Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Που να μην το εγραφα δλδΣε ποια εταιρεια τυπε??? Δεχτηκε πληρωμη με καρτα? Δεν εχω δοκιαμσει.
Που να μην το εγραφα δλδΣε ποια εταιρεια τυπε??? Δεχτηκε πληρωμη με καρτα? Δεν εχω δοκιαμσει.
Θέλεις να παιξεις νικη ΝΔ αδελφε?Σε ποια εταιρεια τυπε??? Δεχτηκε πληρωμη με καρτα? Δεν εχω δοκιαμσει.
Αυριο.ρε ποτε ειναι οι εκλογες?????????
Ειναι σιγουρακι για αυτοΘέλεις να παιξεις νικη ΝΔ αδελφε?![]()
Aρα εχει σημασια να μας πεις την αποψη σου.Ειναι σιγουρακι για αυτοπρωην συριζαιος ειμαι...και πλεον ορκισμενος εχθρος του.
![]()
Οχι καμια σχεση. αριστερος ειμαι που με εβαλε στο ματι λογο φορολογιας ο γιαλατζι αριστερος αλεξακης τσιπρας. Θα ψηφισω λεβεντη χαλαρα, αλλα στο στοιχημα πονταρα νδ και μαλλον ποταμι για τριτο κομμα με καλη αποδοση γυρω στο 10.00Aρα εχει σημασια να μας πεις την αποψη σου.
Εισαι λοιπον πρωην νεοδημοκρατης που ψηφισες Συριζα τον Ιανουαριο.
Τωρα επιστρεφεις δηλαδη?
Το περιβαλλον σου εχει αναλογη κινηση?
Την μεθεπομενη κυριακη.ρε ποτε ειναι οι εκλογες?????????
Ενα λεπτο. Δηλαδη εισαι απο τους παλιους ψηφοφορους του Συριζα του 4% ή ησουν με το ΠΑΣΟΚ?Οχι καμια σχεση. αριστερος ειμαι που με εβαλε στο ματι λογο φορολογιας ο γιαλατζι αριστερος αλεξακης τσιπρας. Θα ψηφισω λεβεντη χαλαρα, αλλα στο στοιχημα πονταρα νδ και μαλλον ποταμι για τριτο κομμα με καλη αποδοση γυρω στο 10.00![]()
Αν θελεις να με ακουσεις, το Ποταμι ειναι σε πτωση, αποκλειεται να βγει τριτο.Οχι καμια σχεση. αριστερος ειμαι που με εβαλε στο ματι λογο φορολογιας ο γιαλατζι αριστερος αλεξακης τσιπρας. Θα ψηφισω λεβεντη χαλαρα, αλλα στο στοιχημα πονταρα νδ και μαλλον ποταμι για τριτο κομμα με καλη αποδοση γυρω στο 10.00![]()
Βασίλης Λεβέντης Ομιλία ΔΕΘ 2015
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ συγκινημένος ο πρόεδρος εχθές τύπε,απολαυστική η ομιλία τουΠοιος να μου το ελεγε οτι θα εφτανε μια μερα που θα βλεπαμε τετοια πραγματα.
Ακομη θυμαμαι το 1992 που καθομασταν το βραδυ με φιλους και βλεπαμε Λεβεντη για να γελαμε.
κκε,ανταρσυα, συριζα..Ενα λεπτο. Δηλαδη εισαι απο τους παλιους ψηφοφορους του Συριζα του 4% ή ησουν με το ΠΑΣΟΚ?
Πολύ συγκινημένος ο πρόεδρος εχθές τύπε,απολαυστική η ομιλία του![]()
Πολυ ενδιαφερον.κκε,ανταρσυα, συριζα..![]()
Μπαα δεν υπαρχει πασοκ, λογικα παει για χρυσα αβγα αλλα παιζουμε την εκπληξη ;)Αν θελεις να με ακουσεις, το Ποταμι ειναι σε πτωση, αποκλειεται να βγει τριτο.
Πονταρισε αν θελεις την εκπληξη για ΠΑΣΟΚ τριτο κομμα...Αξιζει το πονταρισμα.
Γιατί δεν είναι ικανός ο Λεβέντης και είναι η Φώφη ο Μειμαράκης ο Τσίπρας και ο Ψεκασμένος δηλαδή ;Σε ανθρωπινο επιπεδο, ειναι οντως καπου λιγο συγκινητικο οτι ενας ανθρωπος μετα απο 30 χρονια καταφερνει εναν στοχο, ακομη κι αν αντικειμενικα δεν τον αξιζει.
Μεχρι εκει ομως...
Στην πολιτικη ψαχνουμε ικανους, δεν αποδιδουμε "δικαιώσεις"...
Θυμισου την κουβεντα μου παντως...Ιδωμεν.Μπαα δεν υπαρχει πασοκ, λογικα παει για χρυσα αβγα αλλα παιζουμε την εκπληξη ;)
Γιατι απλως δεν ειναι.Γιατί δεν είναι ικανός ο Λεβέντης και είναι η Φώφη ο Μειμαράκης ο Τσίπρας και ο Ψεκασμένος δηλαδή ;