stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 566
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αδερφέ![]()
Η απολυτη καταστροφή να δω β γυρο με Μειμαράκη - Τζιτζικώστα.
Πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω....
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αδερφέ![]()
Η απολυτη καταστροφή να δω β γυρο με Μειμαράκη - Τζιτζικώστα.
Ξερεις...Η απολυτη καταστροφή να δω β γυρο με Μειμαράκη - Τζιτζικώστα.
Εχει κανενας εξηγηση γιατι κερδισε την περιφερεια κεντρικης μακεδονιας, ενω ηταν "ανταρτης"?Το πιθανότερο σενάριο σε αυτό το ενδεχόμενο είναι η μαζική φυγή (κυρίως εν καιρό) των ψηφοφόρων της ΝΔ , ειδικά στην περίπτωση που ο μη γένοιτο επικρατήσει ο Βαγγέλας. Ετοιμάσου για..."στασιμότητα" σε όλα τα επίπεδα και φυσικά συρρίκνωση της παράταξης.
Θα ζήσουμε τα μεγαλεία του ΠΑΣΟΚ και ίσως και σε χειρότερο βαθμό.
Ξαναλέω ότι ο Τζιτζικώστας είναι συμπαθέστατος , μετριοπαθής και γενικά πολύ φιλήσυχη και ευγενική παρουσία. Για Αρχηγός όμως δεν κάνει ο άνθρωπος.
κμαν επειδη ζεις στην γερμνια καιρο εχεις καψει φλατζα,αλλα τα λες ωραια ομολογωΟ Τζιτζικώστας είναι πολύ Δαπίτης.Εχει αυτό το Θεσσαλιωνικιώτικο στυλ όπως ο Καραμανλής.Τώρα με την κρίση χρειάζονται περισσότερο βρωμιάρηδες γλοιώδεις τύποι δε νομίζω ο Τζιτζι ή ο Μειμάρ να καταφέρουν τίποτα.
Σιγα μην φυγετε.Κανείς δεν πρόκειται να το δεχτεί φιλαράκι.
Έτσι και γυρίσουν όλα τα πολιτικά σκουπίδια τύπου ψεκασμένου και ΣΙΑ στην ΝΔ τότε έφυγα για Τζήμερο στεγνά και εγώ.
Ήδη ήμουν έτοιμος να τον ψηφίσω σε αυτές τις εκλογές αλλά τελικά δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο στην Αχαία οπότε το έριξα (αναγκαστικά δεν σου κρύβω) στον βαρύμαγκα τον Βαγγέλα.
Μόνη μας ελπίδα το να βγει Αρχηγός ένας πραγματικός μεταρρυθμιστής / φιλελεύθερος / ρεαλιστής μπας και δούμε άσπρη μέρα σε αυτό τον μπουρδελοτόπο κάποια στιγμή.
Οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει την ταφόπλακα όχι μόνο της ΝΔ (στ'αρχίδια μας) , αλλά και ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας (ΟΧΙ στ'αρχίδια μας).
το γιατι ευκολο..Εχει κανενας εξηγηση γιατι κερδισε την περιφερεια κεντρικης μακεδονιας, ενω ηταν "ανταρτης"?
Και μαλιστα στα 36 του χρονια?
Αυτα δεν ειναι τυχαια πραγματα...
Σόρυ τύπε, αλλά εγω αυτο που ειδα σε αποσυνθεση σε πληρη εξελιξη ειναι οι λαϊκισμοι του Λαφαζανη και της παρεας του, που τους εφτυσε ο λαος καταμουτρα...το γιατι ευκολο..
αν ολοι στην νδ ειναι μαλακες στην β ελλαδα ειναι οι πιο μαλακες
δες εχουν ψηφισει..απο ζορο κ φτερωτο εως λεβεντη.... ε ετσι κι ο τζιτζιμπυρας...τελειωμενς καταστασεις
αχρηστοι κλωνοι μιας αποσυνθεσης σε πληρη εξελιξη.....
Ηδη εχουν φυγει πολλοι και με τα σουργελα που βαζουν για αρχηγοι θα φυγουν πολλοι περισσοτεροι.Μακαρι να κερδισει ποντους ο Τζημερος.Το πιθανότερο σενάριο σε αυτό το ενδεχόμενο είναι η μαζική φυγή (κυρίως εν καιρό) των ψηφοφόρων της ΝΔ , ειδικά στην περίπτωση που ο μη γένοιτο επικρατήσει ο Βαγγέλας. Ετοιμάσου για..."στασιμότητα" σε όλα τα επίπεδα και φυσικά συρρίκνωση της παράταξης.
Θα ζήσουμε τα μεγαλεία του ΠΑΣΟΚ και ίσως και σε χειρότερο βαθμό.
Ξαναλέω ότι ο Τζιτζικώστας είναι συμπαθέστατος , μετριοπαθής και γενικά πολύ φιλήσυχη και ευγενική παρουσία. Για Αρχηγός όμως δεν κάνει ο άνθρωπος.
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/field/image/p_37.jpg[/img[/URL]]Μονο ο Κυριακος είναι μεταρρυθμιστής τυπε.
Δεν μπορει βρε αλεξ να είσαι και δεξιος και κρατιστής.
Ε όχι να δω τον Καμμενο και το τσιρκο του με την ΝΔ, αυτό δεν το δεχομαι με τίποτα!
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/field/image/p_37.jpg[/img[/URL]]
Ο Κούλης με τη [s]μαμα του[/s] συζυγό του
τι να μεταρρυθμισει αυτός ρε τύπε?
παντρευτηκε Ανατολικη μεγαλύτερη του :jerking: την οποία χωρισε και μετά ξαναπήρε πίσω :banghead:
nuff said..που λένε και οι Αμερικανοι,χαρακτηριστικη περιπτωση γόνου με ελλειπεις κοινωνικές γνωσεις εστω και για τη λειτουργια περιπτερου
[/quote]Αφου δεν του καθοταν καμια αλλη ρε τυπε,τι να κανει.
Σιγα μην φυγετε.
Η ισχυς εν τη ενωσει, λενε.
Οταν η παραταξη ειναι ενωμενη και παρει κεφαλι στις δημοσκοπησεις, τρεχοντας θα την ψηφισετε.
Εδω βγαινει πρωτος ο Συριζα με διαφορα επειδη τις τελευταιες ημερες παιρνει τη δυναμικη του πρωτου κομματος. Κι εσεις θα το παιξετε μουτρωμενες παρθενες επειδη δεν θα ειναι αρχηγος "αρκετα/σαφεστερα/καθαροτερα" δεξιος απο οσο τον θελετε?
Ας ειμαστε σοβαροι...
Ηδη εχουν φυγει πολλοι και με τα σουργελα που βαζουν για αρχηγοι θα φυγουν πολλοι περισσοτεροι.Μακαρι να κερδισει ποντους ο Τζημερος.
Εγω πλεον μετα απο αυτην την πενταετια, αρχιζω να πιστευω οτι ο τοπος ΔΕΝ εχει αναγκη απο γενναίες μεταρρυθμισεις."Η ισχύς εν τη ενώσει" όμως δεν μπορεί να "περπατήσει" με ψεκασμένους , νικολόπουλους και από πάνω να έχω και τον "κρατικιστή" Τζιτζικώστα να μην θέλει ντε και καλά να αποκρατικοποιήσει οργανισμούς που και υπολειτουργούν και δεν "παράγουν" και μερικοί αποδείχτηκαν και ζημιογόνοι για το κράτος και την κοινωνία γενικότερα με τα γνωστά "καμώματα" τόσα χρόνια..
Εμείς θέλουμε όπως έγραψα και πιο πριν μια ΝΔ μεγάλη , με όραμα και διάθεση (επιτέλους) για πραγματικές μεταρρυθμίσεις και βαθιές τομές στην κοινωνία μπας και μπει κάποτε επιτέλους αυτός ο ρημάδης ο τόπος σε παραγωγική τροχιά και δούμε άσπρη μέρα...
Αφου δεν του καθοταν καμια αλλη ρε τυπε,τι να κανει.
Αμα η χώρα ειχε αυτα τα χρονικά περιθωρια θα κυβερνουσε ακόμα το Πασόκ που ξερει και τη δουλεια.ενω επρεπε να απλωθουν σε βαθος δεκαετιας τουλαχιστον.
Εγω πλεον μετα απο αυτην την πενταετια, αρχιζω να πιστευω οτι ο τοπος ΔΕΝ εχει αναγκη απο γενναίες μεταρρυθμισεις.
Εχει αναγκη απο ηρεμια.
Η ιστορικη εμπειρια δειχνει οτι οι μεταρρυθμισεις γινονται πραγματικα κτημα ενος λαου, οταν γινονται σταδιακα, με κοινωνικη ηρεμια και ταξη, με πειθω, χωρις κοινωνικη ενταση.
Πώς να προχωρησουν "γενναιες" μεταρρυθμισεις, οταν ο κοσμος δεν τις θελει ή τις εχει συνδεσει με φτωχια και εξαθλιωση?
Αυτο που προεχει ειναι η κοινωνικη ειρηνη. Οχι "τρομακτικα" διαγγελματα περι "θριαμβου του φιλελευθερισμου και των ιδιωτων" σε εναν λαο που χειμαζεται. Δεν το καταλαβαινετε?
Δεν περπαταει. Δεν θα ψηφιστει ποτέ. Δεν θα εφαρμοσθει ποτέ.
Μόνο με το μαλακό. Χωρις προκλήσεις, χωρίς πολιτικους εγωισμους.
Η αποτυχια της τελευταιας πενταετιας, μολονοτι ΟΛΑ τα μετρα του μνημονιου ηταν σωστα, ηταν οτι πηγαν να επιβληθουν ΑΜΕΣΑ και δια της ΒΙΑΣ ενω επρεπε να απλωθουν σε βαθος δεκαετιας τουλαχιστον.
Ετσι ποτέ ο λαος δεν τα αποδεχθηκε, αρχισε να ψηφιζει νεοκομμουνιστες, φασιστες και γραφικους απο τη ζαλαδα του κι εμεις ακομη επιμενουμε να μιλαμε για διαλυση του κρατισμου (με ενα αρθρο και ενα νομο, φανταζομαι).
Η πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικτου, ας το θυμηθουμε.
Tϋπε εχω καταλήξει οτι και τα σωστοτερα μετρα να λαβαινεις, δεν μπορεις να τα λαβαινεις ερημην του λαου γιατι δεν θα εφαρμοσθουν ποτέ.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..
Μήπως όμως και όλο αυτό τελικά είναι ένας φαύλος κύκλος για να ξεγελάμε οι ίδιοι τον εαυτό μας ??
Γιατί εγώ είμαι επίσης της άποψης ότι είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας..
Μερικές φορές πραγματικά σκέφτομαι και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πιο μαλακισμένος και ανεπίδεκτος μαθήσεως λαός από τον δικό μας δεν παίζει να υπάρχει![]()
![]()