Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ελα όμως που εκεί πήγαν και οι Ρωσσοι....
Ναι... και... τί ακριβώς προσπαθείς να μας πεις;
Ελα όμως που εκεί πήγαν και οι Ρωσσοι....
μαλλον χανετε γιατι αυτα που καπου διαβασες η σου ειπαν δεν ισχυουν οπως στα ειπαν κι ειναι τα αναποδα ακριβως...Κοίτα, επειδή η όποια βάση συζήτησης χάνεται...
Ξεκινήσαμε να λέμε για το αν μπορούν να αφομοιωθούν οι μετανάστες στο εξωτερικό.
Μάλιστα κάναμε focus σε μουσουλμάνους μετανάστες (γιατί οι χριστιανοί είναι καλοί, δεν έχουν τέτοια θέματα).
Εσύ λες ότι δεν μπορούν... και σου έφερα σαν αντιπαράδειγμα τη Ζυρίχη μιας και μένεις εκεί.
Νομίζω οι μετανάστες μια χαρά αφομοιώνονται εκεί και τα παιδιά τους ακόμη περισσότερο.
Και μιλάμε για χώρα που το 20-25 % είναι ξένοι...
Μασσαλία δεν έχω πάει (συγνώμη δε θα το ξανακάνω)... αλλά το ότι έχουν γκετοποιηθεί οι ξένοι είναι ένα πρόβλημα που ξεκινάει και τελειώνει σε μαλακία των Γάλλων.
μαλλον χανετε γιατι αυτα που καπου διαβασες η σου ειπαν δεν ισχυουν οπως στα ειπαν κι ειναι τα αναποδα ακριβως...
μεταναστες δεν αφωμιωθηκαν πουθενα ουτε καν στις ΗΠΑ που ξεκινησε απο το μηδεν σαν χωρα κ λαος
φεραν τους μαυρους με το ζορι γαι σκλαβους
κ μετα τους καναν χριστιανους κ με το ζορι κλπ κλπ κ το αποτελεσμα το βλπεις
με τους ευρωπαιους δεν υπαρχει τεοιο θεμα γιατι εγω ισως ναμαι κι ο πιο μαλ,,ας της υποθεσης απο τον ιταλο τον ελβετο η τον κροατη,αλλα περιπου ολοι τα ιδια θελουμε κι ολοι τα ιδια περιπου μπορουμε να κανουμε
τωρα οι εισαγωμενοι οσο ηταν λιγοι,με μεγαλη ανοχη κι αγωνα καπου βολευτηκαν
τωρα ομως που πολλαπλασιαστηκαν,δεν χωρανε στην αγορα εργασιας ασε που δεν υπαρχει κι αγορα στο μπουρδελο την ΕΕ,πραγμα που παραβλεπεις ενω το ξερεις
οσο για τους Γαλλους
δεν υπαρχει λαος που να λυπαμαι περισοτερο στην ευρωπη....κατεστραμενοι για παντα
απο χωρα πολιτισμου κ ποιοτητας εχει γινει χωρα σκουπιδοτοπος
μηνλες τις ιδιες μαλ,,ιες που ακουω σθαρθει μισο μυριο απο συρια..μαλιστα,,οι αλλοι? 22 μυρια θ αμεινουν εκει ετσι??Σοβαρολογείς τώρα;
Ο μαύρος της Αμερικής είναι μετανάστης που δεν αφομοιώθηκε;
Ο πληθυσμός της Ευρώπης είναι 0.5-1 δις.
Πιστεύεις ότι το μισό μύριο ανέργων που έρχεται από τη Συρία είναι πολύ (καμία σχέση με τα 50εκ που έγραψες πριν);
βεβαίως, περιοχή πακί στη Γενεύεη,Εκεί που δεν τους κρατάς στο περιθώριο (διάβασε όλη την πρότασή μου).
Αν κατάλαβα καλά από προηγούμενο ποστ σου ζεις στη Ζυρίχη.
Έχεις δει πολλά γκέτο μεταναστών εκεί;
ποια αφομοιωση εγινεΣοβαρολογείς τώρα;
Ο μαύρος της Αμερικής είναι μετανάστης που δεν αφομοιώθηκε;
Γαλλία, εξ ου και η βρώμα που περιγράφειςβεβαίως, περιοχή πακί στη Γενεύεη,
Γερμανια, τα πάντα πιο καθαρά,το Λάνγκυ το υποτιθεμενα επικινδυνο,για τη ζυρίχη δε μπορώ να σου απαντήσω εγώ
λανγκστρασεε μαλλον λεςΓαλλία, εξου και η βρώμα που περιγράφειςΓερμανια, τα πάντα πιο καθαρά,το Λάνγκυ το υποτιθεμενα επικινδυνο,
στα αμερικανικαλανγκστρασεε μαλλον λες
και τελωσπαντων αυτα ειναι φαινομενα του καπιταλισμου - ιμπεριαλισμου αμα δεν σας αρεσουν κοιταχτε να το αλλαξετε
εγω δεν ειδα πολλους βορειοκορεατες και κουβανους μεταναστες και προσφυγες
Κι εσύ ο δυτικός όμως θα πρέπει να σταματήσεις να πηγαίνεις στις δικές τους και να τις χαλάς (βλ. Ιρακ, Αφγανιστάν, Συρία... κτλ κτλ).
στη β ευρωπη μια χαρα ειναι
και αγγλια που χα παει εχουν ολοι το μαγαζακι τους πουλανε εκει τα μινι μαρκετ τα εστιατορια τα κουρεια δεν ενοχλουν κανεναν
μην κοιτας τους ισλαμιστες τυπου ισισ αυτοι ειναι αλλο πραμα
αυτοι χρηματοδοτουνται και φτιακσαν στρατο σε μια νυχτα
εχεται παρατηρησει οτι τη δεκαετια 70και 80 που υπηρχε η σοβ ενωση και μια σειρα αλλα κρατη πιο κοσμικα στη μανατολη τα πραματα ηταν καλυτερα σε παγκοσμιο επιπεδο ? δεν υπηρχαν τα γιγαντια προβληματα που υπαρχουν τωρα ,γενικα οσο περνανε τα χρονια τοσο παμε απο το κακο στο χειτοτερο
ο ισλαμικος φανατισμος τυπου isis ηταν περιθωριακος τοτε
dhl οι ρωσσοι τι ειναι κουμουνιστες???![]()
![]()
![]()
στη θεωρια..στην πραξη ενα ιμπεριουμ,καρμπον με τους αμερικλανουςθέλεις να μας πείς ότι το 1979 οι ρώσσοι δεν ήταν κομμουνιστές ???
στη θεωρια..στην πραξη ενα ιμπεριουμ,καρμπον με τους αμερικλανους
με διαφορετικο συστημα λεηλασιας των κρατικων πορων ,μεχρι πουγιναν νεοφιλεδες κ τα ξεπουλησαν ολα μπιρ μπαρα,,στους μετεπειτα ολιγαρχες
στα οικονομικα τα λεει καλα το ΛΑΕτον λαφαζάνη που τα λέει (καταπώς μας λες) καλά τον ρώτησες γιαυτό ???
στα οικονομικα τα λεει καλα το ΛΑΕ
στ αλλα λεει ολο μαλ..ιες
αλλα το μειζον της ξανα μανα ψωροκωσταινας ειαι το οικονομικο,,, ;)
οι αλλοι λνε μαλ,ιες στα παντα
Τζιτζικώστας;Τζιτζικώστα.