jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
σαφώς και διαμαρτύρομαι θέλω μόνιμη και σταθερή δουλειά και όχι συμβάσεις και ανεργία
κηφηνας δηλαδη
σαφώς και διαμαρτύρομαι θέλω μόνιμη και σταθερή δουλειά και όχι συμβάσεις και ανεργία
σου φεξε κουφαλιτσα - λιγη υπομονη ακομα κανενα χρονο σφραγιδοφυλακας (αν η δεη συνεχιζει να προτιμα να σας πληρωνει αντι να υιοθετησει κανενα συγχρονο συστημα μηχανογραφησης που θα της μειωσει το κοστος) και με μερικες ανανεωσεις ακομα ερχεται (μεσω δικαστηριων και παγιων κλπ κλπ αναγκων) και η μονιμοτητα σου - στη γενοπ θα συνεχισεις να δουλευεις, σωστα ?
όχι μετά τη δίμηνη παράταση θα βρεθώ στην ανεργία απλά θα βγώ περισσότερους μήνες ταμείο ανεργίας
για πες και κατι αλλο ρε φωστηρα ασθματικε ...
οι γιωταδες σαν και σενα εχουν δικαιωμα να αναγνωρισουν τον χρονο της θητειας τους σαν συνταξιμα χρονια ?
ελα τωρα - η μια διμηνη παραταση θα φερει την αλλη και στο τελος θα ερθει και το δικαστηριο για την μονιμοτητα - δεν εισαι και ο πρωτος λουφαδορος που θα βρεθει μονιμος στη δεη απο το πουθενα
α και κατι ακομα - μην ξεχασεις μολις γινεις μονιμος να ζητησεις φυσιολογικοτατα και την αναγνωριση του πτυχιου σου (με τις αντιστοιχες αποδοχες και ενδεχομενα και αναδρομικα) και την αντιστοιχη μεταταξη σε τμημα λογιστηριου - χωρις διαγωνισμο και χωρις προσοντα (μια και δεν ξερεις ουτε τα λογιστικα προτυπα) θα βρεθεις μεσα σε 2-3 χρονακια απο θεση σφραγιδοφυλακα (απολυτηριο λυκειου) σε θεση υπευθυνοτητας και φυσικα καποιους λογιστες με αρχιδια και 1000 φορες περισσοτερα προσοντα απο τα δικα σου που δεν εχουν να φανε και παρακαλανε για μια τετοια θεση δεν τους σκεφτεται η μαρξιστικη σου θεωρηση
βάση μνημονίου απαγορεύεται άλλη παράταση ουσιαστικά μια δίμηνη παράταση και μετά ταμείο ανεργίας απλά πρίν έβγαινα 5 μήνες ταμείο ανεργίας τώρα θα βγώ 7
ρε πουστη μου εισαι 30 χρονων αποφοιτος λογιστικης - δεν εχεις ιδεα απο λογιστικα και αντι να στρωσεις τον κωλο σου κατω να τα μαθεις να προσφερεις υπερκερδη στον εργοδοτη σου και να του ζητας μετα και εσυ περισσοτερα καθεσαι και σκεφτεσαι (και φυσικα ξερεις ηδη απεξω και ανακατωτα ολες τις διαταξεις) τη συνταξη που θα παρεις ( στα 50 ετσι ?)
ποιά 50 σύνταξη δεν θα πάρουμε ποτέ εμείς η νέα γενιά
ένας συμβασιούχος στη δεη είμαι που αντί να είμαι άνεργος τον Ιανουάριο θα είμαι το μάρτιο σιγά το πράγμα και σύνταξη στα 50 δεν θα βγω ποτέ
Αυτό σου λέει ρε καρντάσι , ότι έχεις πιθανότητες με την κλαψομουνίαση και με λίγο σπρώξιμο σε κανένα δικαστήριο να σε κάνουν μόνιμο..
επειδή αντί για 8 μήνες απασχολήθηκα 10 σιγά τις πιθανότητες
σου φεξε κουφαλιτσα - λιγη υπομονη ακομα κανενα χρονο σφραγιδοφυλακας (αν η δεη συνεχιζει να προτιμα να σας πληρωνει αντι να υιοθετησει κανενα συγχρονο συστημα μηχανογραφησης που θα της μειωσει το κοστος) και με μερικες ανανεωσεις ακομα ερχεται (μεσω δικαστηριων και παγιων κλπ κλπ αναγκων) και η μονιμοτητα σου - στη γενοπ θα συνεχισεις να δουλευεις, σωστα ?
πω ρε συ τι έπαθε ο καημένος έμενε σε ξενοδοχειάρες έτρωγε τσάμπα έπινε τσάμπα και πήρε και 25.000€ μέσα σε ένα μήνα και τα μισά να βάλει στην τσέπη 12.500€ για 30 μέρες δουλειάς είναι αστρονομικό ποσό και έχει τσάμπα φαΐ και διαμονή συν ότι δεν είναι ναυτικός που λείπει 3 και 4 μήνες κλεισμένος στο πλοίο είδε και διαφορετικές χώρες στον ελεύθερο χρόνο του
ρε βρωμοκηφήνα, ρε παράσιτο, ρε κοπρίτη εσένα σου λένε να πας ένα μήνα στις ελιές και μας τσαμπουνάς ότι δεν θέλεις να φύγεις από την Αθήνα... ουστ κοπρόσκυλο...
ρε βρωμοκηφήνα, ρε παράσιτο, ρε κοπρίτη εσένα σου λένε να πας ένα μήνα στις ελιές και μας τσαμπουνάς ότι δεν θέλεις να φύγεις από την Αθήνα... ουστ κοπρόσκυλο...
βάση μνημονίου απαγορεύεται άλλη παράταση ουσιαστικά μια δίμηνη παράταση και μετά ταμείο ανεργίας απλά πρίν έβγαινα 5 μήνες ταμείο ανεργίας τώρα θα βγώ 7