redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Κάτι ξέρεις και το κρύβεις εσύ... Όπως τότε που απέρριψαν την εθνική ελπίδα :SΔεν γνωριζω, θα το ξερουμε πολυ συντομα.
Κάτι ξέρεις και το κρύβεις εσύ... Όπως τότε που απέρριψαν την εθνική ελπίδα :SΔεν γνωριζω, θα το ξερουμε πολυ συντομα.
Θα πέσει τσέπωμα και σ'αυτές τις εκλογές
Δεν είναι το ερώτημα μου και ούτε καν ερώτημα δηλαδή για την ακρίβεια. "Ειρωνικό" ήταν κατά βάση.Το ερωτημα σου ειναι γιατι ο Τσιπρας εχει χορηγους και ο Τζημερος οχι.
Ο Τσιπρας τους απεκτησε οταν εγινε μεγαλο κομμα.
Ας γινει κι ο αλλος μεγαλο κομμα και θα τρεξουν.
Τι σχέση έχει ρε τύπε η Δημιουργία ξανά με το ΛΑΟΣ, θα μας τρελάνεις;Καλο για τη ΝΔ αυτο. Αρκετα με τα κομματιδια που το μονο που καταφερνουν ειναι να ριχνουν χαμηλα την ΝΔ και να βγαινει πρωτος ο Συριζα.
Ούτε ΔΗΞΑΝ, ουτε ΛΑΟΣ. Αρκετα πια, νισαφι.
Κ-ω-λτούρα να φύγουμε.
Οι 200 "πνευματικοί άνθρωποι που στηρίζουν Σύριζα" έγιναν 201. Μόλις!
![]()
Το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι κανείς από τους υποψήφιους δεν αξίζειούτε φυσικά ο σχιζοφρενής λεβέντηςΜόνο ο Λεβέντης αξίζει τύπε
Σε ποια εταιρεια τυπε??? Δεχτηκε πληρωμη με καρτα? Δεν εχω δοκιαμσει.Παιδια νιωθω σαν να εκλεψα εκκλησια, μολις επαιξα νικη τις νδ στις εκλογες με αποδοση 2.50 παρακαλω (στοιχημαν) εβαλα 150 ευρω. και αν μου καθοταν το χ-1 εχθες της ρουμανιας θα εβαζα αλλα 200![]()