Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
Φαντασου να την πηδηξει ο Χατζηδακης τύπε ;)
αρρωστησε και ο βαρβιτσιωτης ο γαμιας
Φαντασου να την πηδηξει ο Χατζηδακης τύπε ;)
Σαν πολλά κόμματα δεν μαζευτηκαν?
Τύπε φρονώ οτι η Αποστολοπούλου ειναι για σοβαρη σχεση, οχι για ενα πηδημααρρωστησε και ο βαρβιτσιωτης ο γαμιας
Εβλεπα την επιθεση στον Καμμενο στη Κω που ειναι μεγαλος καραγκιοζης,λαικιστης αν και δυστυχως τον εχω ψηφισει.Τον βριζανε,του πεταγαν αυγα,κινηθηκαν απειλητικα εναντιον του,παραλιγο να κινδυνεψει η σωματικη του ακεραιοτητα.Ο μονος που τον προστατεψε ηταν ο σωματοφυλακας με τα πολιτικα.Πιο πισω του,συνοδεια του στρατιωτικοι με στολη,μη ξεχναμε οτι ειναι ακομη υπουργος Εθνικης Αμυνας.Και οι στρατιωτικοι αταραχοι,δε κουνηθηκαν,λες και εκαναν περιπατο στο παρκο.Σε αντιστοιχη κατασταση σε Τουρκια η Ισραηλ το ιδιο θα εκαναν;Βασικά τώρα είναι αυτό που λέει η Χ.Α.Η μας ψηφίζετε ή σαπίζετε.Δεν υπάρχουν πλέον λοχίες έτοιμοι να βάλουν τα κεφάλια τους στον ντορβά.
Υπάρχει φοβερή αλλοτρίωση.Γενικά έχει προχωρήσει το ζμπούτσεμ.Τρως πούτσες γιατί ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ?Ζμπούτσεμ φίλε μου να μην ψήφιζες.Ετσι.Τον ήπιες από το Σαμαρά?Ζμπούτσεμ.Είναι τρελλή αδιαφορία έχει κλάσει η αστική τάξη γιατί δεν έχουν καθόλου feedback.
Τύπε φρονώ οτι η Αποστολοπούλου ειναι για σοβαρη σχεση, οχι για ενα πηδημα
Μπορεί να μας εξηγησει ο Κουρης, πώς γινεται με μια εφημεριδα που δεν πουλαει τιποτα, να μπορει να την κραταει ανοικτη, ενω εχουν κλεισει δεκαδες αλλες?
Στην Τουρκια ή το Ισραηλ, οποιος τολμουσε να βγαλει κιχ στο περασμα του υπουργου αμυνας, θα ηταν στο κρατητηριο μεσα σε πεντε λεπτα, ανακρινομενος να ομολογησει ποιος τον εβαλε.Εβλεπα την επιθεση στον Καμμενο στη Κω που ειναι μεγαλος καραγκιοζης,λαικιστης αν και δυστυχως τον εχω ψηφισει.Τον βριζανε,του πεταγαν αυγα,κινηθηκαν απειλητικα εναντιον του,παραλιγο να κινδυνεψει η σωματικη του ακεραιοτητα.Ο μονος που τον προστατεψε ηταν ο σωματοφυλακας με τα πολιτικα.Πιο πισω του,συνοδεια του στρατιωτικοι με στολη,μη ξεχναμε οτι ειναι ακομη υπουργος Εθνικης Αμυνας.Και οι στρατιωτικοι αταραχοι,δε κουνηθηκαν,λες και εκαναν περιπατο στο παρκο.Σε αντιστοιχη κατασταση σε Τουρκια η Ισραηλ το ιδιο θα εκαναν;
Πόσα μαζεψε πια ρε φιλε? Εδω δεν εχει φραγκο η Μιμή.εχει μαζεψει απο τα παλια χρόνια
Πότε τον ψηφισες τύπε? Στις τελευταιες?Εβλεπα την επιθεση στον Καμμενο στη Κω που ειναι μεγαλος καραγκιοζης,λαικιστης αν και δυστυχως τον εχω ψηφισει.
Την Αποστολοπούλου περιμενες τοσα χρονια ρε φιλε?αισθανομαι ετοιμος
ο εβδομος.άλεξ δώσε καμιά πρόβλεψη μαν για αποτελέσματα εκλογών
πολλες ταινειες βλεπειςΗ Αριστερή Πλατφόρμα και η Χ.Α. θα ξεσκιστούν να πλακώνουν Συριζαίους και ΑΝΕΛ.Αυτές θα είναι οι εκλογές του ξύλου.Απόλυτη διαπόμπευση.Οι κρεμάλες θα έρθουν μετά.Θα γίνει πάντως μεγάλο μπούγιο γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για τα εξτρέμ να παίξουν μπάλλα τώρα.
Βασικά ο Τσίπρας έχασε το μάχιμο κομμάτι των αριστερών οπότε οι εθνικιστές θα ξεψαρώσουν τελείως.Επιτέλους να βγούνε γούστα να δούμε ωραίες βαλκανικές καταστάσεις.
Ναι, τι θελεις να σου πω?