gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.799
- Πόντοι
- 1.206
δεν λέει φυσικά για κρατικοποίηση των τραπεζών στην αγγλία
Θα έτρωγε γιαούρτια ρε σύ! Αυτά μόνο στην Ελλάδα τα λες χωρίς κίνδυνο γιαουρτώματος.
Μιλησε μας για το μνημονιο τύπε, πώς νιωθεις που θα ψηφισεις κομμα μνημονιακο?Εσύ έχεις δώσει καμια 10αριά προβλέψεις (το λιγότερο) μέχρι στιγμής.
Το ωραίο είναι ότι ξεκίνησες με τη ΝΔ στο +5 και τώρα μας έχεις στην ισοπαλία.
Τουλάχιστο (σωστά) καταγράφεις την πτωτική της πορεία.
σαφώς και σύντροφός μου τι σχέση τι δουλειά κάνει και με πόσα αμείβεται τον παν είναι το πρόγραμμα
εθνικό νόμισμα κρατικοποίηση τραπεζών παραγωγική ανασυγκρότηση και σε αυτό είναι πιστός
τι ακριβώς οργάνωνες ?? την κηδεία του κώμματος την Δευτέρα ??
Τύπε ο Συριζα θα σας ξεφτιλισει τελειωςσαφώς και σύντροφός μου τι σχέση τι δουλειά κάνει και με πόσα αμείβεται τον παν είναι το πρόγραμμα
εθνικό νόμισμα κρατικοποίηση τραπεζών παραγωγική ανασυγκρότηση και σε αυτό είναι πιστός
φυσικά και είναι πιστός.... με το εθνικό νόμισμα θα αγοράζει περιουσιακά στοιχεία μπιρ παρά στο ελλάντα με τις λίρες που έχει ενθυλακώσει εις την μεγάλην βρεττανία...
Δηλαδη ολοι οι εργαζόμενοι είμαστε το ίδιο λεφτι? Εχουμε τα ίδια συμφέροντα?
Ενας που βγαζει 5.000 ευρώ και εσυ με 800 ευρώ είστε στην ίδια μοιρα?![]()
Για δωσε τωρα και μια εξηγηση (εγω την ξερω) για το πώς ειναι δυνατον ο κοσμος του ΟΧΙ να ψηφιζει τον μνημονιακο Τσιπρα και σε εσας να μην δινει τιποτα.είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά και σίγουρα μέσα στη βουλή
Τύπε ο Συριζα θα σας ξεφτιλισει τελειως
35 βουλευτες ειχατε υποτιθεται, αλλά αποδειχθηκε οτι ολοι ηταν εκλεγμενοι λογω του Τσιπρα
Με το ζορι να μπειτε στη βουλη κι αν μπειτε.
Μαλλον εστω και αργα ο λαφαζανης και η ζωη θα αντιληφθουν οτι δεν εκπροσωπούν τιποτα και τους εκανε ανθρωπους ο Τσιπρας.
Εδω φτασαμε σημερα ο Τσιπρας να κάνει συγκεντρωση στο Συνταγμα και να λεει οτι απευθυνεται στον κοσμο του "ΟΧΙ".
Ενω το μετετρεψε σε ΝΑΙ.
Πόσο γελοιοι ειστε εκει στην Αριστερα...
Υπαρχει ομαδα ή ταξη ανθρωπων που ψηφιζει ανεξαρτητως συμφεροντων?δεν πάμε βάση συμφερόντων αλλά βάση ιδεολογίας για αταξική κοινωνία, σοσιαλισμό, και οικονομική ισότητα
Η ΝΔ θα παρει οσο περισσοτερο ποσοστο γινεται, ακριβως λογω Μειμαρακη.Θα ψηφίσω Λαϊκή Ενότητα αλλά δε νομίζω να καταφέρουμε να μπούμε στη βουλή. Επίσης υποπτεύομαι ότι ούτε ο Λεβέντης θα είναι στη βουλή. Αν η ΝΔ δεν έβαζε το μπάζο τον Μεϊμαράκη να ηγηθεί και άφηνε τον γιο της Ντόρας ή την Κεφαλογιάννη, 40% θα έπαιρνε.
Τύπε ο Συριζα θα σας ξεφτιλισει τελειως
35 βουλευτες ειχατε υποτιθεται, αλλά αποδειχθηκε οτι ολοι ηταν εκλεγμενοι λογω του Τσιπρα
Με το ζορι να μπειτε στη βουλη κι αν μπειτε.
Μαλλον εστω και αργα ο λαφαζανης και η ζωη θα αντιληφθουν οτι δεν εκπροσωπούν τιποτα και τους εκανε ανθρωπους ο Τσιπρας.
Εδω φτασαμε σημερα ο Τσιπρας να κάνει συγκεντρωση στο Συνταγμα και να λεει οτι απευθυνεται στον κοσμο του "ΟΧΙ".
Ενω το μετετρεψε σε ΝΑΙ.
Πόσο γελοιοι ειστε εκει στην Αριστερα...
Και να μπουνε θα εχουν 10 ως 15 έδρες, οι υπολοιποι που εχασαν τις εδρες τους τι θα κάνουν?
δεν πάμε βάση συμφερόντων αλλά βάση ιδεολογίας για αταξική κοινωνία, σοσιαλισμό, και οικονομική ισότητα
Α εννοεις οτι ειναι νωρις ακομη δηλαδη.για του συριζα στον συριζα εγώ για λαική ενότητα πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω
επίσης περίμενε την Κυριακή το βράδυ και μην ξεχνάς η πολιτική έχει και συνέχειες κάτσε να καταλάβει ο κόσμος τα αδιέξοδα του μνημονίου του τσίπρα και τότε να δεις που θα πάει
Για δωσε τωρα και μια εξηγηση (εγω την ξερω) για το πώς ειναι δυνατον ο κοσμος του ΟΧΙ να ψηφιζει τον μνημονιακο Τσιπρα και σε εσας να μην δινει τιποτα.
Α εννοεις οτι ειναι νωρις ακομη δηλαδη.
Θα ψηφίσω Λαϊκή Ενότητα αλλά δε νομίζω να καταφέρουμε να μπούμε στη βουλή. Επίσης υποπτεύομαι ότι ούτε ο Λεβέντης θα είναι στη βουλή. Αν η ΝΔ δεν έβαζε το μπάζο τον Μεϊμαράκη να ηγηθεί και άφηνε τον γιο της Ντόρας ή την Κεφαλογιάννη, 40% θα έπαιρνε.