arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
λέφτη μου έχεις πέσει ποτέ σε δημοψήφισμα στην Ελβετία να δεις πως γίνεται και με τι προυποθέσεις ??
επειδή εγώ έχω τύχει σε πολλά σε πληροφορώ ότι το δημοψήφισμα στην Ελβετία είναι μεν συνήθης πρακτική αλλά γίνεται με τέτοιον τρόπο που δεν διαταράσσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου (όχι σαν και δώ που έναν μήνα πριν γίνεται της πουτάνας το κάγκελο και δεν κουνιέται φύλλο)…
χώρια που το ερώτημα είναι πολύ συγκεκριμένο και όχι σαν την μαλακία που μας είχε βάλει ο τσιπούρας πρίν από λίγο καιρό…
και το κυριώτερο… στην Ελβετία κατοικούνε Ελβετοί και στην Ελλάδα ζωάδια των οποίων αν ζητηθεί η γνώμη η χώρα θα βουλιάξει παρασύροντας μαζί της και τους λίγους που διαθέτουν κοινό νού
ξέρεις ποιούς εννοώ… κάποιους οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούμε να καλύψουμε την έλλειψη αλευριού με χαρουπάλευρο και ότι με 3.000 βαρέλια παραγωγή πετρελαίου που έχουμε στην Θάσο μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες για την παραγωγή και την μεταφορά αγαθών…
μούτρα που έχεις που να μου θέλεις να γίνεις και Ελβετία κακόμοιρε…
δηλαδή ο ελβετικός λαός είναι έξυπνοι και ο ελληνικός λαός είναι ζωάδια ωραία κρίση έχεις για τον ελληνικό λαό εσείς οι φιλελεύθεροι
δηλαδή στο νόμισμα είμαστε Ευρωπαίοι και στι πρακτικές είμαστε τρικοκοσμικοί
για ποιό λόγο να μην γίνουμε ελβετία? και να έχουμε συχνά δημοψηφίσματα και εκλογικές διαδικασίες?
γιατί εσείς οι φιλελεύθεροι φοβάστε την δημοκρατία