TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Αστειο ε? ξεκαρδιστηκαμε. Εισαι απο τους τύπους που ξεκαρδιζονται οταν γελασει ο αρχηγος?
Γελαω με τα χαλια του αρχηγου σου!Αστειο ε? ξεκαρδιστηκαμε. Εισαι απο τους τύπους που ξεκαρδιζονται οταν γελασει ο αρχηγος?
Σαν την Βορεια Κορεα ας πουμε?
Τοσο αφελης εισαι.γιατι ρε χαρη του κανανε; σιγα μην τους πει κ ευχαριστω που τα κανανε σκατα και αυτος εισπρατει 900 λιγοτερα και δεν μπορει να μπαλωσει και τα εγγονια του που παιρνουν 500€![]()
Δεν πειραζει ρε τύπε, εμας μας αρεσει. Εμεις βρηκαμε αρχηγο που μεσα σε δυο μηνες εκανε το κομμα πρωτο, ενω ηταν 20 μοναδες πισω.Γελαω με τα χαλια του αρχηγου σου!Εναν αρχηγο της προκοπης δεν μπορειτε να βρειτε!
Ο ορισμος των αποτυχημενων!
![]()
δεν περιμενω τιποτα από τους κομμουνιστες του συριζα.Τωρα που ψηφιζεις παλι για να βγει πρωτος ο Συριζα, με αυτη την προοπτικη το κανεις?
Θυμισε μου ομως, ο Συριζα απαλλαξε τους χρυσαυγιτες απο τις δικαστικες ιστοριες ή ηταν αντιθετος?
Αυτός μιλάει για τα τελευταία 10 έτη![]()
Να δω τι θα λες το βραδυ των εκλογων! Παλι θα ειστε ηττημενοι! Παλι εσωστρεφεια θα εχετε!Δεν πειραζει ρε τύπε, εμας μας αρεσει. Εμεις βρηκαμε αρχηγο που μεσα σε δυο μηνες εκανε το κομμα πρωτο, ενω ηταν 20 μοναδες πισω.
Εσεις να μας διδαξετε πως βρισκετε αρχηγο που εξαφανιζει το κομμα στο 0,8%.
το στρωμα σου κινειται τυπε?![]()
Που είναι ο Σαμαρας; ο Μπαλτακος; ο Δενδιας; ο Βοριδης;
Παρακαλατε τον συριζα για συγκυβερνηση και μου μιλας για δεξια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλοι συνταχθηκαν με τον Συριζα στην μη προεδρου δημοκρατιας και την πτωση της κυβερνησης το 2014.δεν περιμενω τιποτα από τους κομμουνιστες του συριζα.
Ότι και να κανουν είναι μεσα στο πλανο. Αυτό που εκανε η δημοκρατικη δεξια παραταξη της ΝΔ με Σαμαρα, Δενδια, Αθανασιου κλπ. θα το γραψει η ιστορια. Ειδικα μετα το τελος της δικης ακομα και αν πολιτικα δεν θα εχει σημασια!
Η ΧΑ σας γαμησε όπως και να το δεις. Που είναι ο Σαμαρας; ο Μπαλτακος; ο Δενδιας; ο Βοριδης;
Παρακαλατε τον συριζα για συγκυβερνηση και μου μιλας για δεξια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα άμα έβαζε πόσο λες να έπαιρνε;Δεν πειραζει ρε τύπε, εμας μας αρεσει. Εμεις βρηκαμε αρχηγο που μεσα σε δυο μηνες εκανε το κομμα πρωτο, ενω ηταν 20 μοναδες πισω.
Εσεις να μας διδαξετε πως βρισκετε αρχηγο που εξαφανιζει το κομμα στο 0,8%.
είμαι υπερ του να παρουν τα χρηματα που πληρωσαν!Τοσο αφελης εισαι.
Εισαι υπερ του να εχουν παλι οι γεροι το πρωτο χερι, να "μπαλωνουν" για τους νεους και να τους κρατανε στο χερι.
Εγω διαφωνω τύπε.
Οι γεροι πρεπει να παψουν να τρωνε τις σαρκες των παιδιων και των εγγονιων τους, και να πρεπει κιολας τα παιδια και τα εγγονια να ειναι ευγνωμονες, που τους δινουν κανενα ψιχουλο απο αυτα που ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ οι γεροι.
Ε καλα, μην εχεις και τοσο αγχος για εμας...Εμεις υπαρχουμε τουλαχιστον.Να δω τι θα λες το βραδυ των εκλογων! Παλι θα ειστε ηττημενοι! Παλι εσωστρεφεια θα εχετε!
Τοσο αφελης εισαι.
Εισαι υπερ του να εχουν παλι οι γεροι το πρωτο χερι, να "μπαλωνουν" για τους νεους και να τους κρατανε στο χερι.
Εγω διαφωνω τύπε.
Οι γεροι πρεπει να παψουν να τρωνε τις σαρκες των παιδιων και των εγγονιων τους, και να πρεπει κιολας τα παιδια και τα εγγονια να ειναι ευγνωμονες, που τους δινουν κανενα ψιχουλο απο αυτα που ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ οι γεροι.
αλλοι ψηφισαν το αριστερο μνημονιο, αλλοι παρακαλαγαν τον τσιπρα να παραμεινει πρωθυπουργος, αλλοι τον γλυφουν για συγκυβερνηση ;)Αλλοι συνταχθηκαν με τον Συριζα στην μη προεδρου δημοκρατιας και την πτωση της κυβερνησης το 2014.
Αλλοι ειναι αυτοι που συνταχθηκαν με τον Συριζα και στο δημοψηφισμα.
Αγκαλίτσα ειστε.
Και αγωνιζεστε να τον βγαλετε πρωτο.
Δεν θα σας περασει.
Τρίχες.είμαι υπερ του να παρουν τα χρηματα που πληρωσαν!
Τις σαρκες των παιδιων τις τρωνε οι πολιτικες σας κ όχι οι γεροι που πληρωναν μια ζωη για να αραξουν στα γεράματα.
είμαι υπερ του να παρουν τα χρηματα που πληρωσαν!
Τις σαρκες των παιδιων τις τρωνε οι πολιτικες σας κ όχι οι γεροι που πληρωναν μια ζωη για να αραξουν στα γεράματα.
Φυσικα τον καλούμε για συγκυβερνηση. Αυτο θελει το 60% του κοσμου στις δημοσκοπησεις.αλλοι ψηφισαν το αριστερο μνημονιο, αλλοι παρακαλαγαν τον τσιπρα να παραμεινει πρωθυπουργος, αλλοι τον γλυφουν για συγκυβερνηση ;)
Ρε τύπε τι ψαχνεις? Μυρωδια δεν εχουν οι ανθρωποι. Και αυτο αποτυπωνεται και στις πολιτικες τους προτιμησεις.ΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΡΕ ΤΥΠΕ, μας δουλευεις????