apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εσυ μην ζηλευεις εχεις τα πακια να σε χυνουν ολη μερα...και άλλο θέλει ο πούστης ?? έχει καταπιεί τόνους σπέρμα... δεν του έφτασε ??
Εσυ μην ζηλευεις εχεις τα πακια να σε χυνουν ολη μερα...και άλλο θέλει ο πούστης ?? έχει καταπιεί τόνους σπέρμα... δεν του έφτασε ??
Εσυ μην ζηλευεις εχεις τα πακια να σε χυνουν ολη μερα...
ΣΣΣΣΣΣ μην αργεις στις 5 εχεις το καθορισμενο σου ραντεβου....με τα πακιασκάσε μωρή συριζαία καταπιόλα... τράβα να χωνέψεις το ψωλόχυμα του σόιμπλε...
Τι θα ψηφίσεις apocαμενε αφού είναι καταστροφή το μνημόνιο;Eσυ βλεπεις το μνημονιο ευλογια και εγω καταστροφη.
Tσιπρα για να σε βλεπω να σκουζεις ολη μερα. Εκτος εαν εχεις καλυτερη προταση...Τι θα ψηφίσεις apocαμενε αφού είναι καταστροφή το μνημόνιο;
Μόνο εσύ νόμιζες πως θα πηγαίνεις με την όπισθεν apocαμένε;Κατα την δικη σου λογικη τον εκλασαν...κατα την κοινη λογικη η Ελληνικη Κυβερνηση ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ
Μην πινεις και τα βλεπεις αναποδα σου εχω πει...Μόνο εσύ νόμιζες πως θα πηγαίνεις με την όπισθεν apocαμένε;
Μνημονιακός είναι, δεν έχω πρόβλημα.Tσιπρα για να σε βλεπω να σκουζεις ολη μερα.
Ρε κοψε το ποτο λεμε...ολα αναποδα τα βλεπεις...!Αλλαξε την σαλιαρα σου γιατι λερωθηκες..! Ποσες φορες πρπεει να πω οτι προσωπικα δεν με αγγιζουν τα μετρα../Μνημονιακός είναι, δεν έχω πρόβλημα.
Εσύ ζορίζεσαι βρε μπαγλαμά που ψήφισες τον Τσίπρα για να το καταργήσει.
Πόσο σπέρμα αντέχεις ακόμα. Να μου πεις να σταματήσω να σε χύνω πριν μπουκώσεις και πνιγείς.
Ρε κοψε το ποτο λεμε...ολα αναποδα τα βλεπεις...!Αλλαξε την σαλιαρα σου γιατι λερωθηκες..! Ποσες φορες πρπεει να πω οτι προσωπικα δεν με αγγιζουν τα μετρα../
Γιατι δεν τους γουσταρω. 40 χρονια κατεστρεψαν την χωρα..τοτε μωρή καταπιόλα γιατι έσκουζες για τα μέτρα του Σαμαρά και το μέιλ χαρδούβελη... ??
Ποσες φορες πρπεει να πω οτι προσωπικα δεν με αγγιζουν τα μετρα../
Γιατι δεν τους γουσταρω. 40 χρονια κατεστρεψαν την χωρα..
Γιατι δεν τους γουσταρω. 40 χρονια κατεστρεψαν την χωρα..
Οντως ακομα σκουζω και μαλιστα σημερα το πληρωσα. Τα εχω με αυτους που μου το επεβαλαν...
Σε θυμαμαι πως εσκουζες για το τελος επιτηδεύματος και για τον συντελεστή φόρου 26% από το πρώτο ευρώ....
Tσιπρα για να σε βλεπω να σκουζεις ολη μερα. Εκτος εαν εχεις καλυτερη προταση...
Προς το παρων σκιζω το κολαρακι του γιαννακηapocαμμενε θα τα σκισετε τα μνημόνια;
Πες μου πρωτα τι εχεις να χασεις εαν δεν βγει ο Σαμαρας..
Οντως ακομα σκουζω και μαλιστα σημερα το πληρωσα. Τα εχω με αυτους που μου το επεβαλαν...
Προς το παρων σκιζω το κολαρακι του γιαννακη