Επισκέπτης
νικο παλι στο μπου.κομ εισαι; δν δουλευεις;
νικο παλι στο μπου.κομ εισαι; δν δουλευεις;
εχεις στραβωσει τους σομιεδες απ την ξαπλα ρε λεφτηεργάζομαι και μέχρι τις 15.00 που σχολάω θα έχω φέρει εις πέρας την εργασία που μου έχει ανατεθεί
εργάζομαι και μέχρι τις 15.00 που σχολάω θα έχω φέρει εις πέρας την εργασία που μου έχει ανατεθεί
[size=20pt]Οι Μαθητές στην Ελλάδα Οργανώνουν Ξανά Καταλήψεις Μέσω Facebook[/size]
εργάζομαι και μέχρι τις 15.00 που σχολάω θα έχω φέρει εις πέρας την εργασία που μου έχει ανατεθεί
δηλαδή δεν δουλεύεις οκτάωρο ??? γιατί για να σχολάς στις 15.00 πρέπει να έχεις πάει στην δουλειά από τις 07.00 το πρωί
μερικής απασχόλησης είσαι ??? αν ναι τότε τα 650 που λες που καθαρίζεις τον μήνα είναι πάρα πολλά…
γιατι αοπλος ;ούτε υποδεκανέας ήμουν απλός στρατιώτης άοπλος
γιατι αοπλος ;
και τι κάνεις ρε κόπρο από τις 7.00 το πρωί ?? η ΔΕΗ ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό στις 7.30 και σταματάει στις 14.00 .. τις άλλες τις ώρες κωλοβαράς ???
γιατι αοπλος ;
το γραφειο του λεφτη
http://[URL unfurl="true"]www.inyourkingdom.com/wp-content/uploads/2015/01/CEO-luxury-office.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τι λες ρε μαλάκα στο δημόσιο δουλεύω όχι σε πολυεθνική εδώ οι υπολογιστές μας παραπαίουν και το γραφείο μου είναι από αυτά τα αρχαία της δεκαετίας του 80 με τις σιδερένιες ντουλάπες
ούτε αναλώσιμα δεν μας φέρνουν αμάν κάνουμε για χαρτί και στυλό
λεφτη καποια στιγμη που θα αναγνωριστει η αξια σε ενα τετοιο θα δουλευεις αγορι μουτι λες ρε μαλάκα στο δημόσιο δουλεύω όχι σε πολυεθνική εδώ οι υπολογιστές μας παραπαίουν και το γραφείο μου είναι από αυτά τα αρχαία της δεκαετίας του 80 με τις σιδερένιες ντουλάπες
λεφτη καποια στιγμη που θα αναγνωριστει η αξια σε ενα τετοιο θα δουλευεις αγορι μου![]()
τι λες ρε μαλάκα στο δημόσιο δουλεύω όχι σε πολυεθνική εδώ οι υπολογιστές μας παραπαίουν και το γραφείο μου είναι από αυτά τα αρχαία της δεκαετίας του 80 με τις σιδερένιες ντουλάπες
ναι σωστά το μάντεψες 7.00 με 15.00 εργάζομαι κάποιοι συνάδελφοι μου έχουν πάρει το 8.00 με 16.00 και κάποιοι το 9.00 με 17.00 και καθαρά παίρνω 700€ και όχι 650€ που πόσταρες