arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Υποδεκανεας.
Θυμασαι φανταζομαι ποιοι ειχαν την "τιμη" να παιρνουν αυτον τον τιτλο στο στρατο. ;)
ούτε υποδεκανέας ήμουν απλός στρατιώτης άοπλος
Υποδεκανεας.
Θυμασαι φανταζομαι ποιοι ειχαν την "τιμη" να παιρνουν αυτον τον τιτλο στο στρατο. ;)
ούτε υποδεκανέας ήμουν απλός στρατιώτης άοπλος
ακριβώς… και όχι μόνο στην Πειραιώς αλλά και στην Εθνική και στην Αλφα και στην Ουρομπάνκ (σωστά το γράφω)…
για όποια δάνεια είναι κόκκινα και υπάρχουν εμπράγματες εξασφαλίσεις (υποθήκες, προσημειώσεις) άμεσες κατασχέσεις και στο σφυρί…
και ας κοιμηθεί ο λέφτης στο παγκάκι… στα αρχίδια μου…
ακριβώς… και όχι μόνο στην Πειραιώς αλλά και στην Εθνική και στην Αλφα και στην Ουρομπάνκ (σωστά το γράφω)…
για όποια δάνεια είναι κόκκινα και υπάρχουν εμπράγματες εξασφαλίσεις (υποθήκες, προσημειώσεις) άμεσες κατασχέσεις και στο σφυρί…
και ας κοιμηθεί ο λέφτης στο παγκάκι… στα αρχίδια μου…
άοπλος γιατί ??? γιωτάς ??
και κεί ρε λαμόγιο λουφάρησες ??
Στα @@ μας. Αν αυτες οι 400.000 οικογενειες πηραν μεζονετα των 300.000 με οικογενειακο εισοδημα 3.000 και δοση ΜΟΝΟ για το στεγαστικο 1000-1500 Ε, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ και ας μεινουν στο δρομο. ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
ναι Ι4 άοπλος τι να κάνουμε είχα πρόβλημα υγείας
άοπλος γιατί ??? γιωτάς ??
και κεί ρε λαμόγιο λουφάρησες ??
σιγά μην μένανε όλοι σε μεζονέτα
κανονικά η πρώτη κατοικία μέχρι κάποια τετραγωνικά και αντικειμενική αξία πρέπει να προστατεύεται με κάθε τρόπο
ετσι....στο δρομο....και οχι μονο αυτοι ομως....πρεπει να πληρωσουν και οσοι εχουν.....ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΡΑ...ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ.....Θες κυριε να ζεις σε αυτη τη μαγικη χωρα,πλερω...ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ 70-ΜΕΧΡΙ 90 τετραγωνικα πρεπει να πληρωνει φορο 400-500 τον μηνα ......Στα @@ μας. Αν αυτες οι 400.000 οικογενειες πηραν μεζονετα των 300.000 με οικογενειακο εισοδημα 3.000 και δοση ΜΟΝΟ για το στεγαστικο 1000-1500 Ε, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ και ας μεινουν στο δρομο. ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Εισαι με περικεφαλαια τελικα...... ουτε ο δραχμαζανης δεν πιστευει πλεον αυτα που γραφεις εσυ ακομα.
κατασχέσεις να γίνουν ας ξεκινήσουμε πό του επιχειρματίες που έπαιρναν δανεικά και αγύριστα και ας πάμε και πιο κάτω και η πρώτη κατοικία πάντα εξαίρεση
γιατί να κοιμηθώ στο παγκάκι?ιδιόκτητη κατοικία έχω χωρίς δάνεια και τράπεζες
σιγά μην μένανε όλοι σε μεζονέτα
κανονικά η πρώτη κατοικία μέχρι κάποια τετραγωνικά και αντικειμενική αξία πρέπει να προστατεύεται με κάθε τρόπο
τραμι πως σου φαινεται που οι δηθεν αριστεροι, προσπαθουν να εφαρμοσουν οτι δεν καταφεραν οι φαιοφιλελεδες της πρωην νουδουλας του σαχλα-μαρα
γνωμη
ετσι....στο δρομο....και οχι μονο αυτοι ομως....πρεπει να πληρωσουν και οσοι εχουν.....ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΡΑ...ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ.....Θες κυριε να ζεις σε αυτη τη μαγικη χωρα,πλερω...ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ 70-ΜΕΧΡΙ 90 τετραγωνικα πρεπει να πληρωνει φορο 400-500 τον μηνα ......
τραμι πως σου φαινεται που οι δηθεν αριστεροι, προσπαθουν να εφαρμοσουν οτι δεν καταφεραν οι φαιοφιλελεδες της πρωην νουδουλας του σαχλα-μαρα
γνωμη
ειπαμε ψευτοαριστεροι...μη το γαμησουμε και τελειως!!!Αρχιδια προσπαθουν. Καμια ιδιωτικοποιηση και καμια απολυση ΔΥ δε βλεπω. Γνωμη μου.
...γιατι ετσι ρε....γιατι μπορουν....γιατι τα χουνε γαμησει ολα ....γιατι οταν θα εχεις γυρω σου 400,000 νεοαστεγους ,μαλλον δε θα εισαι και πολυ ανετα μεσα στο δικο σου...,γιατι οταν η πολυκατοικια των 15 διαμερισματων θα εχει κατασχεμενα τα 13 τα 2 θα εχουν βουνο κοινοχρηστα...ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ..Αυτο απο που κι ως που?