αυτό είναι αντεπιχειρημα σε αυτό που ειπα στον τραμουντανα;
οχι - στο αναγκαζονται να παιρνουν φακελακια
ξερεις ποσοι παρα τον χαμηλο μισθο δεν καταδεχονται να παρουν φακελακια ?
αυτό είναι αντεπιχειρημα σε αυτό που ειπα στον τραμουντανα;
Η ερωτηση είναι σαφης.
Πες μου έναν πετυχημενο επιχειρηματια στην Ελλαδα που δεν τα περνει από το κρατος...
Ναι φυσικα. Και αυτοι μαζι με ολους γκρινιαζουν για τον κατωτατο μισθο που ο ανθρωπος από πανω απαξιωνει οσους περνουν...οχι - στο αναγκαζονται να παιρνουν φακελακια
ξερεις ποσοι παρα τον χαμηλο μισθο δεν καταδεχονται να παρουν φακελακια ?
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων καλεσμένος σήμερα στις 02:00 στον Sport24 Radio 103,3 FM![]()
2 μέχρι 5 το πρωί τύπεουισκι και φυστικια θα του δωσουν? Μα ρε φιλε 2 το πρωι πολιτικη κουβεντα, τι στον πεο χωρα ειναι τουτη
Θεωρεις ότι είναι πλούσιος; Θεωρεις ότι στα πλαισια μιας τέτοιας ιδεας αμειβεται καλα και αρα είναι τοσο επιτυχημενος;ο τυπας που εφτιαξε την taxibeat και προσπαθει να την επεκτεινει σε παγκοσμιο επιπεδο
εσυ τον θεωρεις αποτυχημενο ?
Ναι φυσικα. Και αυτοι μαζι με ολους γκρινιαζουν για τον κατωτατο μισθο που ο ανθρωπος από πανω απαξιωνει οσους περνουν...
Τι σου φαινεται παραξενο;
Θεωρεις ότι είναι πλούσιος; Θεωρεις ότι στα πλαισια μιας τέτοιας ιδεας αμειβεται καλα και αρα είναι τοσο επιτυχημενος;
φιλε συνεννοούμαστε;λαθος - οι γιατροι δεν παιρνουν τον κατωτατο μισθο - μπορει να γκρινιαζουν γιατι ειναι χαμηλομισθοι σε σχεση με την επενδυση που εκαναν και σε μεγαλο βαθμο εχουν δικιο - αλλα τον κατωτατο μισθο δεν τον παιρνουν - για αρχη παιρνουν περιπου τον επισημο μεσο ορο της ελλαδας
ρε εμπλεξες σου λεω....το μπου ειναι μαγικο....φιλε συνεννοούμαστε;
Αυτό λεω στον αλλον. Ότι οι μισθοι είναι χαμηλοι. ΓΕΝΙΚΑ. Ειτε σκουπιδιάρης ειτε γιατρος περνει λιγα και να σταματισει την καραμελα με το εγω είμαι μαγκας γιατι σπουδασα και τα περνω...
τι να πω ρε φιλε;ρε εμπλεξες σου λεω....το μπου ειναι μαγικο....
φιλε συνεννοούμαστε;
Αυτό λεω στον αλλον. Ότι οι μισθοι είναι χαμηλοι. ΓΕΝΙΚΑ. Ειτε σκουπιδιάρης ειτε γιατρος περνει λιγα και να σταματισει την καραμελα με το εγω είμαι μαγκας γιατι σπουδασα και τα περνω...
ελα όμως που δεν είναι ετσι...τοσο αντεχει η αγορα να δωσει - αν σε καποιον δεν αρεσει ας αλλαξει δουλεια ή χωρα - τοσα χρονια που οι μισθοι ηταν υψηλοτεροι (μεσω επιδοτησεων και δανεικων και οχι λογω παραγωγης πλουτου) δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται ή εστω να σκεφτεται οτι θα ερθει και η ωρα της αποπληρωμης
Nομιζουν οτι ειναι παιχνιδι.......Καθε τρειs και λιγο......και αν δεν βγουν παλι θα ζητησουν εκλογεsπαιδια, μια απορια...αφου ο συριζα παραιτηθηκε-σωστα?
γιατι θετει υποψηφιοτητα παλι? αφου οι ιδιοι παραιτηθηκαν!
επειδη εφυγε ο βλακαζανης αλλαξε κατι? αφου παλι καθυστερημενοι ειναι αυτοι!
και γιατι καθε 3 και λιγο επιβαρυνουν τον κρατικο προυπολογισμο με εκλογες οι παπαρες?
μηπως ηρθε επιτελους ο καιρος της απομυθοποιησης και πρεπει να παρουν ποδι για τα καλα?
ναι ρε φιλε εχουν επενδισει σαφως περισσότερα χρονια σε σπουδες από τον κάθε πουθενα και εχουν ένα μικρο μισθο της ταξης του 1000€ συγνωμη που δεν λενε κ ευχαριστω που πληρωναν μεχρι τα 40 τους σπουδες σπιτια κλπ για να εισπρατουν τον μηνα οσα η Μπεζετακου τη νυχτα...
ελα όμως που δεν είναι ετσι...
Όπως λεγαμε πιο πριν η επιχειρηματικοτητα στην ελλαδα είναι κρατικοδιαιτη και αρα ο πλουτος παράνομος μοιραστηκε σε 30 οικογενειες.