tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
προδότης
τι είναι Δούναι και Λαβείν ξέρεις λέφτη ??
προδότης
δοσιολογο; προσκυνημενος ψευτης και μουνοπανοπροδότης
Τι προδωσε?προδότης
Το 1946 δεν ψηφισαν προσωπα λεφτη, ΘΕΣΜΟ ψηφισαν. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ.
Τι δεν καταλαβαινεις?
Ναι, το 1946 ψηφισαν και για τα παιδια και τα εγγονια και τα δισεγγονα της δυναστείας. Αντιλαβού?
Βασιλευομενη Δημοκρατια λεγεται. Και υπαρχει σε πολλές χωρες που δεν μπορεις με καμια δυναμη να τις πεις αντι-δημοκρατικες.
Προσωπικα δεν ειμαι οπαδος της βασιλευομενης, αλλά μην τρελαθουμε κιολας οτι όπου υπαρχει βασιλεία δεν υπαρχει και δημοκρατια.
ναι,ειναι η δικαιολογια-ξεφτυλα ολων των ξεπουλημενωντι είναι Δούναι και Λαβείν ξέρεις λέφτη ??
τον ευατο του πρωτα απ ολα..φτου...Τι προδωσε?
δοσιολογο; προσκυνημενος ψευτης και μουνοπανο
ναι,ειναι η δικαιολογια-ξεφτυλα ολων των ξεπουλημενων
κρίμα που δεν είσαι αθήνα να τα λέγαμε και από κοντά κανά απόγευμα
μπα,θα σε στεναχωρησω με τα μεταναστευτικα..ειμαι εθνομπολσεβικος που λεει κι ο αλεξ...κρίμα που δεν είσαι αθήνα να τα λέγαμε και από κοντά κανά απόγευμα
Εναν θειο εχω με παρομοιες ιδεες. Παλιος κομμουνιστής αλλά φανατικός πολέμιος των μεταναστων. Τωρα τελευταια αρχισε και φλερταρει με την Χρυση Αυγη και μας εχει τρελανει ολους.μπα,θα σε στεναχωρησω με τα μεταναστευτικα..ειμαι εθνομπολσεβικος που λεει κι ο αλεξ...
πάει σαν το σύνθημα στο πολυτεχνείο
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΗΓΟ
Τι προδωσε?
Τον εαυτό του.
Απλά.
Δλδ την "τιμή και την υπόληψή" του...
Έλα τώρα,στη συγκεκριμένη περίπτωση κέντησε ο Τσίπρας!Το τιτίβισμα του Νταβούτογλου μαρτυρά ότι τον έτσουξε η παρατήρηση!Η απάντηση Νταβούτογλου στον Τσίπρα για τους «νευρικούς πιλότους»
Τι έγραψε ο τούρκος πρωθυπουργός στο Twitter
Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter δημοσίευσε ο Αλέξης Τσίπρας την «φαρμακερή» ατάκα που απηύθυνε στον Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη Σύνοδο Κορυφής, περί των «νευρικών τούρκων πιλότων».
Μέσω Twitter, ήρθε και η απάντηση από τον τούρκο πρωθυπουργό.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο κ. Νταβούτογλου έγραψε στο δικό του προσωπικό λογαριασμό: «Τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τους πιλότους δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη επέτρεψέ μας να εστιάσουμε στη θετική ατζέντα.
Το σχόλιο του κ. Νταβούτογλου ήρθε σαν απάντηση στη φράση του έλληνα πρωθυπουργού πως «ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους».
σφαλιαρα και απο τον τουρκο εφαγε το παιντι
τουμπεκι ψιλοκομεννο του εξηγησεΈλα τώρα,στη συγκεκριμένη περίπτωση κέντησε ο Τσίπρας!Το τιτίβισμα του Νταβούτογλου μαρτυρά ότι τον έτσουξε η παρατήρηση!
Ρε το νικολακη κωλοτουμπες μεσα σε 10 μηνες....... Αντε συντομα με το καλο να ξυπνησεις και να λες τα ιδια και για το βοδι το δραχμαζανη.
μπα,θα σε στεναχωρησω με τα μεταναστευτικα..ειμαι εθνομπολσεβικος που λεει κι ο αλεξ...