master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Nαι ο Σαμαρας θα μου τα χαριζε.Και θα με εβγαζε και απο το μνημονιο.Αναδρομικά απο 1.1.2015 ε?
Δεν πειραζει.
Η ψηφος πληρωνεται.

Nαι ο Σαμαρας θα μου τα χαριζε.Και θα με εβγαζε και απο το μνημονιο.Αναδρομικά απο 1.1.2015 ε?
Δεν πειραζει.
Η ψηφος πληρωνεται.
Ο Σαμαρας σου την ειχε μειωσει 30% και σου μειωνε 7% τον φετινο ΕΝΦΙΑ.Nαι ο Σαμαρας θα μου τα χαριζε.Και θα με εβγαζε και απο το μνημονιο.![]()
Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.Ποιος τα αρπαξε απο το κτηματολογιο,για να τα κανειTo ΠΑΣΟΚ.
Θα απαντησω ειλικρινα.θα τα δηλωσεις ρε?
Μιλαμε για το ιδιο κτηματολογιο που επρεπε να εχει ολοκληρωθει το 2001?Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.Ποιος τα αρπαξε απο το κτηματολογιο,για να τα κανει
"πρωτογενες πλεονασμα",γνωριζεις;
Θα απαντησω ειλικρινα.
Δεν ξερω.
Θα μελετησω το νομο και θα πραξω.
Με τα θα δουλεια δεν γινεται,χωρις μνημονιο και νεο δανεισμο δεν επιβιωνε η Ελλαδα,το ξερεις,το ξερουν ολοι.Και τον ΕΝΦΙΑ επρεπε να αυξησουν σε οσους εχουμε πολλα ακινητα,και η εισφορα αλληλεγγυης ειναι μικρη για οσους εχουν πανω απο 20000 εισοδημα.Διπλασιο επρεπε να ηταν.Μια χαρα ηταν η ψηφος μου οπως και ολων οσων ψηφισαν συριζα,διωξαμε τους κλεφτες.Εσυ δεν προκειται να εξιλεωθεις ποτε,που ακομη τους υποστηριζεις.Ο Σαμαρας σου την ειχε μειωσει 30% και σου μειωνε 7% τον φετινο ΕΝΦΙΑ.
Επισης με την αξιολογηση εβγαινες απο το μνημονιο.
Αντ' αυτου.
Αυξηση της εισφορας.
Ιδιος ΕΝΦΙΑ.
Και νεο μνημονιο.
Καταλαβαινω ποσο σκληρο ειναι να αντιλαμβανεσαι οτι το σωστο ηταν το Γεναρη να συνεχισει ο Σαμαρας και δεν περιμενω ποτέ να το παραδεχθεις δημοσια.
Ο εγωισμος ειναι ισχυρο συναισθημα. Ειδικα οταν συνδυαζεται με λαθος.
Το οποιο φυσικα δεν εξιλεώνεται με την ψηφο στον Λεβεντη.
...ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΣΩΣΕΤΕ(To ΠΑΣΟΚ.
Ε τοτε ρε τύπε γιατι δεν ψηφισες παλι Συριζα? Ολα μια χαρα τα εκανε.Με τα θα δουλεια δεν γινεται,χωρις μνημονιο και νεο δανεισμο δεν επιβιωνε η Ελλαδα,το ξερεις,το ξερουν ολοι.Και τον ΕΝΦΙΑ επρεπε να αυξησουν σε οσους εχουμε πολλα ακινητα,και η εισφορα αλληλεγγυης ειναι μικρη για οσους εχουν πανω απο 20000 εισοδημα.Διπλασιο επρεπε να ηταν.Μια χαρα ηταν η ψηφος μου οπως και ολων οσων ψηφισαν συριζα,διωξαμε τους κλεφτες.Εσυ δεν προκειται να εξιλεωθεις ποτε,που ακομη τους υποστηριζεις.
Με αυτους που γινοταν....ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΣΩΣΕΤΕ(![]()
) ΤΗ ΧΩΡΑ ?????
Ακριβως αυτο.Τι γινανε τα λεφτα,ξερεις;Ποιος τα αρπαξε.Μιλαμε για το ιδιο κτηματολογιο που επρεπε να εχει ολοκληρωθει το 2001?
Ονοματα, τηλεφωνα και διευθυνσεις θελεις?Ακριβως αυτο.Τι γινανε τα λεφτα,ξερεις;Ποιος τα αρπαξε.
Ειπε ψεματα και αυτος,και εγω ψευτες δεν θελω να ξαναψηφισω.Κλεφτες ομως δεν ειναι.Ε τοτε ρε τύπε γιατι δεν ψηφισες παλι Συριζα? Ολα μια χαρα τα εκανε.
Ενα σκανδαλο προεκυψε με τον Φλαμπουραρη και μια χαρα το καλυψανε.Ειπε ψεματα και αυτος,και εγω ψευτες δεν θελω να ξαναψηφισω.Κλεφτες ομως δεν ειναι.
Ουτε καλυπτουν οικονομικα και πολιτικα σκανδαλα των στελεχων τους.
...ΑΣΕ ρε ψευτρακο τις μαλακιες που λενε τα παιδακια στο δημοτικο.....ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3..ΤΟ ζητημα ηταν να περασει αναιμακτα....Ο στραβος εκανε στην ακρη γιατι του ειπαν και το βλαμενο ο αλεξης μπηκε μπροστα με προικα το λαικο του ερισμα και εκανε πως διαπραγματευται ....ΑΝ η ξεφτιλισμενη συμμορια της πασοκονουδου εφερνε 3μνημονιο ,σημερα θα ειμασταν συρια....το φερανε ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ και μαλιστα παρατριχα να ξεσπασουν και σε εξαλους πανηγυρισμους στο συνταγμα....ΚΑΛΟ ΧΩΝΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....Ο Σαμαρας σου την ειχε μειωσει 30% και σου μειωνε 7% τον φετινο ΕΝΦΙΑ.
Επισης με την αξιολογηση εβγαινες απο το μνημονιο.
Αντ' αυτου.
Αυξηση της εισφορας.
Ιδιος ΕΝΦΙΑ.
Και νεο μνημονιο.
Καταλαβαινω ποσο σκληρο ειναι να αντιλαμβανεσαι οτι το σωστο ηταν το Γεναρη να συνεχισει ο Σαμαρας και δεν περιμενω ποτέ να το παραδεχθεις δημοσια.
Ο εγωισμος ειναι ισχυρο συναισθημα. Ειδικα οταν συνδυαζεται με λαθος.
Το οποιο φυσικα δεν εξιλεώνεται με την ψηφο στον Λεβεντη.
...και για να τους γαμησουμε το μουνι που τους πεταγε εχουμε καιρο...δε βιαζομαστε παιχτη....θα ρθει πουτσα απιστευτη!Ενα σκανδαλο προεκυψε με τον Φλαμπουραρη και μια χαρα το καλυψανε.
Περαιτερω, πεντε μηνες κυβερνηση ητανε, πότε να προλαβουν να κανουν και σκανδαλα?????
Εχουμε καιρο γι αυτο!!
...ΑΣΕ ρε ψευτρακο τις μαλακιες που λενε τα παιδακια στο δημοτικο.....ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3..ΤΟ ζητημα ηταν να περασει αναιμακτα....Ο στραβος εκανε στην ακρη γιατι του ειπαν και το βλαμενο ο αλεξης μπηκε μπροστα με προικα το λαικο του ερισμα και εκανε πως διαπραγματευται ....ΑΝ η ξεφτιλισμενη συμμορια της πασοκονουδου εφερνε 3μνημονιο ,σημερα θα ειμασταν συρια....το φερανε ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ και μαλιστα παρατριχα να ξεσπασουν και σε εξαλους πανηγυρισμους στο συνταγμα....ΚΑΛΟ ΧΩΝΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....
Kαιρο για τι πραγμα;Για να σας φτασουνε;Δεκαετιες θα χρειαστουν.Ενα σκανδαλο προεκυψε με τον Φλαμπουραρη και μια χαρα το καλυψανε.
Περαιτερω, πεντε μηνες κυβερνηση ητανε, πότε να προλαβουν να κανουν και σκανδαλα?????
Εχουμε καιρο γι αυτο!!
Kαιρο για τι πραγμα;Για να σας φτασουνε;Δεκαετιες θα χρειαστουν.
Eγω τους βλεπω οτι ειναι τοσο λιγουρηδες που θα χρειαστουν καμια τριετια το πολυ.Kαιρο για τι πραγμα;Για να σας φτασουνε;Δεκαετιες θα χρειαστουν.