει το «παράλληλο πρόγραμμα» αναγκάζοντας την κυβέρνηση να το αποσύρει τον νόμο άρον-άρον από τη Βουλή, όμως ο Αλέξης Τσίπρας -κι αφού έλαβε τη δόση του 1 δισ. ευρώ- αποφάσισε να το περάσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, παραμονές των Χριστουγέννων!
Συγκεκριμένα στις 24 Δεκεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας και άλλοι 23 υπουργοί της κυβέρνησης υπέγραψαν ΠΝΠ και «πέρασαν» χωρίς την ψήφο της Βουλή το μισό «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης.
πηγη
Βάση του ΦΕΚ τον Φεβρουάριο θα προσκομίσουμε τα εκκαθαριστικά για εισοδήματα του 2014 και θα πάρουμε επιδότηση για άλλο ένα έτος σε δωρεάν κιλοβατόρες και φαγητό
Φωναζεις χωρις να ξερεις τι λες, βασικά είσαι ασχετος με το θεμα...μηπως κανεις τα ιδια με τον λεφτι?
Αφού πηγούλα είναι ο αρουραίος τζι αρ, μάλλον έτσι θα είναι.
εισόδημα ανά στρέμμα λέει εμένα ούτε στρέμμα είναι 300 τετραγωνικά όλο κι όλο
τρακοσα τρακοσα τα μαζευε κι ο κωσταντακοπουλος και φτιαξε το κοστα ναυαρινο μια μερα θα γινεις μεγαλοτσιφλικας κορωπιου και περιχωρωνεισόδημα ανά στρέμμα λέει εμένα ούτε στρέμμα είναι 300 τετραγωνικά όλο κι όλο
οκ σόρρυ
[size=20pt]Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ρεύμα και επιδότηση σίτισης
Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το Παράλληλο Πρόγραμμα[/size]
πηγη
Μαζί με την 13η σύνταξη στις 30/2
εγώ ξέρω ότι βάση του ΦΕΚ και το επόμενο έτος θα έχω δωρεάν κιλοβατόρες και φαγητό
ελα λεφτη τσακω το μενου απο τωραεγώ ξέρω ότι βάση του ΦΕΚ και το επόμενο έτος θα έχω δωρεάν κιλοβατόρες και φαγητό
Φερε πίσω ότι επιδομα έχεις πάρει (δεν είσαι ανάπηρος) και είμαστε εντάξει
ελα λεφτη τσακω το μενου απο τωρα
καπουτσίνο σελινόριζας με τερίνα φουα γκρα και κρουτόν, χειμωνιάτικη σαλάτα με προσούτο πάπιας, carpaccio αχλαδιού και βινεγκρέτ ρόδι, ραβιόλι με γέμιση ραγού μανιταριών και camembert, αγριόχοιρο με σαμιώτικο κρασί και μπαχαρικά, μουσελίν περουβιανής πατάτας, κυδώνι γλασέ, κόκκινο λάχανο και κεδρόμηλο. Επίσης, ποικιλία τυριών και νοστιμότατα γλυκά
τρακοσα τρακοσα τα μαζευε κι ο κωσταντακοπουλος και φτιαξε το κοστα ναυαρινο μια μερα θα γινεις μεγαλοτσιφλικας κορωπιου και περιχωρων
ρε μεγαλε εσυ εισαι μεγαλοτσιφλικας
κριμα δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο ενα γκουρμε χεσιμοαπό ότι ανέφερες τίποτα δεν έχω φάει
Αν περιμένεις να ζήσεις από τις υποσχέσεις του σύριζα
RIP νικολακη
από ότι ανέφερες τίποτα δεν έχω φάει
οκ σόρρυ
[size=20pt]Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ρεύμα και επιδότηση σίτισης
Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το Παράλληλο Πρόγραμμα[/size]
Νέο πεδίο αντιπαράθεσης με τους δανειστές αναμένεται να προκαλέσει μέρος του παράλληλου προγράμματος.
Οι δανειστές να ζήτησαν πριν από λίγες μέρες από την κυβέρνηση να αποσύρει συνολικά το νομοσχέδιο του «παράλληλου» προγράμματος λ ωστόσο κάποια σημεία αυτού το Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει και του καυτού Ιανουαρίου, ήδη φρόντισε να τα επαναφέρει και να τους δώσει μάλιστα και ΦΕΚ.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με αριθμό Α 182-24/12/15, με τη συγκεκριμένη ΠΝΠ, ρυθμίζονται κατεπείγοντα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των δομών και υπηρεσιών υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, την εξασφάλιση της απορρόφησης κονδυλίων του ΠΑΑ 2007-2013, τη λειτουργία της ΔΕΗ Α.Ε., και τη ρύθμιση δημοσιονομικών και φορολογικών θεμάτων.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται δωρεάν ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, διατάξεις για το επίδομα ενοικίου και άλλες για την επιδότηση σίτισης.
Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει πως σε άτομα και οικογένειες, που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, χορηγείται για το έτος 2015 δωρεάν ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος για την κύρια κατοικία τους έως 1200 kwh ανά τετραμηνία και για περίοδο δύο τετραμηνιών, που αντιστοιχούν σε δύο εκκαθαριστικούς τετραμηνιαίους λογαριασμούς.
Σε περιπτώσεις δικαιούχων, των οποίων η παροχή είχε διακοπεί έως και την 31η Ιανουαρίου 2015, η παροχή επανασυνδέεται ατελώς και χωρίς καμία επιβάρυνση, οι δε ληξιπρόθεσμες οφειλές ρυθμίζονται. Η παροχή δωρεάν ρεύματος δύναται να επεκτείνεται και σε κατανάλωση του επόμενου έτους, προκειμένου να συμπληρωθεί η περίοδος χορήγησης δύο τετραμηνιών.
Με τις ίδια διατάξεις προβλέπεται πως το επίδομα ενοικίου για την εξασφάλιση στέγης αφορά σε νέες μισθώσεις ή ανανεώσεις υφισταμένων μισθώσεων με νέους όρους, που συνάπτονται μετά την έγκριση χορήγησης της παροχής, και θα δίδεται απευθείας στον εκμισθωτή του μισθίου ακινήτου. Η παροχή χορηγείται για εννέα μήνες εντός του έτους 2015 και δύναται να επεκτείνεται εντός του επόμενου έτους (2016), προκειμένου να καλυφθεί η περίοδος χορήγησης εννέα μηνών.
Προβλέπεται ακόμη πως η επιδότηση σίτισης σε άτομα και οικογένειες, που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας δύναται να επεκτείνεται και εντός του 2016, προκειμένου να καλυφθεί η περίοδος χορήγησης των εννέα μηνών.
Στο ίδιο πλαισιο παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 η θητεία του επικουρικού προσωπικού, που υπηρετεί στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ ξεκαθαρίζεται πως η διάρκεια παροχής των υπηρεσιών των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» (ΚΗΦΗ) και των Κέντρων Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων των φορέων των ΟΤΑ, καθώς και των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου του απασχολούμενου προσωπικού παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2016.
πηγη
εγώ ξέρω ότι βάση του ΦΕΚ και το επόμενο έτος θα έχω δωρεάν κιλοβατόρες και φαγητό
με βάση το ΦΕΚ θα δικαιούσαι δωρεάν ρεύμα και φαγητό (ανάθεμα την ώρα) μέχρι να συμπληρωθεί το εννιάμηνο από τότε που το πρωτοπήρες... το οποίο αν δεν κάνω λάθος το συμπληρώνεις μέσα στο 2015 γιατί τα πήρες λαμόγιο πρώτος πρώτος...
μετα θα τρωει στο συσσιτιο της αρχιεπισκοπης σουπα κολυβοζουμο βελουτε συνοδεια αντιδωρουρε λέφτη το 2015 τελειώνει σε μερικές μέρες ....