apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eγω για σενα ρωτησα τι θα κανεις....εδω μεσα.ρε σαχλαμαρακο μπει δεν μπει στην βουλη το πασοκ
μνημονιο θα εφαρμοσετε
τι πανηγυριζετε
Eγω για σενα ρωτησα τι θα κανεις....εδω μεσα.ρε σαχλαμαρακο μπει δεν μπει στην βουλη το πασοκ
μνημονιο θα εφαρμοσετε
τι πανηγυριζετε
Eγω για σενα ρωτησα τι θα κανεις....εδω μεσα.
Θα συνεχιζω να κραζω πουστρακια σαν εσενα ρε κουτο.εσύ μωρή καταπιόλα σπέρματος τι θα κάνεις τώρα που ο αλέξης σε έχυσε και αυτός στην μάπα??
Στο εχω ξαναπει δεν με αγγιζουν τα μετρα...ότι κάνεις και συ μετά την πούτσα που φάγατε από τον σόιμπλε...
στα τέσσερα αποκαμένε... τα τέσσερα
Στο εχω ξαναπει δεν με αγγιζουν τα μετρα...
Με τον κώλο γαμάς απίθανα, πράγματι!O Γαμιας που με σκιζει καθε βραδυ....!
΄Ηρεμα φίλε, ήρεμα ...και για αυτό ο κόσμος δεν φοβήθηκε και ψήφισε μαζικά ΟΧΙ γιατί δεν φοβάται και ξέρει ότι με αλληλεγγύη θα τα περάσει όλα
61,7% ΟΧΙ
Ολα πανε καλα γυρνα στις διακοπες σου.Ρε συντροφια, επειδη ελειπα διακοπες, για ενημερωστε ... Η εφαρμογη του προγραμματος Θεσσαλονικης προχωραει κανονικα? Σε ποιο πυλωνα ημαστε? Μηπως ο πορνοπαππος εχει ξεχαστει καπου και βασταει κοντρα σε κανα πυλωνα και γιαυτο χαθηκε? Ο αποκης τι λεει? Η παρεμβαση Πορδεμος στο Eurogroup υπερ Τσιπρα αλλαξε τις ισσοροπιες? Τα δις της Γκαζπρομ εφτασαν Ελλαδα η χαλασε το GPS στη νταλικα που τα μεταφερει και λοξοδρομησε?
Καυτα ερωτηματα που ζητουν απαντηση
Ρε συντροφια, επειδη ελειπα διακοπες, για ενημερωστε ... Η εφαρμογη του προγραμματος Θεσσαλονικης προχωραει κανονικα? Σε ποιο πυλωνα ημαστε? Μηπως ο πορνοπαππος εχει ξεχαστει καπου και βασταει κοντρα σε κανα πυλωνα και γιαυτο χαθηκε? Ο αποκης τι λεει? Η παρεμβαση Πορδεμος στο Eurogroup υπερ Τσιπρα αλλαξε τις ισσοροπιες? Τα δις της Γκαζπρομ εφτασαν Ελλαδα η χαλασε το GPS στη νταλικα που τα μεταφερει και λοξοδρομησε?
Καυτα ερωτηματα που ζητουν απαντηση
Ολα πανε καλα γυρνα στις διακοπες σου.
Και σου εχω πει να μην πινεις γιατι τα βλεπεις αναποδα ολα...αλλα τι να σε κανω εισαι καλο παιδι εχεις ζουμερα χειλακια και ξερεις να ρουφας τον φραπε.Με τον κώλο γαμάς απίθανα, πράγματι!
Για αυτο σου λεω γυρνα στις διακοπες σου....Φτανουν οι διακοπες ρε φιλε, μπαφιασα. Αλλα εσενα σου χω εμπιστοσυνη, εισαι γατα με πεταλα και διορατικοτητα. Οποτε αμα λες εσυ ολα πανε καλα ωρα να χτισει ο κοσμος πυρινικα καταφυγια.
Ρε κομματόσκυλο μαζέψου λέμε.τι έγινε σου βγήκε η πούτσα από το στόμα ??
είμεθα στον 2132 πυλώνα του προγράμματος... λόγω κεκτημένης ταχύτητας οι άλλοι παρακάμφθηκαν...
ο πυλώνας αυτός είναι πεσμένος στα τέσσερα
ρε ολακερος μηχανικος ΕΜΠ ειναι ο (πρωην) πορθυπουργος, τους πυλωνες τους σηκωνει για πλακα.
Πάλι γουστάρεις μπουκάκε;Και σου εχω πει να μην πινεις γιατι τα βλεπεις αναποδα ολα...αλλα τι να σε κανω εισαι καλο παιδι εχεις ζουμερα χειλακια και ξερεις να ρουφας τον φραπε.
Πάλι γουστάρεις μπουκάκε;
Αφου με εχεις ζαλησει στα τηλεφωνα και θες καθε βραδυ να μου τον ρουφας και να στα ριχνω στην μαπα σου να σου χαλασω εγω χαρτιρι..?ΠΟΤΕΠάλι γουστάρεις μπουκάκε;