alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αμα ακουσεις τις ερπυστριες μπορει να μην αδιαφορεις όμως ;)
Τι λες βρε παιδι μου.
Τωρα εσυ θεωρεις οτι ειπες κατι σοβαρο ε?
Αμα ακουσεις τις ερπυστριες μπορει να μην αδιαφορεις όμως ;)
Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Η αληθεια ειναι οτι εχει πιθανοτητες.....να βγει 3ο κομμα που δεν μπηκε στην βουλη!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η λογικη του να σε πλουτισει καποιος ειναι 100% λαθος. Εσυ θα πλουτισεις. Εχεις αμεση προσβαση σε μια τεραστια αγορα και συ (δε εννοω εσυ προσωπικα, εννοω ο "πτυχιουχος" του παραδειγματος σου) περιμενει διορισμο. Ε γκαρσονι θα μεινει.
Εδρα επιχειρησης μπορεις να εχεις οπου θες, ακομα και στο γκαραζ των γονιων σου. Στ'αρχιδια του του ΣΔΟΕ, αν πληρωνεις τις υποχρεωσεις σου δεν απαιτει να χτισεις 50 οροφους κτιριο για να στεγαστεις.
Εγω ρωτησα εναν λογο να ψηφισει καποιος ΝΔ. Η Απαντηση που λαμβανω ειναι επειδη ο Συριζα ειπε ψεμματα. Καποιο ποιο σοβαρο επιχειρημα δεν υπαρχει???????
Δεν το εφτιαξα εγω. Απλα σου λεω τι ψηφισε ο κοσμος. Τωρα που θα εισαι κυβερνηση αν εχεις αντερα κανε κ εσυ ένα ΝΑΙ η ΟΧΙ στο € να σε δω...
αλεξ γυρνα στο thread με την εξωση γιατι η μαριαννα σπαραζει στο κλαμα...δεν ξερει τι να κανει με την νοικαρισα...ειναι σε αδιεξοδο και πρεπει να την βοηθησουμε χωρις ανταλλαγμα ( πιπα μεχρι θανατου)
όχι είναι σοβαρο ότι θα βγει 3 κομμα το ΠΑΣΟΚ για να κανεις εσυ συγκυβερνηση, χωρις να συμπραξεις ΚΑΙ με τους αριστερουςΤι λες βρε παιδι μου.
Τωρα εσυ θεωρεις οτι ειπες κατι σοβαρο ε?
Ημουν ασαφής σε κατι? Τι δεν καταλαβες?αλεξ γυρνα στο thread με την εξωση γιατι η μαριαννα σπαραζει στο κλαμα...δεν ξερει τι να κανει με την νοικαρισα...ειναι σε αδιεξοδο και πρεπει να την βοηθησουμε χωρις ανταλλαγμα ( πιπα μεχρι θανατου)
Ωραια πιπα στα νιατα της, χμ η σφιγγα ΕΡΤ την ανεβασε....Τώρα μάλιστα που το Ποτάμι έβαλε στις λίστες του τη
Ρίκα Βαγιάνη ...
Έχουμε πολλά τύπε μου αλλά δεν σου τα λέμε, διότι ειδικά εσύ θέλουμε να ψηφίσεις Σύριζα!
Είσαι η επιτομή του αφελούς συριζαίου γι αυτό και πάντα πρέπει να ψηφίζεις Σύριζα σ' όσο χαμηλό ποσοστό και να κατρακυλήσει, κάτι σαν τον Τζώνυ με το ΠΑΣΟΚ.![]()
Ο μονος που βλεπω να συμπραττει σε καθε ευκαιρια με χαρα με τους αριστερους, ειστε εσεις οι χρυσαυγιτες.όχι είναι σοβαρο ότι θα βγει 3 κομμα το ΠΑΣΟΚ για να κανεις εσυ συγκυβερνηση, χωρις να συμπραξεις ΚΑΙ με τους αριστερους![]()
![]()
![]()
Αν θελεις τη γνωμη μου, ευτυχως τελικα κανει γκελ σε πολυ λιγοτερους απο οσους φοβομουν κατ' αρχην.ως καλος αφισοκολλητης ανακυκλωνει τη ρητορικη του αφεντικου. Δεν εχει πια αντιμνημονιο να πουλησει οποτε πουλαει το ψηφιστε εμας οχι τους "παλιους" "κακους" "ιδιους". Εντυπωση μου προκαλει που τετοια τραβηγμενη απ'τα μαλλια λογικη ακομα κανει γκελ σε καποιους.
επειδή λοιπον είναι αυθερετα κανε και συ ένα με πιο σαφες ερωτημα και βλέπουμε.δε μου λες τι ψηφισε ο κοσμος, μου λες τι ψηφισες εσυ. Τον κοσμο που ψηφισε οχι μη μου μειωνεις το εισοδημα (αλλα το ευρω δεδομενο, το ειπε ο πρωθυπουργος) δεν τον μετρας, απλα λες ψηφισε οτι κι εγω. Αυθαιρετα.
ΤΟ ΣΔΟΕ δεν θα σε ρωτησει αλλα ο ΟΑΕΕ απο τους πρωτους 2 μηνες που κανεις εναρξη σου ζηταει 420 ευρω χωρια την γραφειοκρατια που χρειαζεται. Ασε ρε φιλε τις μπουρδες τωρα. Σαν τον τραμουντανα γραφεις...
Παρεουλα ψηφισαμε το μνημονιο του τσιπρα; Παρεουλα τον κρατάγαμε στην εξουσια;;;;Ο μονος που βλεπω να συμπραττει σε καθε ευκαιρια με χαρα με τους αριστερους, ειστε εσεις οι χρυσαυγιτες.
Παρεούλα ριξατε το Σαμαρα μη ψηφιζοντας προεδρο, παρεουλα ησασταν στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος, μια ζωη αγκαλιτσα ειστε. Συνεχιστε.
επειδή λοιπον είναι αυθερετα κανε και συ ένα με πιο σαφες ερωτημα και βλέπουμε.
Γιατι να δεχτω εγω αυτό που λες; Που μαλιστα δεν στεκει και καθολου... Ολοι οι κυκλοι της ΕΕ μας ενημερωναν όλα τα μνημονιακα κομματα εκαναν το ιδιο και εβγαιναν στα παρκα με τα αστερακια και;;; Τα @@ μου κουνιουνται...
Καλα οκΟ λογος ειναι οτι επι ΝΔ πηγαιναμε καλυτερα και μολις ανελαβε ο Συριζα πηγαν ολα κατα διαολου.
Γιατι να σου το πω ομως, αφου θα μου πεις οτι δεν ισχυει.
Το οτι σε φλομωσανε στο ψεμα επισης δεν σου αρκει, αρα τι θελεις ρε φιλε?
Ψηφισε Συριζα και ασε μας ησυχους.
Αφου εχεις τοσους πολλους λογους πες μας 1 μην τα κρατας ολα για σενα βρε ατιμουτσικοΈχουμε πολλά τύπε μου αλλά δεν σου τα λέμε, διότι ειδικά εσύ θέλουμε να ψηφίσεις Σύριζα!
Είσαι η επιτομή του αφελούς συριζαίου γι αυτό και πάντα πρέπει να ψηφίζεις Σύριζα σ' όσο χαμηλό ποσοστό και να κατρακυλήσει, κάτι σαν τον Τζώνυ με το ΠΑΣΟΚ.![]()
Ναι μονο που ηταν ο μονος που το ελεγε... Περιμενε να ψηφισει ο κοσμος ΝΑΙ και να του χρεωσει την κωλοτουμπα αλλα δεν του εκατσε και ετσι φευγει και αφηνει εσας με το μνημονιο στα χεριαΓιατι αυτο ειπε αυτος που προκυρηξε το δημοψηφισμα, ο πρωθυπουργος σου. Πλακα μου κανεις τωρα? 3 διαγγελματα με ερπη στο χειλος εκανε να λεει οτι δε διαπραγματευεται η θεση της χωρας στο Ευρω, μονο η προταση των δανειστων, και το οχι θα του δωσει τη δυνατοτητα διαπραγματευσης απο ισχυροτερη θεση. Αυτο ειπε ο πρωθυπουργος. Και συ μου λες οτι επειδη εσυ ψηφισες οχι στο ευρω 61% της Ελλαδας δε θελει το ευρω ... εχεις χασει λιγο την επαφη με τη λογικη