TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/01/72.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://orig05.deviantart.net/aaf8/f/2009/079/3/7/bruce_lee_vs_chuck_norris_by_phoenix74n.jpg
Να τα λεμε οπως ειναι.
Ενω πριν αρχισεις να σκεφτεσαι το ΠΑΣΟΚ, τι σκεφτοσουν δηλαδη?Εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ για να μην μεινει εκτος
ΝΔ, φαντασου οτι ο μπαμπας ειπε οτι ειναι σοβαρος λογος για να μου κοψει την καλημερα!!!Ενω πριν αρχισεις να σκεφτεσαι το ΠΑΣΟΚ, τι σκεφτοσουν δηλαδη?
ΝΔ, φαντασου οτι ο μπαμπας ειπε οτι ειναι σοβαρος λογος για να μου κοψει την καλημερα!!!
Ο μπαμπας κανει δηλαδη επιδειξη δημοκρατικων φρονηματων εν προκειμενω χαχαχαχαχαχααχαχΝΔ, φαντασου οτι ο μπαμπας ειπε οτι ειναι σοβαρος λογος για να μου κοψει την καλημερα!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΕνταξει μωρε, θα τον βλεπεις μετα τις 12π.μ. να σου λεει καλησπερα.
το πασοκ και η νδ δημιουργησαν την κριση και η πολιτικη τους.Πρεπει να τα διαλυσουμε και οχι να τα υποστηριζουμε.Σταματα να εισαι μαλακας και βαλε μυαλο,δεν υποστηριζουμε κομματα οπως τις ομαδες.Να τα λεμε οπως ειναι.
Τι θα ψηφισεις τύπε?
Η επιτυχημενη πολιτικη του πασοκ και της νδ,που συνεχισε ο συριζας.Οποιος ριξει ξανα ψηφο σε αυτα τα κομματα,ειναι μαλακας και χλιμιτζουρας.
Eσύ δεν μας τα είχες πρήξει τα ούμπαλα με τον Σύριζα και με το όχι στο δημοψήφισμα ρε master
Η επιτυχημενη πολιτικη του πασοκ και της νδ,που συνεχισε ο συριζας.Οποιος ριξει ξανα ψηφο σε αυτα τα κομματα,ειναι μαλακας και χλιμιτζουρας.
Προσπαθουσε με επιχειρηματα να με πεισει να ψηφισω Συριζα και οταν εξαντληθηκαν τα επιχειρηματα αρχισαν οι δημοκρατικες μεθοδοι!!Ο μπαμπας κανει δηλαδη επιδειξη δημοκρατικων φρονηματων εν προκειμενω χαχαχαχαχαχααχαχ
ΛεβεντηΤι θα ψηφισεις τύπε?
Γι αυτο θα βγει πρωτο κομμα παλι?Αν ήταν έτσι όπως τα λες, θα συνέχιζαν να ψηφίζουν ΝΔ.
Όμως ακούν ΝΔ και φεύγουν τρέχοντας.
Δεν μας λες τι προτεινεις ομως ρε τύπε. Οσο δεν λες, εγω θα στηριζω αυτο που θεωρω τουλαχιστον μη χειρον.το πασοκ και η νδ δημιουργησαν την κριση και η πολιτικη τους.Πρεπει να τα διαλυσουμε και οχι να τα υποστηριζουμε.Σταματα να εισαι μαλακας και βαλε μυαλο,δεν υποστηριζουμε κομματα οπως τις ομαδες.
Πότε εγινε συριζα ο πατερας σου?Προσπαθουσε με επιχειρηματα να με πεισει να ψηφισω Συριζα και οταν εξαντληθηκαν τα επιχειρηματα αρχισαν οι δημοκρατικες μεθοδοι!!
τοτε θα επρεπε να στηριζεις οτιδηποτε αλλο απο αυτα τα 3 κομματα.Δεν μας λες τι προτεινεις ομως ρε τύπε. Οσο δεν λες, εγω θα στηριζω αυτο που θεωρω τουλαχιστον μη χειρον.
Λες και δεν ξερεις τον πατερα μου!!!Πότε εγινε συριζα ο πατερας σου?