Επισκέπτης
Μια δήλωση ακόμα της Βούλτεψη για μπανκ ραν,χαρτιά υγείας κ σουπερ μάρκετ κ έχει κλειδώσει η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ
Είναι βυζού ή όχι τελικά. Πείτε και σε μένα τον βυζόπληκτο
Το σκατό έχει πάει στη κάλτα αγαπητά πιτσομπότ.
Η αυτοδυναμία της Αριστεράς έρχεται!!!!
Η διάφορα εδρών με τον ΓΑΠ εντος είναι -4 για ΣΥΡΙΖΑ και -3 για ΝΔ.Nεοδημοκρατες, νεοδημοκρατισσες του μπου κομ.
Η μαχη δεν εχει χαθεί ακομη αλλά πρεπει να αλλαξουμε τακτικη.
Ο Συριζα εχει 34-35% και υπαρχει ο κίνδυνος αυτοδυναμίας.
Ο μονος τροπος να σιγουρευτεί η αποτροπή είναι να μπει στη βουλη το κομμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Την Κυριακή μερικοι από εμας, ας ψηφισουμε ΓΑΠ. Είναι σαν να ψηφίζουμε εναντια στο Συριζα.
Ψηφίζοντας ΓΑΠ ενισχύουμε την πιθανοτητα δεύτερων εκλογων, που μπορούμε να τις παρουμε.
Δεν πειραζει αν από 28-29% πεσουμε στο 27%, δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη σημασια.
Αντιθέτως εχει σημασια να εχει οκτω κομματα η βουλη, ώστε ακομη και η συνεργασια Συριζα-Ψεκασμενων να μην δινει 151 εδρες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεργασθηκε με τη ΝΔ, μπορούμε σε αυτή τη φαση να ανταποδώσουμε.
Και στο μελλον επιστρέφουμε για την μεγαλη μαχη.
Νεοδημοκράτες, νεοδημοκρατισσες του μπου κομ.
Την Κυριακη ψηφίζουμε Γιωργο Παπανδρεου για να αποτραπεί η αυτοδυναμια των ζαβων.
Alex71.
Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ με το ίδιο ποσοστο, θα λαβει 4 έδρες λιγότερες με τον ΓΑΠ μέσα.
Nεοδημοκρατες, νεοδημοκρατισσες του μπου κομ.
Ο μονος τροπος να σιγουρευτεί η αποτροπή είναι να μπει στη βουλη το κομμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Την Κυριακή μερικοι από εμας, ας ψηφισουμε ΓΑΠ. Είναι σαν να ψηφίζουμε εναντια στο Συριζα.
Ψηφίζοντας ΓΑΠ ενισχύουμε την πιθανοτητα δεύτερων εκλογων, που μπορούμε να τις παρουμε.
Δεν πειραζει αν από 28-29% πεσουμε στο 27%, δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη σημασια.
Αντιθέτως εχει σημασια να εχει οκτω κομματα η βουλη, ώστε ακομη και η συνεργασια Συριζα-Ψεκασμενων να μην δινει 151 εδρες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεργασθηκε με τη ΝΔ, μπορούμε σε αυτή τη φαση να ανταποδώσουμε.
Την Κυριακη ψηφίζουμε Γιωργο Παπανδρεου για να αποτραπεί η αυτοδυναμια των ζαβων.
Alex71.
Φιλέ μου με ενα προγραμματακι στο εξελ που έχω φτιαξει, και με την προϋπόθεση οτι έχω καταλάβει τον εκλογικό νομο, με 38,5 ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει 150 έδρες αν το αθροισμα των κομμάτων που δεν μπουν βουλή είναι 4%.Yπό την προυπόθεση ότι δεν πιάσει μέχρι την Κυριακή το 38.5%.
Εκεί βαράει λήξη το ματς με αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ όσοι ΓΑΠ κ να μπουν.
Δε με ενδιαφέρει τι έγραψες, όπως δε μ ενδιέφερε τι έγραψε ο Λέγκολας μετά το "βουλγάρικα".Με την πρωτη παραγραφο διαφωνεις?
Ρε μαλακα τοσο χαμηλα επεσες? Να κανεις αβαντες στον ΓΑΠ????????Nεοδημοκρατες, νεοδημοκρατισσες του μπου κομ.
Alex71.
Κλάψτε δεξιοί, δώστε πόνο!
Καλά ρε, εσύ δε μας έλεγες ότι πιστεύεις ακράδαντα σε αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
Ότι ο κανόνας των 50 εδρών είναι απόλυτα ορθός και πως πρέπει το πρώτο κόμμα να είναι ελεύθερο να εφαρμόσει το όποιο πρόγραμμά του;
Στηρίζεις την πολιτική αστάθεια ή μου φαίνεται;
Κλάψτε δεξιοί, δώστε πόνο!
Καλά ρε, εσύ δε μας έλεγες ότι πιστεύεις ακράδαντα σε αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
Ότι ο κανόνας των 50 εδρών είναι απόλυτα ορθός και πως πρέπει το πρώτο κόμμα να είναι ελεύθερο να εφαρμόσει το όποιο πρόγραμμά του;
Στηρίζεις την πολιτική αστάθεια ή μου φαίνεται;
Από τη σίγουρη εκλογή προέδρου, πήγες στη σίγουρη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.
Τώρα που σου καθονται βαριές οι δημοσκοπήσεις άρχισες να μιλάς για δεύτερες εκλογές...
Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χωνέψεις νωρίς τη νίκη του Συριζα και να δεις τις επόμενες κινήσεις σου με ορίζοντα τετραετίας.
Είσαι θλιβερός... γελάει ο κόσμος.
Φιλέ μου με ενα προγραμματακι στο εξελ που έχω φτιαξει, και με την προϋπόθεση οτι έχω καταλάβει τον εκλογικό νομο, με 38,5 ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει 150 έδρες αν το αθροισμα των κομμάτων που δεν μπουν βουλή είναι 4%.
Παντως, ουτως η άλλως,το 38,5 είναι δύσκολο μου φαινεται.
Αν βγουν και πάνε ξανά σε εκλογές πάλι θα ισχύει το μπόνους των 50 εδρών. Θα πρέπει να νομοθετήσουν για ν ισχύει η απλή αναλογική η οποία αν δε κάνω λάθος θα ισχύει στις μεθεπόμενες εκλογές (μπορεί να κάνω και λάθος γι αυτό)ασε τι λεει ο αλεξ
ο παππους τι λεει το συμβολο
«Αν βγούμε με το μπόνους των 50 εδρών, θα πάμε ξανά σε εκλογές» διαμήνυσε μέσω του Bήμα FM ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, επισημαίνοντας ότι η υιοθέτηση της απλής αναλογικής και η απεμπόληση του εκλογικού μπόνους αποτελεί πάγια αρχή του κόμματος.
Πηγή:
για να δουμε τι θα πειτε τα τσυριζονια
η θα το κανετε και αυτο αβαβα
Σύμφωνα με τα όσα είδα κ γω από δημοσιεύματα 2-3 σαιτ με 38.5% θέλει όχι κάτω από το 5% εκτός βουλής κ βγάζει 151
Αν βγουν και πάνε ξανά σε εκλογές πάλι θα ισχύει το μπόνους των 50 εδρών. Θα πρέπει να νομοθετήσουν για ν ισχύει η απλή αναλογική η οποία αν δε κάνω λάθος θα ισχύει στις μεθεπόμενες εκλογές (μπορεί να κάνω και λάθος γι αυτό)
ρε πισωγλεντη με 151 θα κυβερνησει και με το μπονους;
αλλο ελεγε το συμβολο πριν 3 μηνες
ασε τι λεει ο αλεξ
ο παππους τι λεει το συμβολο
«Αν βγούμε με το μπόνους των 50 εδρών, θα πάμε ξανά σε εκλογές» διαμήνυσε μέσω του Bήμα FM ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, επισημαίνοντας ότι η υιοθέτηση της απλής αναλογικής και η απεμπόληση του εκλογικού μπόνους αποτελεί πάγια αρχή του κόμματος.
Πηγή:
για να δουμε τι θα πειτε τα τσυριζονια
η θα το κανετε και αυτο αβαβα