pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
οποτε καλα ειπα, καψανε φλατζα
κριτικη ειναι τυπε απο αλλη οπτικη γωνια
οποτε καλα ειπα, καψανε φλατζα
Σοβαρα δηλαδη με ρωτησες αν ειμαι υπερ των μνημονιων?Γιατί εσύ μου έδωσες;
κριτικη ειναι τυπε απο αλλη οπτικη γωνια
Με το ΚΚΕ ή την Ανταρσία είσαι τύπε;
Πού τα πουλας αυτα ρε τύπε, αφου Συριζα θα ριξειςθα δειξει μπορει και με κανεναν ειμαι αναποφασιστος ακομη![]()
H αριστερα σημερα ειναι ιδια με την αριστερα πριν 10 χρονια. Και πριν 20 χρονια. Οποτε κανει δυσλειτουργιες το συστημα μαζευει πελατες η αριστερα, οταν στρωνει το συστημα ο κοσμος συνδεει την αριστερα με το καβλι του. Και αυτο ειναι και το μελλον, η αριστερα θα εχει δυναμη σε υφεσεις και θα ειναι ανυπαρκτη οσο υπαρχει ευμαρεια. Και μαθηματικα να το δεις, το ελατε ολοι στον ελαχιστο κοινο παρονομαστη δουλευει μονο αν υπαρχει κρισιμη μαζα κοντα στον ελαχιστο κοινο παρανομαστη. Αν δεν υπαρχει γελαει ο κοσμος και παει παρακατω. Εκτος αν εισαι απο τους ρομαντικους που περιμενουν στη γωνια να κανει μπουμ ο καπιταλισμος και αλλα αστεια. Και γιαυτο ο εξυπνος (κατ'εμε) Τσιπρας κανει τη στροφη στο κεντρο τωρα που χει ρευμα. Γιατι αμα κανει τον hardcore αριστερο και χασει τη καμπυλη και του γυρισει θα γυρισει κι αυτος στο 3-4% που ειχε προ κρισης.
θα δειξει μπορει και με κανεναν ειμαι αναποφασιστος ακομη![]()
Πού τα πουλας αυτα ρε τύπε, αφου Συριζα θα ριξεις
Με μνημονιακά κόμματα αποκλείεται.Πού τα πουλας αυτα ρε τύπε, αφου Συριζα θα ριξεις![]()
εμαθα εγινε η μεγαλη ενωση μ-λ ΚΚΕ με ΚΚΕ μ-λ, ριχτο στα παιδια, τοσα χρονια χωρισμενα αξιζουν στηριξη
Με μνημονιακά κόμματα αποκλείεται.
Εγώ υπέθετα πως θα γύριζε στην ΛΑΕ αλλά φαίνεται θα τα χάλασαν με τον leftins για το την απόχρωση του κόκκινου στο χρώμα της λεζάντας.
φιλε απλα ειναι τα πραγματαετσι ελεγα και εγω αλλα μετα λεει οτι θα εφαρμοσει και το δικο του προγραμμα παραλληλα και ειμαι σε μπερδεμα και λαε καλοι και αυτοιγουσταρω ζωη και λαφαζανη με τα χιλια
υφεση κ μνημονιο παν μαζι
οχι ,εγω το σκεφτηκα προχτεςτο πε ο Κρουγκμαν αυτο?
το πε ο Κρουγκμαν αυτο?
οχι ,εγω το σκεφτηκα προχτες
αυτοκριτικηΔεν στενοχωριέμαι τόσο που δεν μου "επιτρέπεται" να ψηφίσω την "δημιουργία,ξανά!" και σε αυτές τις εκλογές.
Εκνευρίζομαι που ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ, ΤΕΝΕΚΕΣ, ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΗΜΙΜΑΘΗΣ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ, Βαλκάνιος Έλληνα(ρα)ς πολίτης
ok για ξηγησε το λιγο και σε μενα που μαι σλοου το αξιωμα μνημονιο = υφεση.