alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Τι θα ψηφισεις ρωτησα. Ντρεπεσαι? Τοσο κοτα?Παντως οχι τον ταβερνιαρη Βαγγελα!![]()
Τι θα ψηφισεις ρωτησα. Ντρεπεσαι? Τοσο κοτα?Παντως οχι τον ταβερνιαρη Βαγγελα!![]()
Με απειλές και κατασχέσεις δεν γυρνούν οι καταθέσεις από το εξωτερικό στην Ελλάδα...Οι καθημερινές δηλώσεις του Αλεξιάδη περί περιουσιολογίου και Ενφιά δείχνουν ότι θέλουν να φορολογήσουν τα πάντα και να μειώσουν τις συντάξεις με το μοντέλο της Αυστραλίας και της Ν.Ζηλανδίας
Θα σε κανονίσει ο Αλεξιάδης τύπε..Σιγα μη φερω ποτε τα λεφτα μου πισω.![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ΑΠΕΧΩ! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα ντοπερμαν! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα Μεγαλα καναλια! Αυτο που θελουν οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι! Οι αργυρωνητες γραφιδες!Ελα ρε τύπε, πες μας οτι θα ψηφισεις Τσιπρα.
Τοσο πολυ ντρεπεσαι?
ουτε αυτους τους δεξιους ρε φιλε;;;;;Τι θα ψηφισεις ρωτησα. Ντρεπεσαι? Τοσο κοτα?
Θα τους κάνεις τη μουρη κρεας.Θα ΑΠΕΧΩ! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα ντοπερμαν! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα Μεγαλα καναλια! Αυτο που θελουν οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι! Οι αργυρωνητες γραφιδες!
Θα σε κανονίσει ο Αλεξιάδης τύπε..
Θα ΑΠΕΧΩ! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα ντοπερμαν! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα Μεγαλα καναλια! Αυτο που θελουν οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι! Οι αργυρωνητες γραφιδες!
Τι συσπυρωση να κανει ο αποτυχημενος ταβερνιαρης!ουτε αυτους τους δεξιους ρε φιλε;;;;;
γαμω τη συσπειρωση σας εκανε ο Μειμαρακης![]()
![]()
![]()
Ποιον δεξιο? Εχε χαρη που βαριεμαι να ψαχνω τα επι πενταμηνο ποσταρισματα του υπερ του Τσιπρα.ουτε αυτους τους δεξιους ρε φιλε;;;;;
γαμω τη συσπειρωση σας εκανε ο Μειμαρακης![]()
![]()
![]()
Του τσύριζα είναι αυτός ο μαλάκας τύπε; Άμα δεν βγει ο Ξύριζα θα πάρει πούλο;Θα μου κλα τα αρχι ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο δηθεν ψηφοφορος του ΛΑΟΣ τωρα ξινιζει με τον Βοριδη.Τι συσπυρωσει να κανει ο αποτυχημενος ταβερνιαρης!![]()
Σιγα μην κανω τον Βοριδη και τον Μητσοτακη υπουργους με την ψηφο μου!
![]()
Ο Λεβεντης θα ειναι στο 2,99!!!![]()
![]()
![]()
Κρίμα που δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο μεγάλος αρχηγός ο Καρατζαφέρης τύπε να έριχνες μια γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο
![]()
Θα ΑΠΕΧΩ! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα ντοπερμαν! Δεν θα ψηφισω αυτο που θελουν τα Μεγαλα καναλια! Αυτο που θελουν οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι! Οι αργυρωνητες γραφιδες!
Ρε πας καλα? Φυσικα ειναι Συριζα. Αφου τον ειχε βαλει στη θεση αυτη ο Τσιπρας στον ανασχηματισμο του Ιουλιου, και τον διατηρησε και η υπηρεσιακη.Του τσύριζα είναι αυτός ο μαλάκας τύπε; Άμα δεν βγει ο Ξύριζα θα πάρει πούλο;
Kαι το Λάος που θα είναι;Ο Λεβεντης θα ειναι στο 2,99!!!![]()
Εγω θα ψηφισω ΧΑ να ξεπληρωσω το χρεος...Ποιον δεξιο? Εχε χαρη που βαριεμαι να ψαχνω τα επι πενταμηνο ποσταρισματα του υπερ του Τσιπρα.
Πολλους μπορει να κοροιδεψει αλλά οχι εμενα.
Εσυ ψηφισε ΧΑ για να κανεις το χρεος σου, που ειναι να βγαλεις πρωτο το Συριζα.
Τι συσπυρωση να κανει ο αποτυχημενος ταβερνιαρης!![]()
Σιγα μην κανω τον Βοριδη και τον Μητσοτακη υπουργους με την ψηφο μου!
![]()