maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ απ' ότι βλέπω ποστάρεις από το πρωί εδώ ασταμάτητα.
Το ποιος τα ξύνει φαίνεται.
Και συ περνας δημιουργικα τον χρονο σου παρακολουθωντας ποιος ποσταρει, που και ποτε......
Εσύ απ' ότι βλέπω ποστάρεις από το πρωί εδώ ασταμάτητα.
Το ποιος τα ξύνει φαίνεται.
Και συ περνας δημιουργικα τον χρονο σου παρακολουθωντας ποιος ποσταρει, που και ποτε......
Μη νομίζεις, δυο κλικ και ένα scroll είναι...
Σε 3 δευτερόλεπτα μπορώ να επιβεβαιώσω τί κάνεις και εσύ και ο έταιρος τεμπελχανάς όλη μέρα: τα ξύνετε.
Αξχιοπιστια.
Παντως αν διανοηθηκες να με συμπεριλαβεις στην κατηγορια του Νικολακη, χονδρο, σηκωνει ραντεβου θανατου.
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Νικολάκης, πάντως με μια ματιά στα μηνύματά σου, είμαι σίγουρος ότι τα ξύνεις με τσουγκράνα.
Α) Δικαιωμα μου.
Β) Η σιγουρια θα σε φαει, βαλε ενα σπιτι να 'κονομησεις.
A) Χαίρομαι που δε με διαψεύδεις.
Β) Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να διατυπώσεις μια πρόταση, κάνε μας μια χάρη και αφιέρωσε 5 λεπτά προσπαθώντας να σκεφτείς τι θες να γράψεις ώστε να βγάλουμε και νόημα. Μη το παρακάνεις όμως και εκραγεί το κεφάλι σου.
Δεν καταλαβες τι εγραψα????
Παναγια μου, με τι καθομαι και "συζητω"........
Συνεχισε με τον nikos_plat, θα συνεννοηθειτε.
αν είναι ο γνωστός που υποψιαζομαι τότε ρουφιάνος της ασφάλειας είναι...
για την ακρίβεια ποντικομούρης μου δείχνει λίγο... ;)
Βασικά ο Μαρξ είναι από τους ελάχιστους οικονομολόγους που έπαιξαν και κέρδισαν σοβαρά ποσά στο χρηματιστήριο.Ο μόνος άλλος που κέρδισε στο χρηματιστήριο ήταν ο Κέυνς.Respect.
Η διαφορά ήταν οτι ο Μαρξ για ιδεολογικούς λόγους σταμάτησε να παίζει ενώ ο Κέυνς πλούτισε.
400 λίρες είχε κερδίσει από κάτι δανεικά που του έδωσε και μάλλον του είπε κιόλας ο Ένγκελς που να τα τοποθετήσει. Είπε να πως μπορεί κανείς να πάρει γρήγορο λάφυρο από τον εχθρό και δεν ασχολήθηκε ξανά. Επίσης είπε όταν εκδόθηκε το κεφάλαιο ότι θυσίασε την υγεία την ευτυχία και την οικογένεια του για να το γράψει. Πράγματι έζησε και πέθανε πολύ φτωχός, στην λιτή κηδεία του ήταν μόνο 11 άτομα. Ότι δεν γνώριζε εργάτες και το πως ζούσαν που έχει επίσης ακουστεί είναι απίθανο γιατί είχε ηγηθεί των αγώνων αλληλεγγύης τους για να μην εισάγουν το βαμβάκι των σκλάβων. Ο Κέυνς μανάτζαρε τα λεφτά ενός κολεγίου και έπαιζε και ο ίδιος. Επίσης ήταν προστάτης των τεχνών, ειδικά του μπαλέτου. Η γυναίκα του ήταν διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα. Αν και γκέι ερωτεύτηκε σφόδρα την Ρωσίδα.
Los Merkelistas....