alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Οπως βλεπω μαλλον κακώς.σαν διοικητικός υπάλληλος έχω προσληφθεί και όχι σαν υπάλληλος καθαριότητας δεν είναι αντικείμενο μου η καθαριότητες στις τουαλέτες
Οπως βλεπω μαλλον κακώς.σαν διοικητικός υπάλληλος έχω προσληφθεί και όχι σαν υπάλληλος καθαριότητας δεν είναι αντικείμενο μου η καθαριότητες στις τουαλέτες
Καταλαβαινεις οτι το να το θεωρεις σωστο,σε καθιστα ηλιθιο ετσι;Εννοειται πως αυτο που λες δεν το πιστευει κανεις για τους "φιλους" σου.Εκατομμυρια επιχειρησεις στον κοσμο εχουν γυναικες,οι οποιες μενουν εγγυες.Δεν τις απολυουν,εχουν ασφαλιση.Η migato ηταν λαθος για αυτο και εκανε και πισω.Ελα ομως σε εναν κοσμο,που θα υπηρχε η ανοητη θεση σου οτι δεν πρεπει να δουλευουν γυναικες κατω των 50.Τι θα γινοταν;Πρώτον δεν εχω παιδια.
Και δευτερον σε τι ακριβως αναφερεσαι?
Σε αυτο που εγραψα το απογευμα οτι οσοι φιλοι μου εχουν επιχειρησεις δεν προσλαμβανουν νεες γυναικες απο φοβο μην μεινουν εγκυες και τους καταστρεψουν την επιχειρηση?
Ε τι θελεις? Να τους πεισω οτι εχουν αδικο ενω δεν εχουν?
Για να εχουν τον Λεφτη και το σωματειο του στην πορτα οταν θα τις απολυσουν για να δουλεψει η επιχειρηση?
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Παρακράτος τραμπούκων και εκβιαστών κατήγγειλε ο Τσίπρας
Έτοιμος να συγκρουστεί με τη διαφθορά και το… παρακράτος των τραμπουκισμών και των εκβιασμών (όπως το χαρακτήρισε) που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα «κάθαρσης», ενώ στο ίδιο ύφος μίλησε και στις προγραμματικές δηλώσεις του στη βουλή.
φατους ολους αγορι μου μαζι σου ειμαστε το οκ περιμενουμε και θα βγουμε στο δρομο εναντια στη σαπιλα τους
Παμε για τριτη φορα, μπας και γινει κατανοητο.Καταλαβαινεις οτι το να το θεωρεις σωστο,σε καθιστα ηλιθιο ετσι;Εννοειται πως αυτο που λες δεν το πιστευει κανεις για τους "φιλους" σου.Εκατομμυρια επιχειρησεις στον κοσμο εχουν γυναικες,οι οποιες μενουν εγγυες.Δεν τις απολυουν,εχουν ασφαλιση.Η migato ηταν λαθος για αυτο και εκανε και πισω.Ελα ομως σε εναν κοσμο,που θα υπηρχε η ανοητη θεση σου οτι δεν πρεπει να δουλευουν γυναικες κατω των 50.Τι θα γινοταν;
Καταλαβαινεις οτι το να το θεωρεις σωστο,σε καθιστα ηλιθιο ετσι;Εννοειται πως αυτο που λες δεν το πιστευει κανεις για τους "φιλους" σου.Εκατομμυρια επιχειρησεις στον κοσμο εχουν γυναικες,οι οποιες μενουν εγγυες.Δεν τις απολυουν,εχουν ασφαλιση.Η migato ηταν λαθος για αυτο και εκανε και πισω.Ελα ομως σε εναν κοσμο,που θα υπηρχε η ανοητη θεση σου οτι δεν πρεπει να δουλευουν γυναικες κατω των 50.Τι θα γινοταν;
Η φωνη της λογικης και της πραγματικοτητας.ναι με μια μόνη διαφορά... στον άλλο κόσμο (και όχι στην βαλκάνιο ελλάδα) ο εργοδότης δεν απολύει μεν την γυναίκα κατά την διάρκεια της λοχείας (κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν υπάρχει λόγος διότι η γυναίκα δουλεύει μέχρι και την πρότελευταια εβδομάδα πριν την γέννα και αν τυχόν έχει προβλήματα θεωρείται ασθένεια και παίρνει επίδομα ασθενείας από τον ασφαλιστικό φορέα επειδή ο εργοδότης δεν είναι υποχρεωμένος να την πληρώσει) αλλά δεν την πληρώνει κιόλας... οτιδήποτε παίρνει είναι επίδομα λοχείας από τον ασφαλιστικό φορέα της ... στην Αγγλία για παράδειγμα το επίδομα λοχείας είναι περίπου 120 λίρες την βδομάδα ανεξαρτήτως του ύψους του μισθού (το επίδομα ασθενείας είναι 85 λίρες την εβδομάδα)...
στην βαλκάνιο ελλάδα θέλουμε
(1) ο εργοδότης να προσλαμβάνει μία γυναίκα
(2) αυτή να μένει έγκυος στον τρίτο μήνα μετά την πρόσληψη
(3) ο εργοδότης να συνεχίσει να την πληρώνει μέχρι να γεννήσει και αυτή με διάφορες είτε προφάσεις είτε προβλήματα να μην πατάει στην δουλειά της
(4) αφού γεννήσει και μετά ο εργοδότης να συνεχίσει να την πληρώνει κατά την άδεια λοχείας (αρκετούς μήνες)
(5) αφού τελειώσει η άδεια λοχείας να συνεχίσει μειωμένο ωράριο για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διαστημα χωρίς να μειωθεί ο μισθός της από τον εργοδότη
(6) και φυσικά να μην μπορεί να την απολύσει ότι μαλακία και να κάνει για τρία (αν θυμάμαι καλά) χρόνια από την ημερομηνία γέννησης του παιδιού της
και φυσικά στην τριετία αυτή φροντίζει να ξαναμείνει έγκυος και την τρώει στην μάπα για τέσσερα περίπου χρόνια ακόμη πληρώνοντας την χωρίς να έχει το δικαίωμα να την απολύσει ακόμη και όταν πάει στην δουλειά και αράζει...
Ποιους 8 μηνες ρε ασχετε πληρωνεις;1 μηνα πληρωνει ο εργοδοτης και τα υπολοιπα πληρωνουν η ασφαλεια της μισα μισα με τον οαεδ.Για το διαστημα που θα λειπει μπορεις να παρεις ευκαιριακο προσωπικο που το πληρωνεις μισο μισο με τον οαεδ.Απλα πραγματα.Οι φανταστικοι μου φιλοι λεει δεν παιρνουν νεες γυναικες στις επιχειρησεις τους.Αυτοι εισαστε οι ψηφοφοροι της ΝΔ,χωρις μυαλο.Πηρατε και τους υπολοιπους στο λαιμο σας.Σας αφηνω παω για ποτακι,αφηνω εσας τους 2 "παμπλουτους" να τσακωνεστε στο μπου σαββατοβραδο.Παμε για τριτη φορα, μπας και γινει κατανοητο.
Εχω φιλους με επιχειρησεις των 4-5 εργαζομενων.
Κανενας δεν προσλαμβανει νεα γυναικα γιατι βγαινει ηδη οριακα η επιχειρηση και αν του μεινει μια εγκυος, θα κλεισει.
Αναρωτιεμαι τι δεν καταλαβαινεις. Να το ζωγραφισω?
Εσυ αν εχεις επιχειρηση των 4-5 ατομων, παρε νεες γυναικες και να τις πληρωνεις 8 μηνες με επαπειλουμενη.
Να σου πω κατι ομως?
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Γιατι τωρα γραφεις απλα θεωρητικες politically correct μπουρδες στο μπου κομ, ενω οταν θα νιωθεις το αγγουρι στον κωλο σου, γιατι θα πρεπει να κρατησεις ανοικτη την επιχειρηση για να θρεψεις παιδια και γυναικα, θα σκεφτεσαι αλλιως.
Καλυτερα τωρα?
Και στο μαγαζι ποιος θα δουλεψει ρε τύπε? Δεν θα προσλαβεις άλλο προσωπο που θα θελει το μισθο του κι αυτο? Εχεις καμια επαφη με την πραγματικοτητα?Ποιους 8 μηνες ρε ασχετε πληρωνεις;1 μηνα πληρωνει ο εργοδοτης και τα υπολοιπα πληρωνουν η ασφαλεια της μισα μισα με τον οαεδ.Για το διαστημα που θα λειπει μπορεις να παρεις ευκαιριακο προσωπικο που το πληρωνεις μισο μισο με τον οαεδ.Απλα πραγματα.Οι φανταστικοι μου φιλοι λεει δεν παιρνουν νεες γυναικες στις επιχειρησεις τους.Αυτοι εισαστε οι ψηφοφοροι της ΝΔ,χωρις μυαλο.Πηρατε και τους υπολοιπους στο λαιμο σας.Σας αφηνω παω για ποτακι,αφηνω εσας τους 2 "παμπλουτους" να τσακωνεστε στο μπου σαββατοβραδο.
Η φωνη της λογικης και της πραγματικοτητας.
Τραμουντανας.
Η φωνη που ολοι ξερετε οτι εχει δικιο και γι αυτο λυσσατε επειδη δεν μπορειτε να την αντικρουσετε.
Το χειροτερο ολων ειναι οτι καποιοι που δεν εχουν την παραμικρη επαφη με την κοινωνικη πραγματικοτητα, αραδιαζουν ενα σωρο θεωρίες για να αποδειξουν τι? Οτι πρεπει να ειμαστε καλοι ανθρωποι οταν προσλαμβανουμε κοσμο σαν επιχειρηματιες?έχω φάει στην μάπα τέτοια "συνάδελφο" που την είχα στην ομάδα μου σε μια από τις εταιρείες που ήμουν ... και μάλιστα το μπάτζετ της ομάδας (για το οποίο ήμουν και υπεύθυνος) περιελάμβανε και τον μισθό της...
τρία παιδιά έκανε η ρουφιάνα και ζήτημα να την είδα ενάμιση χρόνο σε διάρκεια επτάμιση χρόνων... όταν έφυγα πήγε για το τέταρτο αλλά οι συνεταίροι (partners) είχαν απηυδήσει και την απολύσανε πληρώντας την μέχρι το τέλος ...
ο κούκος αηδόνι τους κόστισε .. για να μην πω τι τράβηξαν τα άτομα της ομάδας και εγώ που θα έπρεπε να φέρνουμε δουλειές που να δικαιολογούν και τα δικά της τζερεμέδικα και να βγάζουμε και την δουλειά που της αναλογούσε...
Ποιους 8 μηνες ρε ασχετε πληρωνεις;1 μηνα πληρωνει ο εργοδοτης και τα υπολοιπα πληρωνουν η ασφαλεια της μισα μισα με τον οαεδ.Για το διαστημα που θα λειπει μπορεις να παρεις ευκαιριακο προσωπικο που το πληρωνεις μισο μισο με τον οαεδ.Απλα πραγματα.Οι φανταστικοι μου φιλοι λεει δεν παιρνουν νεες γυναικες στις επιχειρησεις τους.Αυτοι εισαστε οι ψηφοφοροι της ΝΔ,χωρις μυαλο.Πηρατε και τους υπολοιπους στο λαιμο σας.Σας αφηνω παω για ποτακι,αφηνω εσας τους 2 "παμπλουτους" να τσακωνεστε στο μπου σαββατοβραδο.
Δεν πηρατε ευκαιριακο προσωπικο τύπε?έχω φάει στην μάπα τέτοια "συνάδελφο" που την είχα στην ομάδα μου σε μια από τις εταιρείες που ήμουν ... και μάλιστα το μπάτζετ της ομάδας (για το οποίο ήμουν και υπεύθυνος) περιελάμβανε και τον μισθό της...
τρία παιδιά έκανε η ρουφιάνα και ζήτημα να την είδα ενάμιση χρόνο σε διάρκεια επτάμιση χρόνων... όταν έφυγα πήγε για το τέταρτο αλλά οι συνεταίροι (partners) είχαν απηυδήσει και την απολύσανε πληρώντας την μέχρι το τέλος ...
ο κούκος αηδόνι τους κόστισε .. για να μην πω τι τράβηξαν τα άτομα της ομάδας και εγώ που θα έπρεπε να φέρνουμε δουλειές που να δικαιολογούν και τα δικά της τζερεμέδικα και να βγάζουμε και την δουλειά που της αναλογούσε...
ρε μαλάκα τι νομίζεις ότι όλες οι δουλειές είναι για λέφτηδες ή μάστερ ??
υπάρχουν δουλειές στις οποίες ο εργαζόμενος είναι φύρα για κανένα τρίμηνο-τετράμηνο μέχρι να μάθει την δουλειά και να αρχίσει να αποδίδει...
Δεν πηρατε ευκαιριακο προσωπικο τύπε?
Να τους γαμησει ολους ασάλιωτα. Τον ψηφισανε δυο φορες. Και τη δευτερη ενω ειχε αποδειχθει ποσο αχρηστος ειναι. Καμια λυπηση.
Αyτοι που τον ψηφισαν θα τους γαμησει ασαλιωτα τωρα και θα πουν και ευχαριστωΝα τους γαμησει ολους ασάλιωτα. Τον ψηφισανε δυο φορες. Και τη δευτερη ενω ειχε αποδειχθει ποσο αχρηστος ειναι. Καμια λυπηση.
Συνταξιουχοι, αγροτες, ανεργοι, επιχειρηματιες και δημοσιοι υπαλληλοι τον ψηφισαν ενω δεν ειχαν κανεναν λογο να το κανουν.Αyτοι που τον ψηφισαν θα τους γαμησει ασαλιωτα τωρα και θα πουν και ευχαριστω