και γιατί να δουλέψω με βασικό μισθό ??? ίσα και όμοια είμαστε λέφτη μου ???
Εσύ πήγαινες για ποτάκια εγώ έστρωνα τον κώλο μου και διάβαζα και μάθαινα (και το κάνω ακόμη)… θυσιάζα από την ξεκούραση μου και την διασκέδαση μου για να χτίσω τις δεξιότητες εκείνες που θα μου επιτρέψουν να μην μείνω χωρίς δουλειά, αν μείνω να έχω να την βγάλω εγώ και η οικογένεια μου πασαλίδικα μέχρι να βρώ αυτό που θέλω και όταν βρώ να πάρω αυτά που θέλω…
όπως και αρκετοί άλλοι που γνωρίζω και οι οποίοι αμείβονται εξ ίσου καλά με μένα…
Εσύ γουστάρεις οκτώ ώρες δουλειά, οκτώ ώρες διασκέδαση, οκτώ ώρες ξεκούραση εγώ τα ξεχνάω όποτε χρειαστεί…
θα καθόσουν εσύ ποτέ από Πέμπτη μεσημέρι μέχρι Τρίτη απόγευμα στην δουλειά γιατί έπρεπε να λύσεις πρόβλημα ενός πελάτη ??? παπάρια στις τρείς το μεσημέρι θα την είχες κοπανήσει και στα αρχίδια σου αν ο πελάτης της εταιρείας που δούλευες καιγότανε …
Εσύ λες ότι δεν θες να πας σε άλλη πόλη για δουλειά για να μην εγκαταλείψεις την παρέα σου, εγώ άφησα τρείς φορές την οικογένεια μου για μεγάλα χρονικά διαστήματα και πήγα σε άλλα μέρη για δουλειά.. χώρια τα ταξίδια στις δουλειές που ήμουνα που έχω γράψει περισσότερες ώρες πτήσεις από πιλότους και περισσότερα χιλιόμετρα από νταλικιέρηδες διεθνών μεταφορών..
θα ταξίδευες εσύ αν χρειαζόταν για την δουλειά σου ανήμερα πρωτοχρονιά αφήνοντας στην μέση το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι γιατί έπρεπε πρωί πρωί στις 2 Γενάρη να είσαι σε πελάτη στου διαόλου την μάνα? δεν θα το έκανες και γιαυτό λοιπόν θα παίρνεις τον βασικό μισθό ενώ εγώ θα αμείβομαι πλουσιοπάροχα…
με τι θράσος λοιπόν διεκδικείς τον ίδιο μισθό με μένα ?? ίσα και όμοια είμαστε λέφτη μου ??
γιαυτό τον λόγο και για να μπορώ εγώ και οι άλλοι που είναι σαν και μένα να αμείβομαι πλουσιοπάροχα εσύ θα παίρνεις τον βασικό μισθό που θα χαμηλώνει μάλιστα όποτε αυτό απαιτηθεί για να μπορούν να συνεχίζουν να με πληρώνουν….
κατάλαβες λέφτη μου ???