Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
πρωτοφοραριστεροι
Να μετονομαστεί σε Π.Φ.Α.Α (Πρώτη Φορά Από Τ'Αριστερά) καλύτερα λέω εγώ.
πρωτοφοραριστεροι
για ιδια χρηση λεφτη η κανεις και εμποριο?
μην κυκλοφορεις πολυ με την συντροφισσα γιατι θα συλληφθεις για μικροποσοτητα χαζηςτι εμπόριο να κάνω σαφώς για ίδια χρήση
μην κυκλοφορεις πολυ με την συντροφισσα γιατι θα συλληφθεις για μικροποσοτητα χαζης
Να μετονομαστεί σε Π.Φ.Α.Α (Πρώτη Φορά Από Τ'Αριστερά) καλύτερα λέω εγώ.
δηλαδή στο περιουσιολόγιο πρέπει να δηλώσω 10 κότες 30 κουνέλια 10 κιλά λάδι και κάποια λαχανικά? ναι ρε εγώ είμαι φοοφυγάς τι να φορολογήσεις στην κότα?
δηλαδή στο περιουσιολόγιο πρέπει να δηλώσω 10 κότες 30 κουνέλια 10 κιλά λάδι και κάποια λαχανικά? ναι ρε εγώ είμαι φοοφυγάς τι να φορολογήσεις στην κότα?
Και όμως εχεις αγροτικό εισοδημα που υπολογίζεται με τεκμαρτο τρόπο και πρεπει να φορολογιθεί.
Η άγνοια νόμου δεν σε απαλλάσει από τις φορολογικές υποχρεώσεις σου.
Τύπε στη Λευκορωσία ο Λουκασένκο τα εχει λυσει αυτα
Οποιος παραμείνει πάνω απο 6 μήνες ανεργος θεωρειται τεμπελης και τιμωρειται με καταναγκαστική κοινωφελή εργασία άνευ μισθού.
Και όμως εχεις αγροτικό εισοδημα που υπολογίζεται με τεκμαρτο τρόπο και πρεπει να φορολογιθεί.
Η άγνοια νόμου δεν σε απαλλάσει από τις φορολογικές υποχρεώσεις σου.
ακόμη και η ιδιοπαραγωγή και η ιδιοκατανάλωση φορολογείται... μάλιστα έχει και υποχρέωση απόδοσης ΦΠΑ (ΦΠΑ αυτοπαράδοσης)....
ο λέφτης λοιπόν είναι ένα κοινό λαμόγιο φοροφυγάς ο οποίος απαιτεί από τους άλλους να πληρώνουν φόρους ενώ παράλληλα φοροδιαφεύγει ασύστολα...
ακόμη και η ιδιοπαραγωγή και η ιδιοκατανάλωση φορολογείται... μάλιστα έχει και υποχρέωση απόδοσης ΦΠΑ (ΦΠΑ αυτοπαράδοσης)....
ο λέφτης λοιπόν είναι ένα κοινό λαμόγιο φοροφυγάς ο οποίος απαιτεί από τους άλλους να πληρώνουν φόρους ενώ παράλληλα φοροδιαφεύγει ασύστολα...
You just went 100% νεοδημοκράτης.
Never go 100% νεοδημοκράτης.
Που κολλάει ρε το εισόδημα ρε με τις 10 κότες και τα 20 κουνέλια;
Καταρχήν, για κάθε είδος ζώου που εκτρέφεις υπάρχει ένα όριο που μπορείς να τα δηλώσεις(για διάφορους λόγους, όχι για τις επιδοτήσεις μόνο),
δηλαδή δε μπορείς να πας να δηλώσει 10 κότες ή 5 καναρίνια.
Και τέλος, το αβγό που παίρνεις από τις 10 κότες σου μέχρι να το πας στο τηγάνι ή να το βάλεις στο κέικ, _δεν χρειάζεται να σου κόψεις απόδειξη_, άρα δεν υπάρχει η έννοια του εισοδήματος.
που κολλάνε ρε νεοδημοκράτη οι πίνακες εισοδήματος;Ψαξε τους πινακες αγροτικών εισοδηματων και ασε τους χαρακτηρισμούς. Αν γνωρίζεις.....
παντως ειχε εξελιξη ο λεφτης απο την http://[URL unfurl="true"]www.biblioasi.gr/images//covers/books/9789992281420.jpg[/img[/URL]]
πηγε στην [img]http://[URL unfurl="true"]www.bookypal.com/wp-content/uploads/2015/04/eulogia-tis-gis.jpg[/img[/URL]] :tooth:
[/quote]
την αλληλέγγυα μητέρα τερέζα ξέχασες κάπου στη μέση.
εμένα με πειράζει το γεγονός ότι στον κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε κάτι παλιόσκυλα που κλέβουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο από το κράτος(δηλαδή και εσάς)
αλλά τη βγάζετε εδώ με το λέφτινς γιατί είστε κότες, σαν αυτές που έχει και αυτός, και τα λέτε μόνο όταν υπάρχει η ασφάλεια του διαδικτύου.
πέραν ότι λέτε μπαρούφες και ούτε καν ερμηνεύετε λάθος κάποιο νόμο που επικαλείστε, αλλά μέσω νομικών μυθοπλασιών προσπαθείτε απλά να το παίξετε αδέκαστοι.
για συμμαζευτείτε λίγο.
Aν μιλάς για φοροδιαφυγή, δυστηχώς καλά κάνουν.
Το ''δημόσιο'' λειτουργει τόσο άθλιο τροπο που όποιος με οποιδήποτε τρόπο δεν το τροφοδοτεί καλά κάνει :S
τοσους ππου διορισε η νδ κατι θα ξερεις