alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αφου εφυγε και η Αλιντισσα απο τον Καμμενο, ξεχνα το.Είναι σίγουρο ότι θα μπεί .
Θα χρειστούν και τρίτο κόμμα για να σχηματίσουν Κυβέρνηση οι Συριζα-ΑΝΕΛ.
Αφου εφυγε και η Αλιντισσα απο τον Καμμενο, ξεχνα το.Είναι σίγουρο ότι θα μπεί .
Η Μέρκελ και Σια θέλουν Τσίπρα.
Περιμένετε και θα δείτε...
Δεν εχει σχεση με το εαν μαζευεις η οχι ψηφαλακια. Μια ερωτηση εκανα αλλα ενα σοβαρο επιχειρημα δεν διαβασα....ακομα!@σου ειπα την αποψη μου, δε μαζευω ψηφαλακια για ΝΔ, βρες καποιον απο Συγγρου να σου λυσει το επικοινωνιακο/υπαρξιακο.
Μαλιστα και τι ελεγαν οι εταιροι μας για το δημοψήφισμα; τι επαιζαν ολη μερα τα καναλια;σ΄αυτο ειπες οχι εσυ, ενα ματσο αλλοι ομως ακουσαν τον Τσιπρα οτι οχι ειναι οχι στην συγκεκριμμενη προταση, το ευρω και η ευρωπη ηταν αδιαπραγματευτα, ετσι ειπε σ'ενα απο τα πολλα διαγγελματα του.
Οποτε αλλο οχι ψηφισες εσυ, αλλο οχι ο διπλα, αλλο οχι ο παραδιπλα.
Είναι σίγουρο ότι θα μπεί .
Πες πως ισχύει αυτό.
Και τον Σάμυ θέλανε και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Τους έκατσε κάτι απ' αυτά; ;)
αδιαφορω... Αντε να παρει τρατο άλλη μια φορα και να παμε και στις τελευταιες εκλογες...Δεν μας λες κι εσυ τις προβλεψεις σου που φαινεσαι τοσο συγκροτημενος?
Για τα ψεματα της ΝΔ ψηφισατε Συριζα, αλλά για τα ψεματα του Συριζα δεν ψηφιζετε ΝΔ.Αερολογιες. Δλδ για τα ψεμματα του τσιπρα πρεπει να ψηφισει καποιος ΝΔ αυτους δλδ που μας εφεραν εδω (πριν 8 μηνες). Δεν με καλυπτει αυτο κατι ποιο ουσιαστικο εχεις να μου πεις?
ΤΟ ΣΔΟΕ δεν θα σε ρωτησει αλλα ο ΟΑΕΕ απο τους πρωτους 2 μηνες που κανεις εναρξη σου ζηταει 420 ευρω χωρια την γραφειοκρατια που χρειαζεται. Ασε ρε φιλε τις μπουρδες τωρα. Σαν τον τραμουντανα γραφεις...φυσικα στο γκαραζ ή σε ενα δωματιο του σπιτιου σου - δεν στο απαγορευει κανενας σδοε και καμια εε
μας εχει πλουτισει ? γραφεις ? καλα, περιμενεις απο τους αλλους να σε πλουτισουν ?
Οχι τύπε, αφου απαντας ετσι αδιαφορω τοτε κι εγω για το τι σου θυμιζει.αδιαφορω... Αντε να παρει τρατο άλλη μια φορα και να παμε και στις τελευταιες εκλογες...
Ξερεις τι μου θυμιζει αυτή η ακυβερνησια;
Μαλιστα και τι ελεγαν οι εταιροι μας για το δημοψήφισμα; τι επαιζαν ολη μερα τα καναλια;
Οσο και να θελετε να το αλλαξετε ένα 61% σας φτυνει στα μουτρα. Αυτοι εβγαλαν τον Τσιπρα από το πουθενα και ο χρονος θα μας πει τι άλλο παρακατω
Εγω ρωτησα εναν λογο να ψηφισει καποιος ΝΔ. Η Απαντηση που λαμβανω ειναι επειδη ο Συριζα ειπε ψεμματα. Καποιο ποιο σοβαρο επιχειρημα δεν υπαρχει???????Για τα ψεματα της ΝΔ ψηφισατε Συριζα, αλλά για τα ψεματα του Συριζα δεν ψηφιζετε ΝΔ.
Καλοοοοοοοοοοοο
το ΚΚΕ ψηφισε ακυρο... Φαντασου ποσοι παραπανω σε φτυνουν... Βαλε και αναρχικούς που δεν ψηφιζουν...Το 61% του οχι ειναι μια μεγαλη μπούρδα, που δεν εκπροσωπει τιποτα, δεν αλλαξε τιποτα και δεν επηρεαζει ΤΙΠΟΤΑ.
Αποδειξη οτι τα κομματα που λανσαρονται ως "ιδιοκτητες" του ΟΧΙ (ΧΑ, ΛΑΕ, ΚΚΕ) δεν θα παρουν πανω απο 15-16%.
Αμα ακουσεις τις ερπυστριες μπορει να μην αδιαφορεις όμως ;)Οχι τύπε, αφου απαντας ετσι αδιαφορω τοτε κι εγω για το τι σου θυμιζει.
Αφού ο Αλέξης λέει πως οι άλλοι αποτελούν το "παλαιό σύστημα διαπλοκής" και δεν τους θέλει!![]()
Δεν το εφτιαξα εγω. Απλα σου λεω τι ψηφισε ο κοσμος. Τωρα που θα εισαι κυβερνηση αν εχεις αντερα κανε κ εσυ ένα ΝΑΙ η ΟΧΙ στο € να σε δω...Το δημοψηφισμα ηταν εξ ορισμου ηλιθιο. Κανενας δε θα πει ναι σε μια προταση που του μειωνει το εισοδημα. Νοημα θα ειχε δημοψηφισμα θες -20% διαθεσιμο εισοδημα η θες μηδενικο διαθεσιμο εισοδημα, restart κι οπου βγει. Ηταν ετσι διατυπωμενο για να το εκμεταλευτει ο Τσιπρας εσωκομματικα μπας και σωσει τον ΣΥΡΙΖΑ, τιποτα παραπανω, και φυσικα ολοι (ξενοι και ντοπιοι) το ερμηνευουν οπως τους βολευει. Παντως οι ξενοι δε μπλοφαραν, του δωσανε roadmap για εξοδο.
το γνωριζεις οτι το 50% των πτυχιουχων αυτη τη στιγμη δουλευουν σε ποστα αναγκης για να επιβιωσουν?ποιος σου πε οτι αυτοι δεν θελουν ενα λαμπρο μελλον και θελουν να το παιζουν σερβιτοροι?και ποιος σου ειπε οτι αυτοι πρεπει να πεινασουν για να φας εσυ?ποιος σου ειπε οτι η ανθρωπινη υπαρξη σου αξιζει περισσοτερο απο οποιουδηποτε αλλου που παλευει για το μελλον του και την οικογενεια του και σταθηκε ατυχος των αυτων συγκυριων και του γαμουνε τα πρεκια μερα με τη μερα?εσυ?δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα σε λυπαμαι.και λυπαμαι την ελλαδα μου γιατι φτασαμε εδω απο κατι μυαλα σαν και τα δικα σου.
Ο λογος ειναι οτι επι ΝΔ πηγαιναμε καλυτερα και μολις ανελαβε ο Συριζα πηγαν ολα κατα διαολου.Εγω ρωτησα εναν λογο να ψηφισει καποιος ΝΔ. Η Απαντηση που λαμβανω ειναι επειδη ο Συριζα ειπε ψεμματα. Καποιο ποιο σοβαρο επιχειρημα δεν υπαρχει???????
Kαι τι φταιει ρε φιλε ο τραμουντανας αν αυτοι δεν παιρνουν αυτα που τους αξιζουν ?
Η αληθεια ειναι οτι εχει πιθανοτητες.....να βγει 3ο κομμα που δεν μπηκε στην βουλη!!Το ΠΑΣΟΚ επανακαμπτει τύπε.
Μην εκπλαγεις αν βγει εως και τριτο κομμα.