NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Το σκατό έχει πάει στη κάλτα αγαπητά πιτσομπότ.
Η αυτοδυναμία της Αριστεράς έρχεται!!!!
Η αυτοδυναμη πουτσα του αναπηρου Σοιμπλε επισης ....
Το σκατό έχει πάει στη κάλτα αγαπητά πιτσομπότ.
Η αυτοδυναμία της Αριστεράς έρχεται!!!!
1) Γιατί χρησιμοποιείς 1ο πλυθηντικόμε 180 απο την επομενη ψηφοφορια
αφηστε τα αυτα
αλεξ71 εγγυηση τυπεΚλάψτε δεξιοί, δώστε πόνο!
Καλά ρε, εσύ δε μας έλεγες ότι πιστεύεις ακράδαντα σε αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
Ότι ο κανόνας των 50 εδρών είναι απόλυτα ορθός και πως πρέπει το πρώτο κόμμα να είναι ελεύθερο να εφαρμόσει το όποιο πρόγραμμά του;
Στηρίζεις την πολιτική αστάθεια ή μου φαίνεται;
Από τη σίγουρη εκλογή προέδρου, πήγες στη σίγουρη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.
Τώρα που σου καθονται βαριές οι δημοσκοπήσεις άρχισες να μιλάς για δεύτερες εκλογές...
Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χωνέψεις νωρίς τη νίκη του Συριζα και να δεις τις επόμενες κινήσεις σου με ορίζοντα τετραετίας.
Είσαι θλιβερός... γελάει ο κόσμος.
Η αυτοδυναμη πουτσα του αναπηρου Σοιμπλε επισης ....
Ρε Χωνάκο... πιάνεσαι από την κάθε μαλακιούλα που διαβάζεις στο web (σε έχει καταστρέψει το internet) και τις χοντράδες του κόμματός σου τις κάνεις γαργάρα.
Ασχολήσου με το πασοκάκι σου που μείνατε 3 λήσταρχοι και 5 σφουγγοκωλάριοι και άσε τί λέει ο Γλέζος...
1) Γιατί χρησιμοποιείς 1ο πλυθηντικό
2) Εσύ πιστεύεις ότι θα έχουν 180 έδρες;
Εσυ δεν εισαι ο καραgay που υπερασπιζοσουν τις πουσταρες??Στην εκτιμήση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ 8.1 μονάδες διαφορά από την MARC
βάλτε Alpha
χαχαχαχαχα
Tελειώσατε δεξιές φλόμπες
Θα μου πεις γιατί συνεχίζεις να χρησιμοποιείς 1ο πλυθηντικό όταν απευθύνεσαι σε μένα;;;για αυτοδυναμια δεν παει ;
εκτος αν σας δουλευει το ζαβο και πουλαει φυκια
Ετσι ακριβως. Με αυτά τα νουμερα βγάζει 151 (και πιθανόν 152).Σύμφωνα με τα όσα είδα κ γω από δημοσιεύματα 2-3 σαιτ με 38.5% θέλει όχι κάτω από το 5% εκτός βουλής κ βγάζει 151
Εσυ δεν εισαι ο καραgay που υπερασπιζοσουν τις πουσταρες??
Να χει τους 151 και μην σκιάζεσαι μωρή τρόμπα.
Ετσι ακριβως. Με αυτά τα νουμερα βγάζει 151 (και πιθανόν 152).
Θα μου πεις γιατί συνεχίζεις να χρησιμοποιείς 1ο πλυθηντικό όταν απευθύνεσαι σε μένα;;;
Δηλαδή η αυτοδυναμία είναι στις 180έδρες;;
Πρέπει ν έχεις πάθει παράκρουση με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και δε λες σωστά αυτά που θέλεις να πεις
Keep Calm and watch Benny demolish PASOM
επειδη προκαλεις παρε και ηχητικο μετα εικονας
Απλά το 38.5% δεν είναι τόσο μακριά.Έκανα κ ένα ποστ το πρωι γι αυτό.Χθές στο 36.5% είχε παγιωθεί με μεγάλο το ρεύμα νίκης.Νομίζω πάνω στην κάλπη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που θα κεφαλοποιήσει.Άσε που νομίζω μερικοί από μικρότερα κόμματα ύστερα από αυτές τις δημοσκοπήσεις ήδη are jumping ship προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά.
Πάλι 1ο πλυθηντικό. Δε καταλαβαίνεις μου φαίνεται......δεν ξερω εσεις τα λετε οι τσυριζαιοι
Ξαναδιάβασε την απάντηση που σου έδωσα πριν, δε χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι... (από την άλλη, πλέον, καταλαβαίνω απόλυτα τον καημό σου για απλή αναλογική, δε σε αδικώ).
στον λεγκολας πεστα τυπεΗ αυτοδυναμη πουτσα του αναπηρου Σοιμπλε επισης ....