tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ok για ξηγησε το λιγο και σε μενα που μαι σλοου το αξιωμα μνημονιο = υφεση.
αν εσύ είσαι σλόου ο μπαλκαν είναι κολλημένος... τι περιμένεις να σου εξηγήσει
ok για ξηγησε το λιγο και σε μενα που μαι σλοου το αξιωμα μνημονιο = υφεση.
αν εσύ είσαι σλόου ο μπαλκαν είναι κολλημένος... τι περιμένεις να σου εξηγήσει
βγηκες ρε απο την εντατικη?θηριο σιδερενιοςαν εσύ είσαι σλόου ο μπαλκαν είναι κολλημένος... τι περιμένεις να σου εξηγήσει
μιλαγα με φαλσιανι πριν λιγοαυτος δε ζει ελβετια μαν η τον μπερδευω με αλλο αλπινιστη?
βγηκες ρε απο την εντατικη?θηριο σιδερενιος
κ πηρα 3μερες αδεια να ρχομουν στην κηδεια σου...![]()
![]()
![]()
μιλαγα με φαλσιανι πριν λιγο
τελικα επιμενει ,,συριζα,,,![]()
τι περιμένεις από έναν καράφλα που φοράει ξανθό περουκίνι ????
πάντως καλό παιδί είναι αν και λίγο ζαβό...
στειλε μου ενα εισκοσαρι παυσειφ ,να κατσω να σου γραψω ενα σεντονι,,καλα κανει, συ θα μου εξηγησεις το αξιωμα?
Γιατι ετσι τον βολευει. Ουτε 5 χρονων.Oι μπούκηδες έπεσαν έξω οικτρά στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Γιατί λοιπόν τους επικαλείσαι τώρα σαν να είναι δεδομένο ότι ξέρουν κάτι που δεν ξέρουν οι δημοσκόποι;
στειλε μου ενα εισκοσαρι παυσειφ ,να κατσω να σου γραψω ενα σεντονι,,
αλλιως διαβασε το βαγελα τον σεξυ!!![]()
ο κοσμος δεν πειναει στην ελβετια γιατιρε μαν ζεις και καλα σε χωρα που το συνταγμα της απαγορευει τη δημοσιονομικη επεκταση. Και απο οσο βλεπω γυρω γυρω δε πεινανε οι Ελβετοι. Το μνημονιο κανει ακριβως το ιδιο, απαγορευει τη δημοσιονομικη επεκταση οσο χρωστας λεφτα.Πετας μια κοτσανα, σου λεω εξηγα, παπαρια. Μη τη πετας την κοτσανα ρε φιλε. Τωρα αμα εσυ εχεις καταφερει να πεινας Ελβετια και θες 20 σουισι για να πεις την αποψη σου περνα απο Cologny καποια λυση θα βρεθει και για σενα.
ειναι ακριβως σαν αυτους που δεν εχουν δουλεψει ποτε και φωναζουν για τους εργατες,Άλλος ζει στην Ελβετία, άλλος στην Αγγλία, άλλος ζει στο σύστημα, και θα μιλήσουν για τις λανθασμένες η όχι εντυπώσεις περί λιτότητας & μνημονίων. Δεν είναι ιδεολόγοι, θα μιλήσουν πρακτικά. Κάτι σαν αυτό που είπε ο Σόιμπλας θα σκάσει στο τέλος. Δεν είναι λάθος το φάρμακο, το πίνετε λάθος.![]()
Τι παράγει η Ελβετια τύπεο κοσμος δεν πειναει στην ελβετια γιατι
1.εχει δικο της νομισμα
2.εχει 2-3δημοψηφισματα καθε 2μηνες
3.εχει βασικο μισθο ατυπο 2500-3000 στις μικρςες πολεις κ 4000 ζυριχη γενευη
4.δεν εχει μπομπολα μητσοτακη ακη κλπ
5.αν εισαι απληρωτος πανω απο 2 μερες κλεινει η επιχηρηση,εκτος εξειρετικου λγου..
6.εχει ταμειο ανεργιας για 24 μηνες το 80% μισθου
κι αν εισαι τελειως μαλ,,ας 2000 μεχρι να πεθανεις να γλυτωσουνε απο σενα
βλεπεις καμμια ομοιοητητα με το μπομπολισταν που στηριζεις??
υγ.στειλε 20ευρω οχι φραγκα ειπα
ο κοσμος δεν πειναει στην ελβετια γιατι
μαστορα δεν ειμαι καναδαΆλλος ζει στην Ελβετία, άλλος στην Αγγλία, άλλος ζει στο σύστημα, και θα μιλήσουν για τις λανθασμένες η όχι εντυπώσεις περί λιτότητας & μνημονίων. Δεν είναι ιδεολόγοι, θα μιλήσουν πρακτικά. Κάτι σαν αυτό που είπε ο Σόιμπλας θα σκάσει στο τέλος. Δεν είναι λάθος το φάρμακο, το πίνετε λάθος.![]()
ΒιομηχανίαΤι παράγει η Ελβετια τύπε![]()
μαστορα δεν ειμαι καναδα
καφε πινω σε 3 ωρες στο ζαπειο αν θελω
ερχομαι παμπολλες φορες,οποτε εχω αισθηση κ μαλιστα πιο πληρη απο εσας που ειστε εγκλωβισμενοι ανγκαστικα οι πιο πολλοι κ εχουν στρεβλη οπτικη πολλες φορες,ειδικα για τις ευρωπαικες χωρες... ;)
οποτε δικαιουμαι να ομιλω![]()
Άλλος ζει στην Ελβετία, άλλος στην Αγγλία, άλλος ζει στο σύστημα, και θα μιλήσουν για τις λανθασμένες η όχι εντυπώσεις περί λιτότητας & μνημονίων. Δεν είναι ιδεολόγοι, θα μιλήσουν πρακτικά. Κάτι σαν αυτό που είπε ο Σόιμπλας θα σκάσει στο τέλος. Δεν είναι λάθος το φάρμακο, το πίνετε λάθος.![]()