jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Μηπως να γυρισουμε και στο φεουδαρχικο συστημα που ψηφιζαν μονο οσοι ειχαν εγγεια ιδιοκτησια???
και δικαίωμα πρώτης νύχτας στον φεουδάρχη.
Μηπως να γυρισουμε και στο φεουδαρχικο συστημα που ψηφιζαν μονο οσοι ειχαν εγγεια ιδιοκτησια???
Ωραια, επι της ουσιας λοιπον.
Τωρα που φανταζομαι παιρνεις πισω αυτο το "μην ποσταρετε σκουπιδια μερικοι" και αποδεικνυεται αληθές, ποια ειναι η αποψη σου για την δραση του συντροφου Λαμπρου?
και δικαίωμα πρώτης νύχτας στον φεουδάρχη.
Α πολυ ενδιαφερον αυτο.Θα σε απογοητεύσω...
1) Το "άρθρο" είναι για τα σκουπίδια. Το να παίρνεις τηλέφωνα και να κάνεις φάρσες δεν είναι δημοσιογραφία, ούτε αποδεικνύει τίποτα.
ένας για παράδειγμα όπως εγώ που πλήρωσα την προηγούμενη χρονιά 15.500 ευρώ φόρους
αυτό είναι πολύ καλό... πρέπει όμως να έχει και την δυνατότητα να μην ασκεί το δικαίωμα αυτό διότι....
τα μπάζα καραδοκούν...
γραψε καμια συνταγη μαγειρικης εσυκαι δικαίωμα πρώτης νύχτας στον φεουδάρχη.
U call that taxes?
Τελικα, αναρωτιεμαι, οντως οι συριζανελοβλάκες πιστευαν οτι οι προηγουμενοι ηταν πουλημενοι και προδοτες και κυβερνουσαν ετσι ενω υπηρχε επιλογη να κανουν κατι αλλο?
Αντε και το πιστευαν.
Τωρα που βλεπουν οτι ειναι αναγκασμενοι να κανουν τα ιδια, πότε θα ζητησουν μια συγνωμη για τη λασπη και την τροχοπεδη των τριων ετων στην κυβερνηση Σαμαρα?
Εχουν και το θρασος να ζητανε συναινεση.
Καμια συναινεση.
Ας ζητησουν ΣΥΓΝΩΜΗ πρωτα για την τακτικη τους το 2012-2014 και τοτε το συζηταμε.
μην ξεχνάς ότι είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού... οπότε μάλλον πολλά πλήρωσα για 20.600 ευρώ εισόδημα που είχα στην Ελλάδα...
ΥΓ αν έμπαινε και το εισόδημα που βγάζω εδώ που είμαι δεν καθάριζα με λιγώτερο από ένα εβδομηντάρι...
Γιατι, ζητησε συγνωμη ο ΓΑΠ που εριξε τον Καραμανλη με την εκλογη προεδρου δημοκρατιας?οπως και να ζητησουν συγγνωμη οι δεξιοι για το 2009-2011
τοτε θα ειχε σημασια το ποσταρισμα σου
οπως βαζανε τροχοπεδη των 2 χρονων στην κυβερνηση παπανδρεου
Ψιλικά, ψιλικά...
μην ξεχνάς ότι είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού... οπότε μάλλον πολλά πλήρωσα για 20.600 ευρώ εισόδημα που είχα στην Ελλάδα...
ΥΓ αν έμπαινε και το εισόδημα που βγάζω εδώ που είμαι δεν καθάριζα με λιγώτερο από ένα εβδομηντάρι...
οπότε έπαιξε συνθήκη αποφυγής διπλής φορολογίας κι έτσι;
οπως και να ζητησουν συγγνωμη οι δεξιοι για το 2009-2011
εεε φτωχαδάκι είμαι ρε ....
Α πολυ ενδιαφερον αυτο.
Δηλαδη εαν εγω παρω εναν πολιτικο τηλεφωνο για να του κανω φαρσα και του προτεινω να τον δωροδοκήσω, και αυτος δεχθει, δεν αποδεικνυει τιποτα. Τι ωραια .
Ρε δεν παμε να πνιγουμε ολοι μαζι.