balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρε αλεξ εσυ που εισαι διαπλεκομενος στειλε μου με πμ το μειλ η το πας του judgedredd na μπω να δω
Ο Τσιπρας ηγειται ενος κομματος εξουσιας, ενω ο Τζημερος ενος κομματιδιου.Καλύτερα (για αυτές τις εκλογές).
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας εκπρόσωπος του κεφαλαίου και των καπιταλιστών όπως ο Τζήμερος να μην έχει ένα χορηγό που να του τα χώσει για χρηματοδότηση.
Ο Τσίπρας που έχει την Γιάννα και λοιπούς, είναι καλύτερός δηλαδή;![]()
Οριστε?ρε αλεξ εσυ που εισαι διαπλεκομενος στειλε μου με πμ το μειλ η το judje dredd na μπω να δω
o tzimer ειναι πιο μαλ,,ας κι απο τον ποταμιΟ Τσιπρας ηγειται ενος κομματος εξουσιας, ενω ο Τζημερος ενος κομματιδιου.
o tzimer ειναι πιο μαλ,,ας κι απο τον ποταμι
ο απολυτος νενεκος
τι οριστε,,δεν θυμαμαι με ποιο μειλ εχω κανει το νικ αυτο,,,,ρωτα τους κολητους σου μοντ κ στειλε πμ,,πουναι το δυσκολο??Οριστε?![]()
Γιατι δεν ρωτας εσυ? Δεν εχω κολλητους μοντ εγω.τι οριστε,,δεν θυμαμαι με ποιο μειλ εχω κανει το νικ αυτο,,,,ρωτα τους κολητους σου μοντ κ στειλε πμ,,πουναι το δυσκολο??
Το πρωι μιλαγα με δεξιο κομματοσκυλο υπαλληλο του Ικα που εβριζε το Σαμαρα γιατι δεν επεβαλε αναγκαστικες πληρωμες σε όλους με κάρτα και μινιμουμ φορολογια 35% σε όλες τις επιχειρησεις.Η μοναδική Φιλελεύθερη πρόταση σήμερα (πλην της Δράσης που στηρίζει/εντάχθηκε στο Ποτάμι) είναι αυτή, της "Δημιουργία ξανά".
Όσοι γενναίοι ψηφίστε την.
Για μένα αυτό που προέχει ΤΩΡΑ είναι να είναι διαολοσταλεί ο Τσιπρέσκου και το καρκίνωμα του ΣΥΡΙΖΑ στην χωματερή.
σου έχουν πεί ότι γαμιέσαι ??
πποιον να ρωτησω?ποιος ειναι μοντ εδω στο θρεντ???Γιατι δεν ρωτας εσυ? Δεν εχω κολλητους μοντ εγω.
οχι..εσενα??σου έχουν πεί ότι γαμιέσαι ??
Δεν ξερω ρε φιλε, σου ειπε κανενας οτι κανω κουμαντο εδω μεσα???πποιον να ρωτησω?ποιος ειναι μοντ εδω στο θρεντ???
Ρητορικό ήταν αλλά και πάλι είσαι φάουλ.Ο Τσιπρας ηγειται ενος κομματος εξουσιας, ενω ο Τζημερος ενος κομματιδιου.
Επειδη ομως ο Τζημερος δεν κατεβαινει, πες μας την προταση σου για τις εκλογες. Συγκεκριμενα.Το πρωι μιλαγα με δεξιο κομματοσκυλο υπαλληλο του Ικα που εβριζε το Σαμαρα γιατι δεν επεβαλε αναγκαστικες πληρωμες σε όλους με κάρτα και μινιμουμ φορολογια 35% σε όλες τις επιχειρησεις.
Αυτος ο δεξιός αρχικοπρίτης ειχε και άποψη για τη φορολογία των επιχειρησεων
Το συνθημα της Νδ στο διαφημιστικο με το τεμπελη δυ¨ποια Ελλάδα θέλουμε τελικα ρε παιδιά" απευθυνεται με τονο απελπισιας κατα βάση στα δικα της κομματοσκυλα
Το πρόβλημα της χώρας με ποταμισιους πασοκομπομπολες δε λυνεται.
Μονο ο Τζήμερος μιλάει ξεκάθαρα και θα παρασυρει και τα άλλα κομματα οταν οι πολλοι χωνεψουν
οτι το αισχος που ξεκινησε το 81 τελείωσε και οι λιγοι που επιθυμουν να το σωσουν σε βάρος των πολλών πρεπει να πάρουν πούλο και να τιμωρηθουν αυστηρά
τιναι ο καθενας φαινεται απο οσα γραφει κι υποστηριζει.. ;) κι απο τα πμ καμμια φορα..Εγώ δεν ξέρω αν γαμιέται (που και να γαμιέται δικαίωμά του του ανθρώπου) αλλά μόλις προ ολίγου του είπα ότι είναι βλάκας που μάλλον δεν θα το κατάλαβε όμως.![]()
Εγώ δεν ξέρω αν γαμιέται (που και να γαμιέται δικαίωμά του του ανθρώπου) αλλά μόλις προ ολίγου του είπα ότι είναι βλάκας που μάλλον δεν θα το κατάλαβε όμως.![]()
Το ερωτημα σου ειναι γιατι ο Τσιπρας εχει χορηγους και ο Τζημερος οχι.Ρητορικό ήταν αλλά και πάλι είσαι φάουλ.
Τι σημαίνει εξουσίας;
Ο Σύριζα ήταν κόμμα του 3%-4%.
Όλα από κάπου ξεκινάνε.
Πες να είναι "καλά" τα ζωντόβολα συμπολίτες σου που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
τιναι ο καθενας φαινεται απο οσα γραφει κι υποστηριζει.. ;) κι απο τα πμ καμμια φορα..![]()
ποταμι πασοκ νδ το ιδιο ειναιΕπειδη ομως ο Τζημερος δεν κατεβαινει, πες μας την προταση σου για τις εκλογες. Συγκεκριμενα.
παλι πιωμενος εισαι???σκάσε βλάξ... άλλος σου έχει στείλει τέτοιο πμ και σίγουρα δεν είναι ο ντόκ ούτε και εγώ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()