ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Η χώρα είναι σταθερά στο αυτόματο πιλότο.
φυσικα κ η ζωησε μια αυλη κι ενα χαρτ κεφαλι σου ειναι προτιμοτερη απο τον πολεμο διπλα σουκοιτα να δεις αμα το δεις απο την αλλη μερια προφανως οσοι ερχονται ,ερχονται γιατι πιστευουν οτι καλυτερα να ειναι με ενα χ μισθο στην ευρωπη παρα απο εκει που ερχονται οπωτε αναζητανε καλυτερη ποιοτητα ζωης και ας ειναι και λιγα τα λεφτα
αλλοι πχ φευγουν απο τον πολεμο προτιμοτερο να κοιμουνται σε πλατειες παρα να σκανε βομβες διπλα τους και λογικο
τελοσπαντων θα λυθουνε αυτα τα θεματα αυτα συμβαινουν καθε καποια χρονια και πριν 100χρονια ποσοι πηγαν μεταναστες μεγαλα πληθυσμιακα κομματια απο πολλες χωρες καναν ανακατανομη
γιατι αυτοι που ειναι ηδη ευρωπη ,δεν πηγαν πισω πριν το πολεμο τοτε?κι ειναι κανα 4μυρια μαζι με την αμερικη,ΠΡΙΝ τον πολεμοπαντως αμα λυθουνε τα θεματα σε συρια θα γυρισουν πισω πολλοι αφου εχουν σπιτια εκει οσα δεν καταστραφηκαν δηλαδη
οπωςς αυτο της germanwings :SΗ χώρα είναι σταθερά στο αυτόματο πιλότο.
O Φιλης κατι ηξερε που δεν εμφανιστηκε σε αποσταση ενος χιλιομετρου.
Εντελως αγαθοί αυτοι οι δεξιοι.
prin 100 χρονια ηταν η γη 2 διςτελοσπαντων θα λυθουνε αυτα τα θεματα αυτα συμβαινουν καθε καποια χρονια και πριν 100χρονια ποσοι πηγαν μεταναστες μεγαλα πληθυσμιακα κομματια απο πολλες χωρες καναν ανακατανομη
Δεν υπαρχει. Δεν το βλεπεις? ό,τι ναναι.προσπαθω να αντιληφθω την οπτικη
Εγω δεν υπηρχε περιπτωση να παω να κανω δηλωσεις εκει περα, αν ημουν στη θεση τους. Τωρα γιατι αυτοι οι ανθρωποι, υποτιθεται εμπειροι πολιτικοι κανουν τετοιες μαλακιες, δεν το αντιλαμβανομαι.Ναι ρε παιδί μου είδες... που πάνε με το σταυρό στο χέρι;
Είπε και ο άβγαλτος Κουμουτσάκος να στηρίξει το συλλαλητήριο των αγωνιζόμενων ποντίων και τις έφαγε ο καημένος.
Θελεις να σου πω εγω τι θα γινει?prin 100 χρονια ηταν η γη 2 δις
σημερα ειναι 7.5....ειανι το ιδιο λες???
Εντελως αγαθοί αυτοι οι δεξιοι.
Μη γίνεσαι χυδαίοςΤις χυδαιοτητες του στυλ "εισαι δεξιος αρα δεν στροφαρεις"
Το οτι ειναι αγαθοι αποδεικνυεται περιτρανα οτι ενω η δεξια διακυβερνηση εβγαζε τη χωρα απο την κριση, δεν καταφεραν να επικοινωνησουν τιποτα και σημερα κυβερναει ενα τσιρκο που εφερε τα παντα τρια χρονια πισω μαζι με νεο μνημονιο, και παραμυθιαζοντας καυχιεται οτι ειναι "το νεο".Μη γίνεσαι χυδαίος![]()
![]()
ο σαμαρας ειναι ο πιο μαλ..ας ,μεχρι που ξεφτυλιστηκε κι ο τσιπραςκ τον ξεπερασε σε 6 μηνεςΤο οτι ειναι αγαθοι αποδεικνυεται περιτρανα οτι ενω η δεξια διακυβερνηση εβγαζε τη χωρα απο την κριση, δεν καταφεραν να επικοινωνησουν τιποτα και σημερα κυβερναει ενα τσιρκο που εφερε τα παντα τρια χρονια πισω μαζι με νεο μνημονιο, και παραμυθιαζοντας καυχιεται οτι ειναι "το νεο".
Και ψηφιστηκε εκ νεου.
Ε πώς να το κανουμε, στο παραμυθιασμα, την ψευτια, τον λαικισμο και στην πονηρια-λαμογιά βγαζω το καπελο στους αριστερους.
Εγω δεν υπηρχε περιπτωση να παω να κανω δηλωσεις εκει περα, αν ημουν στη θεση τους. Τωρα γιατι αυτοι οι ανθρωποι, υποτιθεται εμπειροι πολιτικοι κανουν τετοιες μαλακιες, δεν το αντιλαμβανομαι.
Μια χαρά αφομοιώνονται... εκτός και αν τους κρατάς στο περιθώριο.Θελεις να σου πω εγω τι θα γινει?
Το αυτονοητο.
Καποια στιγμη θα πιασει ταβανι η αντοχη της Ευρωπης να δεχεται μεταναστες (και δη μουσουλμανους, που ως γνωστον ΔΕΝ αφομοιωνονται σε μη μουσουλμανικες κοινωνιες και απλως γκετοποιουνται) και θα μπει φρενο, ακομη και με τη βια.
Τοσο απλο ειναι.
Το να μετακομισει ολη η ασια εδω για...καλυτερη ζωη και να γινει και η ιδια η Ευρωπη Ασια δεν ειναι φυσικα δυνατον να συμβει.
Καποια στιγμη θα επικρατησει το απλουστατο, οτι ολοι αυτοι πρεπει να μεινουν στις χωρες τους να τις φτιαξουν, και οχι να σπευδουν στις χωρες που εφτιαξαν αλλοι, για να βρουν τα παντα ετοιμα.
Ε δεν παει ετσι, πώς να το κανουμε.
ποεχουν αφομιωθει μια χαρα?σε ποια χωρα???Μια χαρά αφομοιώνονται... εκτός και αν τους κρατάς στο περιθώριο.
Κι εσύ ο δυτικός όμως θα πρέπει να σταματήσεις να πηγαίνεις στις δικές τους και να τις χαλάς (βλ. Ιρακ, Αφγανιστάν, Συρία... κτλ κτλ).
δεν ειμαι σιγουρος ,καπιταλισμος υπαρχει κ πιο παλια...και τελωσπαντων αυτα ειναι φαινομενα του καπιταλισμου - ιμπεριαλισμου αμα δεν σας αρεσουν κοιταχτε να το αλλαξετε
εγω δεν ειδα πολλους βορειοκορεατες και κουβανους μεταναστες και προσφυγες