redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Δεν ξέρω άμα πρόσεξες αλλά και ο DEVITO έχει ρίξει χαμηλά τον πήχη :-Έχεις δίκιο τύπε, ο ενθουσιασμός μου βλέπεις!
Δεν ξέρω άμα πρόσεξες αλλά και ο DEVITO έχει ρίξει χαμηλά τον πήχη :-Έχεις δίκιο τύπε, ο ενθουσιασμός μου βλέπεις!
Εγω θα γελαω το βραδυ των εκλογων που ο Λεβεντης θα μεινει εκτος Βουλης με 2,9 τοις εκατο!Δεν ξέρω άμα πρόσεξες αλλά και ο DEVITO έχει ρίξει χαμηλά τον πήχη :-
Eχεις καποιο επιχειρημα στο γιατι ειναι εσφαλμενη;Τι προσφερουν και τι εχουν προσφερει μεχρι τωρα τα κομματα;Γιατι να τα χρηματοδοτουμε;Για ποιον λογο;Αποψη σου.
Εντελως εσφαλμενη βεβαια.
Ας μείνει εμείς και πάλι νικητές θα είμαστε στις καρδιές του κοσμάκηΕγω θα γελαω το βραδυ των εκλογων που ο Λεβεντης θα μεινει εκτος Βουλης με 2,9 τοις εκατο!
Το Πασοκ θα μπει στη ΒουληΣκεφτομαι το εξης.
Οποιο κομμα ειναι πρώτο απο τα δυο, το λογικο ειναι να κανει συγκυβερνηση με το Ποταμι.
Χρειαζεται και τριτο κομμα ομως, δυσκολα να βγει 151 μονο με τους δυο.
Με ΚΚΕ, ΧΑ και ΛΑΕ εκτος καθε συνεργασιας και με ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ εκτος βουλης (λεμε τωρα), ποιος θα συμπληρωσει?
Δεν είναι τυχαίο ότι ο απόλυτος εξαφανίστηκε λίγο πριν αναλάβει ο Μειμαράκης την προεδρία του κόμματος
Οι looser!!! 20 χρονια αποτυχιες!!!Ας μείνει εμείς και πάλι νικητές θα είμαστε στις καρδιές του κοσμάκη
Mαλλον ναι, ειδικα αν κανουν τις συνεργασιες που λενεΤο Πασοκ θα μπει στη Βουλη
Ναι αλλά ο απολυτος ητανχρυσαυγιτηςρε τύπε
Εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ για να μην μεινει εκτοςMαλλον ναι, ειδικα αν κανουν τις συνεργασιες που λενε
Ενώ το Λάος πέτυχε..Με υποψήφιους τον Ανατολάκη τον Παπαμιχαήλ την Μπάρμπα τον Αιβαλιώτη τον Bαίτση την Έφη Σαρρή κλπΟι looser!!! 20 χρονια αποτυχιες!!!
Να τα λεμε οπως ειναι.Τη μεσαία τάξη, τη διέλυσε ηΝΔκριση.
300 χιλιάδες επιχειρήσεις , έβαλαν λουκέτο.
60 χιλιάδες μετακόμισαν την έδρα τους στη Βουλγαρία.
Ποιους θα εχει για υποψηφιους βουλευτες ο Λεβεντης? Τον χασαπη και την κομμωτρια της γειτονιας?Ενώ το Λάος πέτυχε..Με υποψήφιους τον Ανατολάκη τον Παπαμιχαήλ την Μπάρμπα τον Αιβαλιώτη τον Bαίτση την Έφη Σαρρή κλπ
Εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ για να μην μεινει εκτος
Ξέχασες και τον Αλέφαντο τύπε.Ενώ το Λάος πέτυχε..Με υποψήφιους τον Ανατολάκη τον Παπαμιχαήλ την Μπάρμπα τον Αιβαλιώτη τον Bαίτση την Έφη Σαρρή κλπ
Πολίτες άφθαρτους και έντιμους όχι λαμόγια και ναυάγια της ζωής σαν το λάος το απόκομμαΠοιους θα εχει για υποψηφιους βουλευτες ο Λεβεντης? Τον χασαπη και την κομμωτρια της γειτονιας?
Ποιους θα εχει για υποψηφιους βουλευτες ο Λεβεντης? Τον χασαπη και την κομμωτρια της γειτονιας?
Είναι και άλλοι πολλοί που να τους θυμηθούμε τώρα ρε τύπε...Και ο ΨινάκηςΞέχασες και τον Αλέφαντο τύπε.