alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ασε τα πμ ρε φιλε, λαθος θυμασαι.τιναι ο καθενας φαινεται απο οσα γραφει κι υποστηριζει.. ;) κι απο τα πμ καμμια φορα..![]()
Ασε τα πμ ρε φιλε, λαθος θυμασαι.τιναι ο καθενας φαινεται απο οσα γραφει κι υποστηριζει.. ;) κι απο τα πμ καμμια φορα..![]()
Α αυτό είναι μυστικό τύπε, δεν το ξέρει κανένας!
Πάντως δουλεύω αδιαλείπτως από το 1982. Υπολόγισε! ;)
τιναι ο καθενας φαινεται απο οσα γραφει κι υποστηριζει.. ;) κι απο τα πμ καμμια φορα..![]()
Καλά πως είναι δυνατόν αυτό;
Εγώ κολλάω ένσημα από το '84.
Αν και έχω κάτι στο ΙΚΑ από τα καλοκαίρια που δούλευα σαν φοιτητής.
σκάσε βλάξ... άλλος σου έχει στείλει τέτοιο πμ και σίγουρα δεν είναι ο ντόκ ούτε και εγώ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όντως υπήρχε κάποιος χρήστης που ήταν χημικός, άνεργος και είχε και 3 παιδιά. Ή 4 τέλος πάντων.
Πόσταρε για ένα διάστημα στο νήμα με φιλο-φιλελεύθερες θέσεις αλλά προφανώς την έκανε.
Δεν θυμάμαι τώρα το νικ.
Προφανώς τον μπερδεύει ο αστραπόγιαννος.
Καλά πως είναι δυνατόν αυτό;
Εγώ κολλάω ένσημα από το '84.
Αν και έχω κάτι στο ΙΚΑ από τα καλοκαίρια που δούλευα σαν φοιτητής.
Ρε τύπε σιγουρα δε κατεβαινει?Επειδη ομως ο Τζημερος δεν κατεβαινει, πες μας την προταση σου για τις εκλογες. Συγκεκριμενα.
νομίζω ότι ήταν ο azazel... δεν βάζω όμως το χέρι μου στην φωτιά...
Σε μιαμιση ωρα ληγει η προθεσμια υποβολης υποψηφιοτητων.Ρε τύπε σιγουρα δε κατεβαινει?
ξανθο εχω βαζει το μαλι στα @@ μου ρε μαλ,,τα μπερδεψεςτι περιμένεις από έναν καράφλα που φοράει ξανθό περουκίνι ????
πάντως καλό παιδί είναι αν και λίγο ζαβό... φταίει το κλίμα στην Ελβετία δεν τον σηκώνει φαίνεται..![]()
μεγαλη συμφορα..Σε μιαμιση ωρα ληγει η προθεσμια υποβολης υποψηφιοτητων.
Λεει καπου οτι κατεθεσε υποψηφιοτητες?
Στη σελιδα της ΔΗΞΑΝ εχουν να ενημερωσουν καμια δεκαρια μερες.
πληρης διαλυση.
ξανθο εχω βαζει το μαλι στα @@ μου ρε μαλ,,τα μπερδεψες![]()
Καλο για τη ΝΔ αυτο. Αρκετα με τα κομματιδια που το μονο που καταφερνουν ειναι να ριχνουν χαμηλα την ΝΔ και να βγαινει πρωτος ο Συριζα.μεγαλη συμφορα..![]()
![]()
![]()
δεν νομιζω.. ;)Ασε τα πμ ρε φιλε, λαθος θυμασαι.
Να νομιζεις.δεν νομιζω.. ;)
τελειψνει κ το πασοκ οσονουπωΚαλο για τη ΝΔ αυτο. Αρκετα με τα κομματιδια που το μονο που καταφερνουν ειναι να ριχνουν χαμηλα την ΝΔ και να βγαινει πρωτος ο Συριζα.
Ούτε ΔΗΞΑΝ, ουτε ΛΑΟΣ. Αρκετα πια, νισαφι.
Το ΠΑΣΟΚ θα εχει ανοδο.τελειψνει κ το πασοκ οσονουπω![]()
Δεδομένου πως η ΝΔ θα έρθει πρώτη και θα συνεργαστεί με τους ΔρασοΠοταμίτες και Πασοκ, έχουν ΤΕΣΣΕΡΑ ολόκληρα χρόνια μπροστά τους να φτιάξουν την χώρα και να την κάνουν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ του ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αν δεν κάνουν σωρηδόν απολύσεις ΔημοσίωνΤο πρόβλημα της χώρας με ποταμισιους πασοκομπομπολες δε λυνεται.
Μονο ο Τζήμερος μιλάει ξεκάθαρα και θα παρασυρει και τα άλλα κομματα οταν οι πολλοι χωνεψουν
οτι το αισχος που ξεκινησε το 81 τελείωσε και οι λιγοι που επιθυμουν να το σωσουν σε βάρος των πολλών πρεπει να πάρουν πούλο και να τιμωρηθουν αυστηρά