Επισκέπτης
νικο ετοιμασου να πληρωνεις απο δω και περα με πλαστικο χρημα
Εχεις εσυ καποια αποδειξη οτι ΔΕΝ τα πληρωσε;Καποια διαψευση;Κατι;
νικο ετοιμασου να πληρωνεις απο δω και περα με πλαστικο χρημα
Στην αρχη ελεγες δεν εγραψε κατι τετοιο το σαιτ.Μετα που σου απεδειξα οτι το εγραψε,προσπαθεις να το βγαλεις αναξιοπιστο.Mεχρι στιγμης οτι ειδηση εχουν βγαλει,εχει βγει αληθης.και για να συνεχίσω με το ποιός είναι πίσω από το περίφημο και "αξιόπιστο" κατά τον μαστεράκο enimerosi24 ...
είναι ο Νίκος Νικητέας δηλαδή αυτός
ο οποίος μέχρι το 2012 ήταν συνεργάτης στην ΙΜΑΚΟ ....
άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες δηλαδή...
αξιοπιστία γαμώ τα βυζιά της πεταλούδας
Στην αρχη ελεγες δεν εγραψε κατι τετοιο το σαιτ.Μετα που σου απεδειξα οτι το εγραψε,προσπαθεις να το βγαλεις αναξιοπιστο.Mεχρι στιγμης οτι ειδηση εχουν βγαλει,εχει βγει αληθης.
Λες να διακινδυνέψουν τωρα,ξαφνικα,να χασουν την αξιοπιστια τους,με μια ειδηση που αμεσως θα φαινοταν αν ειναι ψευτικη;Θελει πολυ μυαλο να τα σκεφτεις αυτα;
Mονο που ο Ερντογαν επαιρνε 50% στις εκλογες, ενω ο Κανταφι ηταν ισοβιος δικτατορας...κερατα ερντογαν δεν θα παρεις αυτοδυναμια ρε υπουλο σιχαμα με αυτα που κανεις θα εχεις την τυχη του κανταφι αμα το χοντρυνεις το πραμα θα υπερασπιστει ο λαος την υπαρξη του
τον κανταφι τον πολεμαγε μεχρι και η αμερικη,Mονο που ο Ερντογαν επαιρνε 50% στις εκλογες, ενω ο Κανταφι ηταν ισοβιος δικτατορας...
Μην συγκρινουμε σωβρακα με γραβατες.
Απο τη μια ενας λαοπροβλητος ηγετης και απο την αλλη ενας δικτατορας.
Ανεξαρτητως του ποιον γλειφει ο Ερντογαν, εγω ξερω οτι η χωρα του ακμασε επι των ημερων του.τον κανταφι τον πολεμαγε μεχρι και η αμερικη,
ο ερντογαν γλυφει τα παπαρια των αμερικανων, οπως εκαναν ανεκαθεν και οι ελληνες μεγαλοι πολιτικοι της μεταπολιτευσης.
Καλος ο ερντογαν αλλα κανταφι δεν ειναι και ουτε θα γινει.
BTW ακομα στη λιβυη μπουρδελο ειναι απο τοτε που εβαλαν το χερακι τους οι αμερικανοι
Τελικα οι νεες γυναικες πρεπει να εργαζονται ναι η οχι;Η κορη σου δηλαδη πρεπει να εργαστει μετα τα 50 της;Ανεξαρτητως του ποιον γλειφει ο Ερντογαν, εγω ξερω οτι η χωρα του ακμασε επι των ημερων του.
Αυτο το κομπλεξ πια που εχετε μερικοι με τις συμμαχιες με τους μεγαλους του πλανητη, δεν το καταλαβαινω.
Αν ειναι προς οφελος της χωρας, πού ειναι το προβλημα?
Τελικα οι νεες γυναικες πρεπει να εργαζονται ναι η οχι;Η κορη σου δηλαδη πρεπει να εργαστει μετα τα 50 της;
Πρώτον δεν εχω παιδια.Τελικα οι νεες γυναικες πρεπει να εργαζονται ναι η οχι;Η κορη σου δηλαδη πρεπει να εργαστει μετα τα 50 της;
Διακρινω οτι καποιοι εχετε προβλημα αντιληψης. Τι παει να πει "εκθειαζουμε"?Όχι τωρα και να εκθειαζουμεεδω μεσα τον ισλαμοφασιστα ερντογαν. Ελεος...
Τι να γινει ρε φιλε, δεν δουλευουν ολοι δεκα ωρες τη μερα για 20 ευρω.Καλά ναι, εσύ και ο τράμυ γαμιέστεστα ποστστη δουλειά... και βγάζετε και 100 χιλιάδες έκαστος.
Αν ειναι για να "αποκτησω ταξικη συνειδηση" να παρατησω τις δουλειες μου, τα φραγκα μου, το αυτοκινητο και το σκαφακι μου και ολα τα αγαθα που παρεχω στην οικογενεια μου, μεσω της δουλειας, ξαναλεω, για να επιμορφωθω για το πως θα "θεωρω την κοινωνικη ισοτητα" καλυτερα ας παω να πνιγω.
Τα αφηνουμε αυτα σε εσας τους ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, οπαδους του ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑΡΟΥ που με θεωριες του κωλου και πιπες θελετε ουσιαστικα να επωφεληθειτε τη δουλεια ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Βρε ουστ και σεις και τα γαμωσυνδικατα σας.
Δε θα μπορεί να κανει παιδια
Κατεβηκε ο Ραχόι στις πορτογαλικές εκλογες?τι εγινε παιδακια στην πορτογαλια ?
μπλοκο της αριστερας μαζι με κκπ γυρω στο 20%
σοσιαλιστες γυρω στο 33 και ραχοι 38
και το καλυτερο το κκπ εκανε προσκληση αριστερης κυβερνησης στους σοσιαλιστες και στο μπλοκο
ερχεται πουτσα και απο εκει
Αντι να ψαχνεις για απειλές απο την Πορτογαλια, φροντισε να προσεξεις λιγο τον κωλο σου απο την πουτσα που ερχεται με το μνημονιο του Τσιπρα. Θα φας καλα.θα δουμε τι θαγινει παντως ξεχαστε την σταθεροτητα εκει αμα παμε σε κυβερνηση μειοψηφιας απο τον πορτογαλο θα φανε καλα
επισης γουσταρω που σας βαζω να ψαχνεται ετσι νιωστε λιγο την απειλη που ρχεται