tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δωσε τα μισα στον βλακα να τελειωνουμε
αν μου φέρνει κάθε μέρα και μια διαφορετική του γούστου μου να γαμάω το συζητάμε ...
δωσε τα μισα στον βλακα να τελειωνουμε
το λαε πότε θα στρώσει? Τις μάλλον. .εις περί μεταναστών και προσφύγων που πρέπει όλοι περί τα 20 μύρια και βλεπουμε ναρθουν Ελλάδα γιατί πχ Μαρόκο Πακιστάν σριλανκα κινδυνεύουν. .από τι άραγε. ..πότε θα κοπούν? Πεστους γιατί είμαι συμπαθών την κίνηση να αλλάξουν τροπάρι και να μιλάνε επί πραγματικού κι όχι άρες μαρες κουκουνάρεςαφού την ξέρεις ξεκάθαρα την απάντηση μου από τη φορολόγηση του υπερκέρδους
που σήμερα αντί να πηγαίνει στο κοινωνικό κράτος το αρπάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και πετάνε ψίχουλα για το κοινωνικό κράτος
αν μου φέρνει κάθε μέρα και μια διαφορετική του γούστου μου να γαμάω το συζητάμε ...
σίγουρα δεν μιλάμε για τις βασικές σου ανάγκες πλέον με 500€ το μήνα εισόδημα ζουν οικογένειες
σαφώς μπορείς να καλύψεις και με πολύ λιγότερα χρήματα τις βασικές ανάγκες σου άρα ότι παραπάνω βγάζεις από ένα χ ποσό πρέπει να πηγαίνει στο κοινωνικό κράτος μέσω της φορολόγησης
και αν επιτρέπεται για να βγάζεις 5.000€ καθαρά το μήνα μικτά πρέπει να βγάζεις πάνω από 10.000 εκτός αν φοροδιαφεύγεις
φτηνό καρφί στο έναν ιδεαλιστη της ΕΕαν σου κατσει ο ιδιος;
το λαε πότε θα στρώσει? Τις μάλλον. .εις περί μεταναστών και προσφύγων που πρέπει όλοι περί τα 20 μύρια και βλεπουμε ναρθουν Ελλάδα γιατί πχ Μαρόκο Πακιστάν σριλανκα κινδυνεύουν. .από τι άραγε. ..πότε θα κοπούν? Πεστους γιατί είμαι συμπαθών την κίνηση να αλλάξουν τροπάρι. Κι ο Κάρολος που κουβεντιαζετε εναντίον της μετανάστευση ηταν
εσύ είπες βασικό μισθό 5000 έχειςΠληρωνω κανονικά τους φόρους και εισφορες που μου αναλογούν, πελατες μου είναι μεγάλες ανωνυμες εταιρείες και κοβω κανονικά ΑΠΥ.
Το κρατος με τόσα που μου πέρνει σύγουρα κανει κοινωνική πολιτική, με αυτά που παίρνει από σένα δεν μπορεί να κανει τίποτα.
αν σου κατσει ο ιδιος;
Τι δουλειά κάνεις είπαμε?
θα του δώσω μισό ευρώ και θα τον πετάξω έξω... ακόμη και να γούσταρα δεν αξίζει παραπάνω κομοδίνο θα είναι ο τεμπέλης...
αν το λαέ με όλη τη μακρόχρονη. .μαλάκια που κουβαλά είχε πάρει 10% η πιο πάνω τα μέτρα θα ήταν λιγότερα. .Τώρα που τα ζαβό στην Ελλάδα ψήφισαν τον ζαβό ξανά κι όχι κάποιο ποσοστό μεγάλο το λαέ τους πηδάλιο ασαλειωτα
Ποτέ .. δεν βρέθηκε ακόμη η μεταμόσχευση ευφυίας...
το ξέρουμε ότι είσαι μαλάκας μην το διατυμπανίζεις και μην ποστάρεις αποδείξεις επ αυτού
εσύ είπες βασικό μισθό 5000 έχεις
Τώρα έγινες ελεύθερΟΣ επαγγελματίας?
δηλαδη τζαμπα παιδευεται καθε βραδυ με αυτα που γραφει;
Τι δουλειά κάνεις είπαμε?
με τα κιτρινα εισαι ??και πληρωνομαι
ναι κουράζεται... να του στείλω να αλλάξει φανέλλα γιατί ίδρωσε...
με τα κιτρινα εισαι ??
αν το λαέ με όλη τη μακρόχρονη. .μαλάκια που κουβαλά είχε πάρει 10% η πιο πάνω τα μέτρα θα ήταν λιγότερα. .Τώρα που τα ζαβό στην Ελλάδα ψήφισαν τον ζαβό ξανά κι όχι κάποιο ποσοστό μεγάλο το λαέ τους πηδάλιο ασαλειωτα
δηλ δεν εισαι ελεύθερη επάγγελματιας?Καθαρα εγραψα ανοητε, βιβλίο εσόδων - εξόδων εχω...
μπααα. .για Αεκαρα σε κοβωεγώ με τα μπλε, εσύ με τα κιτρινα