σε τριάρι θα μείνουν τρία άτομα και όχι δύο... και σήμερα τα τριάρια δεν πιάνουν στην ενοικίαση παραπάνω από 250-300 ευρώ (εκτός φυσικά αν μου θέλεις κολωνάκια και γλυφάδες)
να κατεβάσεις την θερμοκρασία του νερού στους 60 βαθμούς για να καίει λιγότερο... μαγείρεμα πάρε συσκευή υγραερίου που έχει μικρό κοστολόγιο...
για να έχει παίκτη μου κάτω από 17 βαθμούς μέσα το σπίτι πρέπει έξω να έχει κάτω από 8 βαθμούς... πόσες μέρες στην Αθήνα έχει σε ώρες που είσαι στο σπίτι και δεν κοιμάσαι κάτω από 8 βαθμούς... μετρημένες στα δάχτυλα είναι ... εκτός βέβαια αν θέλεις να έχεις ανοικτό παράθυρο και 17 βαθμούς
εντάξει είσαι τότε... στην λαική δεν τα βρίσκεις φτηνά γιατί πρέπει να πάρεις ποσότητα που στο τέλος καταλήγεις να την πετάς... και φυσικά και πολύ καλά ψάρι ιχθυοτροφείου θα έχουνε γιατί το ψάρι στην θάλασσα σπανίζει... μακάρι να είχανε μόνο ιχθυοτροφείου για καμμιά διετία σε όλον τον κόσμο για να επανέλθει η θάλασσα στα ίσια της...
λές μαλακίες 1 δωμάτιο κατ άτομο υπάρχει και προσωπική ζωή δεν γίνεται κάποιος να μένει στο σαλόνι η στην κουζίνα σε ράντσο. Ας πούμε 80 τετραγωνικά 2 δωμάτια άρα 2 άτομα σε μια λαική περιοχή(και φυσικά όχι κωλωνάκι γλυφάδα) το ενοίκιο κυμαίνεται απο 300€ εως 350€ τα φτηνότερα άρα 150 με 175 κατ άτομο
το θερμοσίφωνα υπεύθυνος είναι στη ρύθμιση ο υδραυλικός με της οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής. επίσης γέμισμα φιάλης με υγραέριο μαζί με μεταφορικά ίδια τιμή με το ηλεκτρικό έχουν
ξέρεις στα φτηνά ενοίκιο σπάνια θα βρεις σπίτι με παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια καλά για μόνωση ούτε για αστείο και ναι το χειμώνα μετά τις 20.00 το βράδυ έξω έχει θερμοκρασία κάτω από 12 βαθμούς οπότε από τις 20.00 εως τις 00.00 που θα κοιμηθείς πρέπει να ζεσταθείς
για τη λαϊκή σε γενικές γραμμές και λίγο να ψωνίζεις φτηνότερα σου βγαίνει από το σούπερ πάντα υπολογίζεις πόσα θές και δεν τους επιτρέπεις να σου βάζουν παραπάνω και βάση νόμου είναι υποχρεωμένοι να σου πουλάνε με τιμή κιλού το έχω ψάξει για το ψάρι ιχθυοτροφείου θα συμφωνήσω πάντα ψάρι ιχθυοτροφείου τρώω δηλαδή τσιπούρα λαβράκι και σαρδέλες που είναι φτηνές