tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν μας είπες, ευχαριστημένος από την σκληρή πούτσα Σόιμπλε μετά την μαλακισμένη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη-Τσίπρα?
Δεν μας είπες, ευχαριστημένος από την σκληρή πούτσα Σόιμπλε μετά την μαλακισμένη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη-Τσίπρα?
καλά κάνεις να ξέρεις όμως ότι βασική αρχή είναι 8 ώρες εργασία και το λιγότερο βασική αξιοπρεπείς διαβίωση
δεν κοιτάμε το άτομο αλλά το γενικό καλό και σύνολο
όσο και αν έχω ψάξει το καλύτερο ήταν 586 μικτά μιλάμε πάντα για 8 ώρες εργασία
που τελικά δεν με προσέλαβε
Εγω? Οχι. Εγω θελω να καθομαστε ολοι και να παιρνουμε 3.000 ευρω το μηνα, με ολα τα εξοδα καλυμμενα και γκομενακια να μας παιρνουν πίπες.τι λες ρε τώρα... θέλεις ανταγωνισμό και ζούγκλα γερμανοτσολιά ???
σου είπα δεν μπορώ να ζήσω με 500 καθαρά το μήνα μια αξιοπρεπείς διαβίωση
του εργατικού δικαίου που κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν κουρελόχαρτο
Ας προσεχες. Αυτο που μπορεις, τοσο κοστολογειται.σου είπα δεν μπορώ να ζήσω με 500 καθαρά το μήνα μια αξιοπρεπείς διαβίωση
Εγω? Οχι. Εγω θελω να καθομαστε ολοι και να παιρνουμε 3.000 ευρω το μηνα, με ολα τα εξοδα καλυμμενα και γκομενακια να μας παιρνουν πίπες.
Μολαταυτα η πραγματικοτητα λεει οτι ο ανταγωνισμος υπαρχει, ειτε θελουμε να τον δουμε, είτε οχι.
Καποιοι προτιμουν να κανουν οτι δεν τον βλεπουν και να εκπληρωνουν τα αλλοθι τους ψηφιζοντας αριστερα και περιμενοντας την ουτοπία.
Εν τω μεταξυ εγω λεω να συνεχισω να κερδιζω τη ζωη μου μερα με την μερα.
γι´ αυτο κανεις τον αφισοκολλητη του συριζα;σου είπα δεν μπορώ να ζήσω με 500 καθαρά το μήνα μια αξιοπρεπείς διαβίωση
Ούτε απαγορεύεται στον εργοδοτη να θελει καποιον που δεν θα του κανει την επιχειρηση μπαχαλο για να κανει επαναστατικη γυμναστικη. Μια σου και μια του.
Εγω? Οχι. Εγω θελω να καθομαστε ολοι και να παιρνουμε 3.000 ευρω το μηνα, με ολα τα εξοδα καλυμμενα και γκομενακια να μας παιρνουν πίπες.
Μολαταυτα η πραγματικοτητα λεει οτι ο ανταγωνισμος υπαρχει, ειτε θελουμε να τον δουμε, είτε οχι.
Καποιοι προτιμουν να κανουν οτι δεν τον βλεπουν και να εκπληρωνουν τα αλλοθι τους ψηφιζοντας αριστερα και περιμενοντας την ουτοπία.
Εν τω μεταξυ εγω λεω να συνεχισω να κερδιζω τη ζωη μου μερα με την μερα.
τυπε λεφτι πεστους τα καταμουτρα τα ατομα ειναι πρωθιερειες του καπιταλιστικου συστηματοςκαλά κάνεις να ξέρεις όμως ότι βασική αρχή είναι 8 ώρες εργασία και το λιγότερο βασική αξιοπρεπείς διαβίωση
δεν κοιτάμε το άτομο αλλά το γενικό καλό και σύνολο
Ας προσεχες. Αυτο που μπορεις, τοσο κοστολογειται.
Ας μπορουσες περισσοτερα. ουτε κουτσος εισαι, ουτε στραβος, [size=16pt]ουτε χαζος.[/size]
Και εμενα δεν με πιανει η αντιβιωση των 250, και πρεπει να παρω των 500.
Το οτι δεν την αντεχει το στομαχι μου, δεν ειναι ευθυνη της αντιβιωσης αλλά δικη μου.
Αυτη ομως ειναι η ενδεικνυομενη.
Με αλλα λογια, το τι θελεις και το τι αντεχεις δεν εχει σημασια. Υπαρχει και κατι που λεγεται αντικειμενικη πραγματικοτητα. Η οποια λεει οτι προσαρμοζεις τις αναγκες σου στις δυνατοτητες σου.
Και δεν εχει υπαρξει ποτέ συστημα, ούτε θα εφευρεθει γιατι ειναι αδυνατον, που να εξισωνει τα παντα.
γι´ αυτο κανεις τον αφισοκολλητη τουσυριζα; Λαικής Ενότητας μη με προσβάλλεις πλέον
δεν έχω δικαίωμα στην απεργία? γιατί να του την κάνω μπάχαλο βλέπεις πουθενά να επικροτώ της καταστροφές από πότε κάνει κάποιος πάχαλα όταν διεκδικεί τα εργασιακά του δικαιώματα?
και να σε ρωτήσω δικηγόρε υπερασπιστή του δικαίου τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιον πελάτη σου που ερχόταν και σου έλεγ εότι το αφεντικό μου απαιτέι να εργάζομαι 2 ώρες παραπάνω την ημέρα και δεν με πληρώνει υπερωρίες? λόγο του ότι μου λέει ότι είναι δύσκολα σήμερα τι θα του έλεγες>
θέλω να δώ τον λέφτη όταν φτάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης που θα έχει λίγα ένσημα (λόγω πολλαπλών ανεργιων) και λογικά η σύνταξη θα είναι χαμηλή (και έτσι πρέπει) ...
θα λέει τότε "τόσα χρόνια δούλεψααααα"
Γιατί απαγορεύεται να συμμετέχω σε σωματείο για να προασπίζω τα εργασιακά μου δικαιώματα?
καθαρά λόγο ιδεολογίας για την επικράτηση του πραγματικού σοσιαλισμού
Μηπως χανεις τον χρόνο σου στα σωματεία?
Σε ποσα σεμιναρια λογιστικής πήγες φέτος?
Διαβασες τα νεα Ελληνικα Λογιστικά Προτυπα?
Ποια η γνωμη σου για τον ν. 4308/2014?
Θελει βελτιωσεις μηπως?
Εεχεις εντοπίσει τις διαφορές με τα ΔΠΧΑ και ΔΛΠ?
Καταλαβες τιποτα από όσα λέω?