Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
αμα δεν ξερουν απο διακυβερνηση τοτε πως ξερουν οτι αυτοι που ψηφιζουν ειναι ικανοι να κυβερνησουν;
Απέκτησαν εμπειρία τόσα χρόνια ψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ.
αμα δεν ξερουν απο διακυβερνηση τοτε πως ξερουν οτι αυτοι που ψηφιζουν ειναι ικανοι να κυβερνησουν;
Απέκτησαν εμπειρία τόσα χρόνια ψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ.
Δεν το ξέρουν , βασιζονται απλα στο πρόγραμμα των κομματων.
Ναι αλλα οι πολιτες δεν ξέρουν πως πρεπει να γινει η διακυβερνηση για αυτό και βάζουν αλλους να το κάνουν .... ενας πολιτικος δεν μπορει να έχει αυτή την δικαιολογια ... αυτος κατευθυνει τα πραγματα αλλιως τι θεση εχει στην εξουσια? δεν εχει.
Πόσο καθυστερημένοι πρέπει να είναι αυτοί που πίστεψαν Τσίπρα και Καμένο?
Αντε να πέσει χοντρή πείνα μπας και ψοφήσουν γιατί δεν μας βλέπω καλά
γιαυτο βασιστηκαν στο προγραμμα του τσυριζα και προοδεψαν
Πόσο καθυστερημένοι πρέπει να είναι αυτοί που πίστεψαν Τσίπρα και Καμένο?
Αντε να πέσει χοντρή πείνα μπας και ψοφήσουν γιατί δεν μας βλέπω καλά
απο πεινα μας βλεπω να πεθανουμεΟι αυτοκτονίες πάντως έχουν σταματήσει ήδη από τον Γενάρη τύπε..
απο πεινα μας βλεπω να πεθανουμε
απο πεινα μας βλεπω να πεθανουμε
βγαζουν τα γεροντια απο τους οικους ευγηριας για να χει μια συνταξη 300ευρω το σπιτι,τελειωνει ο χρονος και πρεπει να πληρωσουμε εφοριες,ενφια,τελη κ δε ξερω και εγω ποσα αλλα και αμα πας μια βολτα στο mall γινεται της πουτανας στα μαγαζια και το αστειο ειναι οτι ψωνιζουν ολοι,δε μπορω να καταλαβω,εμεις ειμαστε ξυπνιοι και οι αλλοι κοιμουντε?ή το αναποδο? :SΠαλι μετρα ερχονται ρε τυπε θα τα στειλει τελειως τα γεροντια με τις συνταξεις και η μαλακια είναι ότι ουτε ο μισθος των νεων (οσοι εχουν δουλεια) δεν θα φτασει για να συντηρουν τους γονεις τους.
ρε ξερεις ποιοι ειναι το ασχημο?πως ειμαστε ολοι στην ιδια θεση,ειτε σπουδαζεις ειτε δουλευεις ειτε καθεσαι ειναι το ιδιο και το αυτο,απολυτη ισοπεδωση,προοπτικη 0Στανταράκι αδερφέ!
Μην κοιτάς που τώρα τους περισσότερους τους ταίζουν οι γονείς και οι παππούδες τους!
Δηλαδη εσυ ακομη πιστευεις οτι ο Ελληνας δεν εχει λεφτα?βγαζουν τα γεροντια απο τους οικους ευγηριας για να χει μια συνταξη 300ευρω το σπιτι,τελειωνει ο χρονος και πρεπει να πληρωσουμε εφοριες,ενφια,τελη κ δε ξερω και εγω ποσα αλλα και αμα πας μια βολτα στο mall γινεται της πουτανας στα μαγαζια και το αστειο ειναι οτι ψωνιζουν ολοι,δε μπορω να καταλαβω,εμεις ειμαστε ξυπνιοι και οι αλλοι κοιμουντε?ή το αναποδο? :S
ειπα εγω κατι τετοιο αλεξ?Δηλαδη εσυ ακομη πιστευεις οτι ο Ελληνας δεν εχει λεφτα?
Βλακες τούς θεωρεις τους ξενους, να ζητανε τοσο καιρο να μαζευτούν λεφτα που δεν υπαρχουν?
Δεν απορησες πώς ψωνιζουν ολοι με τοση επιβαρυνση?ειπα εγω κατι τετοιο αλεξ?
ρε ξερεις ποιοι ειναι το ασχημο?πως ειμαστε ολοι στην ιδια θεση,ειτε σπουδαζεις ειτε δουλευεις ειτε καθεσαι ειναι το ιδιο και το αυτο,απολυτη ισοπεδωση,προοπτικη 0
βγαζουν τα γεροντια απο τους οικους ευγηριας για να χει μια συνταξη 300ευρω το σπιτι,τελειωνει ο χρονος και πρεπει να πληρωσουμε εφοριες,ενφια,τελη κ δε ξερω και εγω ποσα αλλα και αμα πας μια βολτα στο mall γινεται της πουτανας στα μαγαζια και το αστειο ειναι οτι ψωνιζουν ολοι,δε μπορω να καταλαβω,εμεις ειμαστε ξυπνιοι και οι αλλοι κοιμουντε?ή το αναποδο? :S
εγω θα σου μιλησω για εμενα που σε οποια εταιρεια και αν παω μου λενε 550 δινουμε,ενω πριν μπω στρατο επαιρνα 1000 για την ιδια δουλειαΔηλαδη εσυ ακομη πιστευεις οτι ο Ελληνας δεν εχει λεφτα?
Βλακες τούς θεωρεις τους ξενους, να ζητανε τοσο καιρο να μαζευτούν λεφτα που δεν υπαρχουν?
Σωστος...Θα το παλέψουμε φιλαράκι!
Νέα παιδιά είμαστε στην πιο παραγωγική ηλικία!
Έχουμε κακομάθει κιόλας κακά τα ψέμματα!
Ναι είναι δύσκολα δε λέω , αλλά στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε!
Μη μασάτε λεβεντιές!