jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ο γαπ εχθες ποσα ποτηρια εσπασε ;
κανενα η σου εσπασε το κοντερ
ο γαπ εχθες ποσα ποτηρια εσπασε ;
Ξερω γω? Στον ψηφοφορο του πες τα.ο τσιπρας δεν ειπε οτι δεν θα βαλει χερι στις καταθεσεις;
Ετσι, συνεχισε να εκθέτεις την ανοησια σου.Είδες πως είναι να σε εκδικείται η ίδια η αγορά που υποστήριζες? Αφού αυτή δεν έχει δίκιο? Τι να γίνει όμως το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Αυτό σίγουρα δεν θα το έμαθες τώρα.
Και ναι...να φορολογηθούν οι καταθέσεις πάνω από ένα όριο.
Όχι να καλύπτουν τα λαμόγια και να πληρώνουμε φορολογία 26% από το ένα ευρώ που είναι τώρα.
Και τα σώβρακα και τις κάλτσες μαζί να πάρουν σε όλους όσους έχουν ποσά 100αδων χιλιάδων σε καταθέσεις.
αυτο που δείχνεις δεν ειναι συσπείρωση νδ!
αυτο ειναι 11% χα! τρελάθηκες μωρε
Τo συγνωμη οπως το αναφερεις ηταν ειρωνικό....και εχει σβηστει!Kαι τι θες να κανουμε τωρα? Ειπαμε τα σβησαμε τα μυνηματα, νικ ειστε εδω δε γνωριζεστε προσωπικα , επομενως μη δινετε παραπανω βαση απο οση πρεπει .
Θες να τον δειρουμε η να του κανεις μυνηση? Η να κανουμε ραντεβου θανατου? Σβηστηκαν τα μυνηματα, ειπε συγγνώμη , τι αλλο να γινει?
Παιρνεις ένα δειγμα τύπε, τι πνευματικης ποιοτητας ανθρωποι ψηφιζουν Συριζα.
Ειπαμε.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ=ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
οχι 26% τυπε 100% πρεπει γιατι ειναι κοροιδα που τα εχουν στο πιρφορισταν και οχι στο εξωτερικο οπως ολοι οι βολευτες και οι κρατικοδιαιτοιΕίδες πως είναι να σε εκδικείται η ίδια η αγορά που υποστήριζες? Αφού αυτή δεν έχει δίκιο? Τι να γίνει όμως το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Αυτό σίγουρα δεν θα το έμαθες τώρα.
Και ναι...να φορολογηθούν οι καταθέσεις πάνω από ένα όριο.
Όχι να καλύπτουν τα λαμόγια και να πληρώνουμε φορολογία 26% από το ένα ευρώ που είναι τώρα.
Και τα σώβρακα και τις κάλτσες μαζί να πάρουν σε όλους όσους έχουν ποσά 100αδων χιλιάδων σε καταθέσεις.
Είδες πως είναι να σε εκδικείται η ίδια η αγορά που υποστήριζες? Αφού αυτή δεν έχει δίκιο? Τι να γίνει όμως το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Αυτό σίγουρα δεν θα το έμαθες τώρα.
Και ναι...να φορολογηθούν οι καταθέσεις πάνω από ένα όριο. Όχι να καλύπτουν τα λαμόγια και να πληρώνουμε φορολογία 26% από το ένα ευρώ που είναι τώρα.
δεν θελω τιποτα αλλο να γινει! ειμαι πολυ θυμωμενος και αν αυτο δεν ειναι αφορμη για αναφορα στον αλητη τον νιτρο........Kαι τι θες να κανουμε τωρα? Ειπαμε τα σβησαμε τα μυνηματα, νικ ειστε εδω δε γνωριζεστε προσωπικα , επομενως μη δινετε παραπανω βαση απο οση πρεπει .
Θες να τον δειρουμε η να του κανεις μυνηση? Η να κανουμε ραντεβου θανατου? Σβηστηκαν τα μυνηματα, ειπε συγγνώμη , τι αλλο να γινει?
Ετσι, συνεχισε να εκθέτεις την ανοησια σου.
Να με συγχωρεις ρε φιλε, αλλά οντως επιφυλάσσω στον εαυτο μου το δικαιωμα να με θεωρω ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ από καποιον που προτεινει ως λυση την...φορολογηση των καταθέσεων.Χαιρετούμε τον οπαδό του κόμματος που υποστηρίζει τις διάνοιες που κυβέρνησαν την χώρα και θέλει και να επανέλθουν για να ολοκληρώσουν το έργο τους
Γεωργιάδη
Πιπιλή
Βορίδη
Ντινόπουλο
Βούλτεψη...
βαριέμαι να γράψω άλλους
Η διαφορά επιπέδου και IQ ξεχειλίζει.
Τo συγνωμη οπως το αναφερεις ηταν ειρωνικό....και εχει σβηστει!
ο κυριος δεν εχει ζητησει συγνωμη και μεχρι να το δω απο τον ιδιον, δεν θα το αφησω ετσι!
αν ενοχλω διωχτε εμενα απο δω! εγω θα το λεω συνεχεια.........
Παρε χαμπαρι ότι γελαει ο κοσμος μαζι σου και τα ξαναλέμε...Εσένα εκθέτω αλλά είσαι τόσο στόκος που αργείς να καταλάβεις μέχρι και τα αυτονόητα.
Kαι τι θες να κανουμε τωρα? Ειπαμε τα σβησαμε τα μυνηματα, νικ ειστε εδω δε γνωριζεστε προσωπικα , επομενως μη δινετε παραπανω βαση απο οση πρεπει .
Να φορολογηθούν τύπε μου, αλλά μια φορά θα γίνει αυτό!
Την επόμενη χρονιά δεν θα βρεθεί κανένας με καταθέσεις πάνω από αυτό το όριο, διότι ΟΛΟΙ θα τις πάρουν και το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα καταρρεύσει! ;)
Τώρα βέβαια εσύ είσαι τόσο "συριζαίος" που μπορεί και να μου πεις "Ε ας καταρρεύσει, τί τις θέλουμε τις τράπεζες που ληστεύουν τον κοσμάκη;"
Να φορολογηθούν τύπε μου, αλλά μια φορά θα γίνει αυτό!
Την επόμενη χρονιά δεν θα βρεθεί κανένας με καταθέσεις πάνω από αυτό το όριο, διότι ΟΛΟΙ θα τις πάρουν και το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα καταρρεύσει! ;)
Τώρα βέβαια εσύ είσαι τόσο "συριζαίος" που μπορεί και να μου πεις "Ε ας καταρρεύσει, τί τις θέλουμε τις τράπεζες που ληστεύουν τον κοσμάκη;"
Μην το τραβας κι εσυ, γιατι δεν εχεις δικιο.Kαι τι θες να κανουμε τωρα? Ειπαμε τα σβησαμε τα μυνηματα, νικ ειστε εδω δε γνωριζεστε προσωπικα , επομενως μη δινετε παραπανω βαση απο οση πρεπει .
Τύπε Σεΐχη, εχω καλυτερη λυση.
Εγω λεω να παρουμε ολη την περιουσια του 5% των πλουσιων και μετα να τους εκτελέσουμε κιολας.
Και να μοιρασουμε τα λεφτα τους στο 95%.
Αν συμφωνει το 95% τι πρόβλημα υπαρχει?
Το κακο είναι ότι ψηφίζεις κιολας. Δεν υπαρχει σωτηρια...
Και τι μπορει να γινει ρε τυπε ? Οταν λες " δε θα το αφησω ετσι" τι θα κανεις? Τι θες να γινει τωρα? Και αν δε πει συγγνωμη τι θα γινει? Σοβαρα ρωταω οχι ειρωνικα.
Και τι σημαίνει αυτο ρε Μεσιε Σηφαλιέ;
Ότι όποιος νά ΄ναι και όποτε του καυλώσει θα ρίχνει γαμωμάνες, αλλά επιδη έιμαστε νικ δεν τρέχει κάστανο!
Γιατί αν είναι ετσι να τις αρχίσω κι εγώ. Μου έιναι πολύ ευκολο.