pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σε εβαλε με διμηνο στα σκουπιδια να γυρνας με το καροτσακι ρε και του εχεις υποχρεωση?
εκανες καλη πετυχεσια
σε εβαλε με διμηνο στα σκουπιδια να γυρνας με το καροτσακι ρε και του εχεις υποχρεωση?
αντε τωρα θα εχεις και το 20αρικο να γαμας με τους φιλους σου τους λαθρο κανα μουνι στη φυλης γιατι κανονικη γυναικα δεν θα εχεις δει γυμνη ουτε σε βαφτισιαεκανες καλη πετυχεσια
Eτσι καποιοι καποτε βγαλανε τα ζιβαγκο και βαλανε κοστουμια...
βγηκαμε και ολας απο το μνημουνιο και φορατε γραβατες?
θα πληρωσεις τον ενφια?Eτσι καποιοι καποτε βγαλανε τα ζιβαγκο και βαλανε κοστουμια...
Διαχρονικη γελοιοτητα του ιδιου πολιτικου χωρου...
αντε μολις τελειωσει το διμηνο με τα σκουπιδια ισως σε κανουν και καθαριστρια οι αριστεροι θα λιγδωσει το αντερακι σουθα τοποθετηθούν σε κενές θέσεις
Στην πρόσληψη 2.119 αναπληρωτών προχώρησε το υπουργείο Παιδείας
Σε προσλήψεις 2.119 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά (ολοήμερα και μη), για το τρέχον σχολικό έτος 2015 - 16, προχώρησε την Τρίτη το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Πιο συγκεκριμένα, προσλήφθηκαν 161 προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών και 92 προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων, για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά στο ολοήμερο νηπιαγωγείο και τα ολοήμερα δημοτικά, αντίστοιχα, όπου εφαρμόζεται το ολοήμερο πρόγραμμα στο πλαίσιο υλοποίησης Πράξεων του ΕΣΠΑ.
Εξάλλου, το υπουργείο ανακοίνωσε την πρόσληψη 1.511 προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων και 355 εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών, για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Σημειώνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πρόσληψης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του διευθυντή εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Οι αναλυτικοί πίνακες των ονομάτων είναι ανηρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου: .
Ναι.θα πληρωσεις τον ενφια?
περιουσιολογιο ?
Αν ειμαι υπέρ?περιουσιολογιο ?
Mπραβο φιλε και την εισφορα να πληρωσεις.2400 εσκασα εγω.
αμα θα τα δηλωσεις εννοωΑν ειμαι υπέρ?
Οχι.
Σε μια χωρα που δεν μπορει να φτιαξει κτηματολογιο, ειναι αστειο να μιλαμε για περιουσιολόγια.
Πρωτα κανεις τα βασικα και μετα τα εξειδικευμενα.
εσυ χρωστας πολλα στο πασοκ που σε διορισε αλλιως θα θα ησουν ακομα ανεργοςMπραβο φιλε και την εισφορα να πληρωσεις.2400 εσκασα εγω.
Σου πε κανεις οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος;εσυ χρωστας πολλα στο πασοκ που σε διορισε αλλιως θα θα ησουν ακομα ανεργος
...ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΧΑΣΟΔΙΚΗ!Ναι αλλά "ξεμπερδεψαμε με το παλιο και κερδισαμε το αυριο".
Να τους λουστούνε. Τους ψηφισανε ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές από το Μάιο του 2014.
Και ΕΝΦΙΑ να πληρωσουνε, και οι συνταξεις να κοπουνε, και τις καταθεσεις να τους κατασχεσουνε.
Ο Σαμαρας δεν τους αρεσε.
Ηταν "το παλιο".
Απολυτη ηδονη. Να τους ξεσκισουν ΟΛΟΥΣ.
...ΘΥΜΙΣΕ μας ρε τυπε....ποιοι εφαγαν τα λεφτα του κτηματολογιου?Αν ειμαι υπέρ?
Οχι.
Σε μια χωρα που δεν μπορει να φτιαξει κτηματολογιο, ειναι αστειο να μιλαμε για περιουσιολόγια.
Πρωτα κανεις τα βασικα και μετα τα εξειδικευμενα.
To ΠΑΣΟΚ....ΘΥΜΙΣΕ μας ρε τυπε....ποιοι εφαγαν τα λεφτα του κτηματολογιου?
Αναδρομικά απο 1.1.2015 ε?Mπραβο φιλε και την εισφορα να πληρωσεις.2400 εσκασα εγω.
θα τα δηλωσεις ρε?To ΠΑΣΟΚ.